GiannisGI Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Καλημέρα! Μήπως γνωρίζει κανείς αν όλα αυτά τα καταστήματα που πουλάνε hardware υπολογιστών σε τιμές κατά πολύ χαμηλότερες από τα δυο, τρία μεγάλα καταστήματα, αν τα εισάγουν από αντιπροσώπους του εξωτερικού (ή και καταστήματα του εξωτερικού), ή τα προμηθεύονται από τους αντιπροσώπους στην Ελλάδα;
elpenor Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 23 ώρες πριν, GiannisGI είπε Καλημέρα! Μήπως γνωρίζει κανείς αν όλα αυτά τα καταστήματα που πουλάνε hardware υπολογιστών σε τιμές κατά πολύ χαμηλότερες από τα δυο, τρία μεγάλα καταστήματα, αν τα εισάγουν από αντιπροσώπους του εξωτερικού (ή και καταστήματα του εξωτερικού), ή τα προμηθεύονται από τους αντιπροσώπους στην Ελλάδα; Εγώ έχω μία εντύπωση ότι τα περισσότερα αγοράζουνε από τους μεγάλους χονδρέμπορους της Γερμανίας. Επίσης δεν έχω ακούσει ποτέ να υπάρχουν αντιπρόσωποι στην Ελλάδα για τις περισσότερες μάρκες.
tomtsir Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Συνήθως είναι εισαγωγές από το εξωτερικό διότι και δεν έχουν μεγάλο στοκ και για εγγύηση θα τα στείλουν ξανά πίσω στον κατασκευαστή και όχι σε αντιπροσωπείες εδώ στην Ελλάδα εάν υπάρχουν. Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις , δεν θα έχεις κάποιο θέμα απλά μην περιμένεις αντιμετώπιση σαν Plaisio κτλ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα