jonn72 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα, ενδιαφερομαι για αγορα ταμπλετ οικονομικο με εξοδο hdmi, ταβανι τα 150 ευρω. Μετα απο καποια αναζητηση εδω στο φορουμ, καταλαβαινω οτι αναγκαστικα παω σε κινεζικο, σε αυτα τα χρηματα Λογω του οτι δεν ειμαι και πολυ σχετικος αν μπορειτε να μου πειτε κατι σαν αυτο μου κανει για την δουλεια που θελω. Onda V10 Pro Quad Core 4GB RAM Android 6.0 Tablet http://www.onda-tablet.com/onda-v10-pro-quad-core-2gb-ram-android-6-0-tablet-32gb-black.html H χρηση του θα ειναι για 60 % browsing, ytube βιντεακια και 40% για ταινιες συνδεμενο με micro hdmi με τηλεοραση . προτεραιοτητες επιθυμιας Οθονη 10.1 ως 11.5 android Μνημη ραμ 3-4 γιγα Στα συν αν δεχεται σιμ καρτα και μαγνητικο πληκρολογιο, Και φυσικα το σημαντικοτερο η ρομ - λειτουργικο android να δουλευει απροβληματιστα. δεν γνωριζω και δεν θελω να ασχοληθω καθολου με αυτα, Εχω πικρη εμπειρια με κινεζικο κινητο. Οτι αλλο εχαιτε να προτεινεται γραψτε, ακομα αν χρειαστει και σε μεταχειρισμενο αλλα μοντελο 2018 και μετα. Ευχαριστω εκ των προτερων,
Natha Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Χωρίς να ασχολούμαι πολύ νομίζω ότι το ταβάνι σου είναι πολύ μικρό σε σχέση με αυτά που ζητάς, ακόμα και για τις φθηνές εμπορικές μάρκες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα