voltmod Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Ένα νέο mid-range smartphone ανακοίνωσε η Κινέζικη εταιρεία vivo, το οποίο έχει την ονομασία S5 και διαθέτει τετραπλή κύρια κάμερα αλλά και punch-hole στην οθόνη για τις ανάγκες της εμπρόσθιας κάμερας. Το vivo S5 διαθέτει οθόνη Super AMOLED με αναλογία πλευρών 20:9 που έχει διαγώνιο 6,44 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση 2400 x 1080 pixels. Η εταιρεία υποστηρίζει, χάρη στην οπή για την εμπρόσθια κάμερα ότι το screen-to-body ratio είναι 91,38%. Κάτω από την οθόνη βρίσκεται και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων –οπτικής τεχνολογίας. Η εμπρόσθια κάμερα που βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης βασίζεται σε αισθητήρα 32MP. Στο πίσω μέρος της συσκευής, βρίσκεται μία κάμερα 48MP που συνεπικουρείται από μία υπερευρυγώνια στα 8MP, έναν αισθητήρα βάθους 5MP καθώς και από μία κάμερα 2MP ειδικά για λήψεις «macro». Το λογισμικό για την κάμερα διαθέτει έναν αλγόριθμο «beautification» καθώς και ένα χαρακτηριστικό διόρθωσης στάσης/ πόζας που περιλαμβάνει 144 πόζες για να σας βοηθήσει να ποζάρετε καλύτερα μπροστά από την κάμερα. Το vivo S5 διαθέτει στο εσωτερικό του το Qualcomm Snapdragon 712 SoC σε συνδυασμό με 8GB RAM και 128GB ή 256GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4100mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 22.5W. Το λογισμικό βασίζεται στο Android 9 Pie και στο Funtouch OS 9.2. Θα κυκλοφορήσει στη Κίνα –άγνωστο αν θα κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές- στις 22 Νοεμβρίου σε Icelandic Blue, Phantom Blue και Star Black με τιμή CNY2698 (€350) και CNY2998 (€390) για τις εκδόσεις 8/128GB και 8/256GB αντίστοιχα. GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
dancer Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 4 καμερες και ομορφο, οχι κουζινα, πλεον και στο design οι κινεζοι ειναι μπροστα με ωραιες γραμμες 5 1 1
Comic maniak Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Ωραιο. Αγαπαμε Vivo. Αμα εβαζε και stock Android θα ηταν ακομα καλυτερα τα κινητα που βγαζει. 1
Agony Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 52 λεπτά πριν, dancer είπε 4 καμερες και ομορφο, οχι κουζινα, πλεον και στο design οι κινεζοι ειναι μπροστα με ωραιες γραμμες Δεν κατάλαβα αν ειναι ειρωνικό το σχόλιο. Αν δεν ειναι τοτε κάτι δεν βλεπω εγω καλα, το ιδιο σχημα κουζινας βλεπω τετράγωνο, και οχι μονο αυτο ειναι γυρισμένο 45 μοιρες με αποτελεσμα να μην ακολουθεί τις γραμμες του πλαισιου του κινητού... Σχεδιαστικά αυτο σε κανει να τις πεοσεχεις περισσότερο... Σαν να εχεις εναν ρομβο μεσα σε ενα τετράγωνο ... Τραβαει βλέμματα. 2 1 1
djdidi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Με Android 9 ενώ το Android 10 "τρέχει" ήδη εδώ και 2+ μήνες. Και με τη χάλια μεταπωλητικη αξία των sub-brands (εκτός Κίνας), δεν είναι και πολύ ελκυστική η τιμή του. Το όλο design πάντως προσωπικά μου αρέσει, ειδικά η μπροστινή όψη. 2
busellatos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Τα pixel που τρωει το παντς χολ τα αφαιρουν απο τα specs? 1 1 1
cool_ted Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Το μεγαλύτερο challenge για μένα μοιάζει να είναι ποιος θα φτιάξει την πιο ωραία πλάτη κινητού με 4 κάμερες.
JcD Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Ή τιμή είναι κοντά στις περσινές ναυαρχιδες των μεγάλων εταιριών, δεν βλέπω κανένα νόημα.
basilis_k6 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, cool_ted είπε Το μεγαλύτερο challenge για μένα μοιάζει να είναι ποιος θα φτιάξει την πιο ωραία πλάτη κινητού με 4 κάμερες. Note της σαμμυ. Οριζοντια είναι το πιο όμορφο imo Edit. Το s10 είναι Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από basilis_k6
EuphangeL Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Αναφορά σε κείμενο Το λογισμικό για την κάμερα διαθέτει έναν αλγόριθμο «beautification» καθώς και ένα χαρακτηριστικό διόρθωσης στάσης/ πόζας που περιλαμβάνει 144 πόζες για να σας βοηθήσει να ποζάρετε καλύτερα μπροστά από την κάμερα. Ναι ρε bro, τέλεια φάση, αυτό θέλω. Αυτό είναι. Τεχνολογία! Κίνα μόνο! Άσε τους άλλους να παίρνουν iPhone
bas.lambri Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, EuphangeL είπε Ναι ρε bro, τέλεια φάση, αυτό θέλω. Αυτό είναι. Τεχνολογία! Κίνα μόνο! Άσε τους άλλους να παίρνουν iPhone Προφανώς και απευθύνεται σε κοινό που ακούει K-pop . Η vivo ποτέ δεν απευθυνόταν στον μέσο δυτικό άνθρωπο .
stafaf Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 κάμερες (οι 2 άχρηστες) σε μοτίβο "παιδιά έμεινε μόνο ένα κομμάτι μπακλαβάς στο ταψί", 350€ για SoC 712, περσινό android και κυκλοφορία μόνο στην Κίνα. Πολύ ενδιαφέρον (#not). Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από stafaf 2 1
Tokyo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Πολύ όμορφο. Μαρεσει υπερβολικά η διάταξη των καμερών στη πλάτη.
Alex Adams Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Εγω παντως που εχω το V15 PRO εδω και περιπου 7 μηνες εχω να δηλωσω οτι το κινητο σκιζει! Ειχα σχεδον ολα τα HUAWEI εως το P20. Αυτο εδω, με αγορα 360 ευρω απο Σρι Λανκα ειναι το καλυτερο κινητο που ειχα ποτε. Δηλωνω απολυτος φαν της εταιριας. Μονο θεμα οτι δεν εχει ελληνικο μενου. Αλλα εχει κανονικα ελληνικη γλωσσα για πληκτρολογηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα