Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Λύθηκε αλλα τον άφησες ntfs. Σε ενα linux σύστημα δεν είναι οτι καλύτερο. Κανε τον ext4, βάλε τον και στο fstab και τέλος. Ολα αυτά τα βρίσκεις ευκολα αν κολλήσεις ανοιγεις νεο θεμα. Επιστροφή στην κανονικότητα, πρεπει να βρουμε τρόπο να εξαφανίσουμε manjaro και ubuntu απο τον χάρτη.
mphxths Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, Hawk_K είπε Πάντως OS εγκατεστημένο για να μπουτάρει δεν έχω. @Rockdye Βαλε υπογραφη τωρα και για εναν μηνα "I use Windows Vista and i like it" hawk , κανε ο,τι γραφει ο rockdye στο τελευταιο μηνυμα του , λογικα θα δουλεψουν. 46 λεπτά πριν, Rockdye είπε πρεπει να βρουμε τρόπο να εξαφανίσουμε manjaro και ubuntu απο τον χάρτη Δωσε μου remote access στο μηχανημα σου ρε , εχω καιρο να κανω rm -rf /
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) @mphxthsΑν και ευχαρίστως να εβαζα για τα αγαπημένα μου vista, εχασα στο σημειο οτι δεν είχε περασμένο το partition σε bootloader, γιατι αν δεις πιο πίσω τον τρόπο που εγινε το backup, στην ουσία ενα config στον grub και bootαραν τα windows. γιαυτο ηταν σε unsafe state ο δισκος 🤣🤣 Επεξ/σία 4 Απριλίου 2020 από Επισκέπτης
monoxromos Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Ευχαριστώ ,πρέπει να πω ότι εγώ ξεκίνησα το θέμα με ερώτηση ποιο ελαφρυ linux να επιλέξω και μπήκαν άλλοι με διάφορα άλλα θέματα.Ας το δει λιγάκι ο διαχειριστής. Τώρα για το Skype το chromium έχω ως browser αλλά και πάλι δεν μου κάνει σύνδεση.Ίσως θέλει κάποια ρύθμιση αλλά μόλις μπήκα πειραματικά στα Linux και οι γνώσεις μου είναι επιπέδου πρωταρη. 4 ώρες πριν, jim_p είπε Επειδη το θεμα εγινε αχταρμας με τον καθενα να γραφει το προβλημα του, και επειδη βαριεμαι να βοηθησω τον καθενα, ας γραψω μονο για το skype και ελπιζω να το δει ο χρηστης που ενδιαφερεται για 32αρα διανομη. Ο μονος αξιοπιστος τροπος να εχεις σημερα skype σε 32αρι λινουξ ειναι να βαλεις τον chromium που σου δινει η διανομη και να μπαινεις με αυτον στο web.skype.com. Σαν σελιδα, εχει ΟΛΕΣ τις δυνατοτητες του κανονικου (ο θεος να το κανει κανονικο βασικα) skype, εκτος απο το minimize στο tray. Το ghetto-skype ειναι πλεον παρωχημενο επειδη ακομα και στην νεοτερη εκδοση του, την 1.6.0 που βγηκε το 2018, ηταν χτισμενο με παλιοτερες βιβλιοθηκες και εβγαζε ενα σωρο κουσουρια οπως θα δεις στα issue reports στο github του. Ευχαριστώ ,πρέπει να πω ότι εγώ ξεκίνησα το θέμα με ερώτηση ποιο ελαφρυ linux να επιλέξω και μπήκαν άλλοι με διάφορα άλλα θέματα.Ας το δει λιγάκι ο διαχειριστής. Τώρα για το Skype το chromium έχω ως browser αλλά και πάλι δεν μου κάνει σύνδεση.Ίσως θέλει κάποια ρύθμιση αλλά μόλις μπήκα πειραματικά στα Linux και οι γνώσεις μου είναι επιπέδου πρωταρη.
mples Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 καλημερα παιδια ειχα τα λουμπουντου 18.04 και δουλευε μια χαρα ενα συστηματακι με dual core 2.20 mhz kai 2dg ram εβαλα την καινουρια έκδοση 20.04 και σερνεται ξερει κανεις γιατι ?
KwstasXt Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ουπς λαθος τοπικ Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2020 από KwstasXt
bardolph Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Εχω σε ενα παλιο thinkpad το voyager 16.4 και δε μου κανει καρδια να το βγαλω - πολυ συμπαθητικο συστηματακι και ελαφρυ σχετικά. Αν καποιος εχει δοκιμασει κανενα μεταγενεστερο και εχει αποψη θα με ενδιεφερε να την ακουσω.
meets0s Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Στις 21/2/2021 στις 7:18 ΠΜ, bardolph είπε Εχω σε ενα παλιο thinkpad το voyager 16.4 και δε μου κανει καρδια να το βγαλω - πολυ συμπαθητικο συστηματακι και ελαφρυ σχετικά. Αν καποιος εχει δοκιμασει κανενα μεταγενεστερο και εχει αποψη θα με ενδιεφερε να την ακουσω. Δεν είναι επίφοβο να έχεις τόσο παλιά έκδοση?
nik0laus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Στις 21/2/2021 στις 7:18 ΠΜ, bardolph είπε Εχω σε ενα παλιο thinkpad το voyager 16.4 και δε μου κανει καρδια να το βγαλω - πολυ συμπαθητικο συστηματακι και ελαφρυ σχετικά. Αν καποιος εχει δοκιμασει κανενα μεταγενεστερο και εχει αποψη θα με ενδιεφερε να την ακουσω. Βάλε την αντίστοιχη 18.04
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Χαιρετω την παρεα. Για οποιον θελει να βοηθησει θα ημουν πολυ χαρουμενος να διαβασω την αποψη του. Εχω το παρακατω λαπτοπ: Intel Core i3-6006U CPU @ 2.00GHz 1.99 GHz Intel HD Graphics 520 8,00 GB Samsung SSD 860 EVO 250 GB Λεω να το συνδεσω σε μια Οθονη Samsung με HDMI. Ποια διανομη θεωρειτε οτι μπορει να σηκωσει το λαπτοπ? Αν μπορει κιολας. Χρηση > Σπιτι.
mphxths Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 48 λεπτά πριν, GeorgBou είπε Χαιρετω την παρεα. Για οποιον θελει να βοηθησει θα ημουν πολυ χαρουμενος να διαβασω την αποψη του. Εχω το παρακατω λαπτοπ: Intel Core i3-6006U CPU @ 2.00GHz 1.99 GHz Intel HD Graphics 520 8,00 GB Samsung SSD 860 EVO 250 GB Λεω να το συνδεσω σε μια Οθονη Samsung με HDMI. Ποια διανομη θεωρειτε οτι μπορει να σηκωσει το λαπτοπ? Αν μπορει κιολας. Χρηση > Σπιτι. Οποιαδηποτε σου αρεσει. 1
tsofras Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 49 λεπτά πριν, GeorgBou είπε Χαιρετω την παρεα. Για οποιον θελει να βοηθησει θα ημουν πολυ χαρουμενος να διαβασω την αποψη του. Εχω το παρακατω λαπτοπ: Intel Core i3-6006U CPU @ 2.00GHz 1.99 GHz Intel HD Graphics 520 8,00 GB Samsung SSD 860 EVO 250 GB Λεω να το συνδεσω σε μια Οθονη Samsung με HDMI. Ποια διανομη θεωρειτε οτι μπορει να σηκωσει το λαπτοπ? Αν μπορει κιολας. Χρηση > Σπιτι. όπως είπε και ο @mphxths μία χαρά μηχανάκι είναι 8αρα RAM έχεις , SSD , ok διπύρινός επεξεργαστής αλλά δεν βλέπω να έχεις κάπου θέμα Δοκίμασε τα κλασικά ubuntu , mint μία χαρά θα σε καλύψουν
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Ωραια θα ξεκινησω και θα δω πως παει. Μιας και καθεται το λαπτοπ να δω τι μπορω να κανω με αυτο. Για προγραμμα εγγραφης σε usb παλιοτερα ειχα δοκιμασει ενα Etcher ή καπως ετσι. Τωρα διαβασα και για ενα Rufus. Δεν το εχω δοκιμασει ακομα. Για να δουμε.
jcd313 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Καλό είναι το rufus. Το μονο μειονέκτημα είναι οτι είναι "windows only"
duffyduck Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 αν θυμαμαι καλα με wine τρεχει μια χαρα το rufus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα