Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!
Μήπως γνωρίζει κανείς αν όλα αυτά τα καταστήματα που πουλάνε hardware υπολογιστών σε τιμές κατά πολύ χαμηλότερες από τα δυο, τρία μεγάλα καταστήματα, αν τα εισάγουν από αντιπροσώπους του εξωτερικού (ή και καταστήματα του εξωτερικού), ή τα προμηθεύονται από τους αντιπροσώπους στην Ελλάδα;

Δημοσ.
23 ώρες πριν, GiannisGI είπε

Καλημέρα!
Μήπως γνωρίζει κανείς αν όλα αυτά τα καταστήματα που πουλάνε hardware υπολογιστών σε τιμές κατά πολύ χαμηλότερες από τα δυο, τρία μεγάλα καταστήματα, αν τα εισάγουν από αντιπροσώπους του εξωτερικού (ή και καταστήματα του εξωτερικού), ή τα προμηθεύονται από τους αντιπροσώπους στην Ελλάδα;

Εγώ έχω μία εντύπωση ότι τα περισσότερα αγοράζουνε από τους μεγάλους χονδρέμπορους της Γερμανίας. Επίσης δεν έχω ακούσει ποτέ να υπάρχουν αντιπρόσωποι στην Ελλάδα για τις περισσότερες μάρκες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συνήθως είναι εισαγωγές από το εξωτερικό διότι και δεν έχουν μεγάλο στοκ και για εγγύηση θα τα στείλουν ξανά πίσω στον κατασκευαστή και όχι σε αντιπροσωπείες εδώ στην Ελλάδα εάν υπάρχουν. 

Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις , δεν θα έχεις κάποιο θέμα απλά μην περιμένεις αντιμετώπιση σαν Plaisio κτλ. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...