dmpatanis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Τωρα εχουν βγει τα τελη κυκλοφοριας.Αν εγω αγορασω αυτοκινητο μεχρι μεσα Δεκεμβρη τα τελη τα πληρωνει ο ιδιοκτητης,στον οποιον εχουν βγει, η εγω που θα το αγορασω?
mourouzis2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Ειναι για τον ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ, οχι για αυτον που περασε. Ποιος θα εχει το αμαξι το νεο χρονο? 2
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, dmpatanis είπε Ναι αλλα δεν βγηκαν ονομαστικα? Και τι ρόλο παίζει;Για το αμάξι είναι και οχι για τον άνθρωπο.Αλλώστε αν δεν είναι πληρωμένα μεταβίβαση δεν γίνεται.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Αν αυτός το έχει βάλει για πώληση θα περιμένει μέχρι την τελευταία μέρα λήξης της προθεσμίας λογικά για να τα πληρώσει. Αν το αγοράσεις μέσα στο 2019 τότε τα τέλη του 20 τα πληρώνεις εσύ. Αν έχει προλάβει και τα πλήρωσε ο άλλος (χλωμό) μπορεί να στα φορτώσει στην τιμή.
Phoenix7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Εφόσον πληρωθούν τα τέλη κυκλοφορίας πέρα από την εντύπωση της πληρωμής μέσω Internet banking υπάρχει κάποιο site που βλέπεις online αν είναι πληρωμένα για το όχημα τα τέλη κυκλοφορίας?
Liverpool89 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Στις 8/12/2019 στις 6:42 ΜΜ, Phoenix7 είπε Εφόσον πληρωθούν τα τέλη κυκλοφορίας πέρα από την εντύπωση της πληρωμής μέσω Internet banking υπάρχει κάποιο site που βλέπεις online αν είναι πληρωμένα για το όχημα τα τέλη κυκλοφορίας? Την ιδια ερωτηση εχω και γω. Σημερα τα πληρωσα,βασικα τωρα και μπήκα στην εφαρμογή για να δω αν ειναι πληρωμενα,αλλα μου τα ξαναεκτυπωνει, ενω θυμαμαι και δοκιμασα για το 2019 βγαζει πως εχουν καταβληθει τα τελη για αυτο το ετος. Μηπως πρεπει να ληξει η προθεσμία ή να περάσουν μερικές μερες για να ενημερωθει το συστημα; Και γω μεσω e-banking τα πληρωσα.
Phoenix7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Την ιδια ερωτηση εχω και γω. Σημερα τα πληρωσα,βασικα τωρα και μπήκα στην εφαρμογή για να δω αν ειναι πληρωμενα,αλλα μου τα ξαναεκτυπωνει, ενω θυμαμαι και δοκιμασα για το 2019 βγαζει πως εχουν καταβληθει τα τελη για αυτο το ετος. Μηπως πρεπει να ληξει η προθεσμία ή να περάσουν μερικές μερες για να ενημερωθει το συστημα; Και γω μεσω e-banking τα πληρωσα. Τελικά μετά από λίγες ημέρες όταν δοκιμάζεις να ξανά "εκτυπώσεις τα τέλη" σου εμφανίζει ότι τα έχεις ήδη εξοφλήσει, θέλει περίπου 3-4 εργάσιμες ημέρες για να φανεί. 2
meletis_m Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Ότι πληρωνείς μέσω ebanking ΕΝΦΙΑ , Δόσεις , και τελη κάνει 3-4 εργάσιμες ημέρες να ενημερωθεί το σύστημα . Το ειχα απορία και ρώτησα στην ΔΟΥ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα