Muchacho Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Ουσιαστικά αυτό που θέλω είναι να εκτυπώσω σε μία σελίδα τις 6 ημέρες της εβδομάδας(Δευτέρα έως Σάββατο) σε τέτοια περίπου μορφή Για ένα ολόκληρο έτος. Με ποιό πρόγραμμα και τρόπο προτείνετε να γίνει?
accipio Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Θα το έκανα με Word. Θα έφτιαχνα, σε μία σελίδα, την 1η εβδομάδα με το κείμενο και τους πίνακες, όπως το έχεις στην εικόνα. Μετά, αντιγραφή-επικόλληση σε 3 νέες σελίδες ώστε να συμπληρωθεί ο πρώτος μήνας, διορθώνοντας φυσικά τις ημερομηνίες (χειροκίνητα). Μετά, θα συνέχιζα ανάλογα για τους υπόλοιπους μήνες, διορθώνοντας ημέρες και ημερομηνίες. Σε κάθε νέο μήνα, με Εύρεση και Αντικατάσταση αλλάζουμε τον μήνα με τον επιθυμητό για να αποφύγουμε περιττό κόπο. Μπορεί να δείχνει ότι θέλει αρκετή δουλειά για να ολοκληρωθεί, αλλά δεν με "τρομάζει": πραγματικά, δεν είναι τίποτα σε σχέση με άλλα που έχω φτιάξει. 1
Muchacho Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά επειδή είναι ένα έτος και το χρειάζομαι ολόκληρο εκτυπωμένο για να γίνει βιβλιοδεσία αν άλλαζα χειροκίνητα τις ημερομηνίες θα μου έπαιρνε λίγη ώρα και λέω μπας και υπάρχει κάτι στο word/excel που μου διαφεύγει.
jim_p Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπαρχουν ετοιμα templates για ημερολογια σε excel αν ψαξεις, πχ απο την ιδια την ms https://templates.office.com/en-us/calendars Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από jim_p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα