paraskevas013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, DimVavas είπε Τρελάθηκα με το 208 αν και δεν πολυσυμπαθώ τα Πεζό. Πανέμορφο αμάξι! Αλλά και το Polo που κοιτάς είναι πένα, θα το ευχαριστηθείς! Δεν είσαι ο μόνος φίλε με το Peugeot, είναι άψογο! Αλλά επειδή φεύγει σε μπάτζετ, σκέφτομαι σε ελαφρώς μεταχειρισμένο φιέστα stline και polo 115ps! Έχεις άποψη για το φιέστα? Ευχαριστώ
DimVavas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, paraskevas013 είπε Δεν είσαι ο μόνος φίλε με το Peugeot, είναι άψογο! Αλλά επειδή φεύγει σε μπάτζετ, σκέφτομαι σε ελαφρώς μεταχειρισμένο φιέστα stline και polo 115ps! Έχεις άποψη για το φιέστα? Ευχαριστώ Προσωπική εμπειρία δεν έχω αλλά οι reviewers λένε ότι είναι πολύ fun to drive και σε γενικές γραμμές είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία του.
paraskevas013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, DimVavas είπε Προσωπική εμπειρία δεν έχω αλλά οι reviewers λένε ότι είναι πολύ fun to drive και σε γενικές γραμμές είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία του. Και εγω αυτό έχω καταλαβει, αλλά σε κάθε σαιτ διαβάζεις πολλά που αντί να σε διευκολύνουν σε μπερδεύουν! Το μόνο που με ενοχλεί είναι αυτό που λένε για ψόφιο στις πολύ χαμηλές καθώς και εμφάνιση θέλω να είναι εξίσου όμορφο όπως το ds3 που έχω!
LongTom Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, paraskevas013 είπε Δεν είσαι ο μόνος φίλε με το Peugeot, είναι άψογο! Αλλά επειδή φεύγει σε μπάτζετ, σκέφτομαι σε ελαφρώς μεταχειρισμένο φιέστα stline και polo 115ps! Έχεις άποψη για το φιέστα? Ευχαριστώ STLine δεν έχω δει, αλλά fiesta 2017 titanium @ 125hp (παραγωγής 03/2019). Το έκανα test drive και ομολογώ ότι είναι μια απόλαυση στην οδήγηση. Πολύ σβέλτο, ακόμη και με το δικό μου ψιλο-πιπουλο πόδι. Με το eco ενεργοποιημένο χάνει πολύ σε απόδοση, αλλά είναι φυσικά για καθημερινή χρήση. Οδηγοκεντρικό τελείως, οι μπροστά θέσεις και καμπίνα εξαιρετική για τα λεφτά του, αλλά πίσω απλά μέτρια τα πράματα. Εξαιρετικό infotainment, κανένα lag και πολύ ωραίος ο υπολογιστής ταξιδίου. Το πορτ-μπαγάζ σχετικά μικρό και δίχως space-saver ρόδα. Το polo νικάει στα σημεία για εμέ, επειδή προσφέρει τα παραπάνω (χειρότερη οδηγική αίσθηση) και καλύτερους χώρους πίσω/πόρτ-μπαγαζ. Αυτά με διαφορά τιμής στα 600-1200+€(το τελευταίο εάν πας για την υπέροχη οθόνη-ταμπλό). Πολλά τα λεφτά για τόσο μικρή διαφορά κατ' εμέ. Φυσικά αυτά πάντα από κάποιον που τα είδε για λίγο σε test drive και κάποιον που δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με τον χώρο.
paraskevas013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, LongTom είπε STLine δεν έχω δει, αλλά fiesta 2017 titanium @ 125hp (παραγωγής 03/2019). Το έκανα test drive και ομολογώ ότι είναι μια απόλαυση στην οδήγηση. Πολύ σβέλτο, ακόμη και με το δικό μου ψιλο-πιπουλο πόδι. Με το eco ενεργοποιημένο χάνει πολύ σε απόδοση, αλλά είναι φυσικά για καθημερινή χρήση. Οδηγοκεντρικό τελείως, οι μπροστά θέσεις και καμπίνα εξαιρετική για τα λεφτά του, αλλά πίσω απλά μέτρια τα πράματα. Εξαιρετικό infotainment, κανένα lag και πολύ ωραίος ο υπολογιστής ταξιδίου. Το πορτ-μπαγάζ σχετικά μικρό και δίχως space-saver ρόδα. Το polo νικάει στα σημεία για εμέ, επειδή προσφέρει τα παραπάνω (χειρότερη οδηγική αίσθηση) και καλύτερους χώρους πίσω/πόρτ-μπαγαζ. Αυτά με διαφορά τιμής στα 600-1200+€(το τελευταίο εάν πας για την υπέροχη οθόνη-ταμπλό). Πολλά τα λεφτά για τόσο μικρή διαφορά κατ' εμέ. Φυσικά αυτά πάντα από κάποιον που τα είδε για λίγο σε test drive και κάποιον που δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με τον χώρο. κατατοπιστικοτατος,εγω εχω κανει μονο το πολο με τους 95 ιππους γιατι με τα 115 δεν το ειχαν! και το φιεστα σε επικοινωνια μου ειπαν εχουν με τους 100 οποτε παιρνω μια γευση οδηγικα εστω και με τις λιγοτερο δυνατες αποδοσεις! κοιταω για ελαφρως μεταχειρισμενα γιατι καινουρια ξεφευγουν ,σε ευχαριστω φιλε μου
~mxls~ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, DimVavas είπε Τρελάθηκα με το 208 αν και δεν πολυσυμπαθώ τα Πεζό. Πανέμορφο αμάξι! Αλλά και το Polo που κοιτάς είναι πένα, θα το ευχαριστηθείς! Κάπου πιο πίσω, είχε ανοίξει ένα άλλο μέλος αντίστοιχο poll, ανάμεσα σε αυτά τα 2. Για 2017 μοντέλα, το 208 είναι άλλη κλάση συγκριτικά με το Polo, πολλά χλμ με το καθένα. Δεν γνωρίζω στην πιο πρόσφατη έκδοση (6η γενιά αν δεν κάνω λάθος) πόσο έχει βελτιωθεί το VW.
LongTom Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, paraskevas013 είπε κατατοπιστικοτατος,εγω εχω κανει μονο το πολο με τους 95 ιππους γιατι με τα 115 δεν το ειχαν! και το φιεστα σε επικοινωνια μου ειπαν εχουν με τους 100 οποτε παιρνω μια γευση οδηγικα εστω και με τις λιγοτερο δυνατες αποδοσεις! κοιταω για ελαφρως μεταχειρισμενα γιατι καινουρια ξεφευγουν ,σε ευχαριστω φιλε μου Τότε πρόσεχε για το clio. Η τελευταία έκδοση (όχι αυτή που βγήκε τέλη '19) που δοκίμασα είχε άθλιο infotainment. Αν και πολύ συμπαθητική γενικότερα πρόταση, αυτό με έκανε να το απορρίψω πάραυτα διότι με τα ίδια λεφτά παίρνεις κάτι που δουλεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα