Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας

ειμαι μεταξυ samsung kai lg 65'' βασικες version αλλα σκεφτομαι αν αξιζει να παρω 55'' σε qled η NANOCELL αντιστοιχα υπαρχει και μια sony 55΄΄ σαν outsider 

αποσταση εχω για ταινιες και σειρες την θελω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρε καλυτερα προτζεκτρορα.καλη και η ποιοτητα αλλα το μεγαλο μεγεθος στις σειρες και ταινιες ειναι ξεχωριστη εμπειρια.

Επεξ/σία από cpgr
Δημοσ.

@skosko

Η απόσταση είναι βασικό στοιχείο. Τη δίνουμε πάντα για να μπορέσει ο συμφορουμίτης να βοηθήσει. Πόση απόσταση ακριβώς; Άλλο 55'' στα 2,5 μέτρα κι άλλο στα 4.

• Like 1
Δημοσ.

σε αυτο το ερωτημα,....δεν υπαρχει στανταρ απαντηση, καθως ειναι αρκετοι οι παραγοντες που παιζουν ρολο.    απλα εσυ βρισκεις τον ιδανικο ΜΕΣΟ ΟΡΟ, αλλα για σενα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.  

ο μεσος ορος για τον καθε ενα απο εμας ειναι διαφορετικος. εχει να κανεις με τον χωρο, την αποσταση θεασης, τις ιδιαιτερες απαιτησεις του καθενος, το βαθος της τσεπης, κλπ....!! 

Δημοσ.

Παιδια εκτος απο την "ανεση" και το θεαμα των πολλων ιντσων, ενας βασικος παραγοντας ειναι και η διακοσμηση του σπιτιου.  Αντεχει το σαλονι 65" ; 

Δημοσ.

Δε νομίζω να υπάρχει σαλόνι που να έχει όλους τους καναπέδες και την πολυθρόνα στην ίδια απόσταση απο το σημείο που θα τοποθετήσει την TV.

Πάρε την κάθε απόσταση ξεχωριστά, βρες τη μέση τιμή, μετέτρεψε την απο μέτρα σε ίντσες και διαίρεσε την με το 3. Δεν είναι πυρηνική φυσική ^^.

Δημοσ.

3,5 μετρα αποσταση ο τοιχος που θα ειναι η τηλεοραση εχει πλατος 6 μετρα η τηλεοραση θα μπει λιγο πιο δεξια απο το μεση,προηγουμενη τηλεοραση δεν υπαρχει  σε μια απο pc  βλεπυμε τωρα μια samsung syncmaster t220 se 65  4κ απλη παω μεχρι 700-750 αλλιως σε 55 qled η nano cell με λιγα περισοτερα λεφτα.θα καταλαβω την διαφορα σε 55  qled η nano η να παρω την samsung την 65 7100 μοντελο να τελειωνω?

Δημοσ.

Σε χαρακτηριστικά πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα είναι. Για να διαπιστώσεις διαφορά πρέπει να πας να τις δεις από κοντά υπό κανονικές συνθήκες= όχι φουλ φως και όχι dynamic χρώματα που τις έχουν στα καταστήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...