kwstas2105 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 καλησπερα... επαθα μια ζημεια στο σκληρω μου δισκο και θα ηθελα τη βοηθεια σας......τον συνδεσα με το κινητο μου και για ναναγνωρισει το κινητο τον δισκο μου πεταξε ενα μηνυμα το οποιο εγω οπ χαζος το αποδεχτηκα και ετσι ολα στο σκληρω ειναι σα να κρυπτογραφηθηκαν εχουν γινει με λατινικους χαρακτηρες και δεν ανοιγει κανενας φακελος.....επειση ειχα καταναλωσει απο τον σκληρω τοα 100giga απο τα 1000giga και τωρα ο δισκος ειναι φουλ φορτομενος.....τι μπορω να κανω για να σωσω τα αρχεια μου?
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Στις 16/11/2019 στις 2:11 ΜΜ, kwstas2105 είπε καλησπερα... επαθα μια ζημεια στο σκληρω μου δισκο και θα ηθελα τη βοηθεια σας......τον συνδεσα με το κινητο μου και για ναναγνωρισει το κινητο τον δισκο μου πεταξε ενα μηνυμα το οποιο εγω οπ χαζος το αποδεχτηκα και ετσι ολα στο σκληρω ειναι σα να κρυπτογραφηθηκαν εχουν γινει με λατινικους χαρακτηρες και δεν ανοιγει κανενας φακελος.....επειση ειχα καταναλωσει απο τον σκληρω τοα 100giga απο τα 1000giga και τωρα ο δισκος ειναι φουλ φορτομενος.....τι μπορω να κανω για να σωσω τα αρχεια μου? Δοκιμάστε με το Active File Recovery να δείτε αν τα αρχεία φαίνονται κανονικά στο δίσκο.
Crybal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Θυμασαι το μνμ? Εαν τον ξανασυνδεσεις στο κινητο τα βλέπεις σωστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα