Προς το περιεχόμενο

Skytelecom Megathread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...

Έχουμε κάποιο νεώτερο από ευχαριστημένους ή δυσαρεστημένους πελάτες; το σκέφτομαι και εγώ γιατί ζω έξω από το Ηράκλειο και εδώ  έρχεται μόνο η cosmote με μέγιστο τα 7-9 mbps.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Στις 14/5/2021 στις 10:31 ΜΜ, sargus είπε

Έχουμε κάποιο νεώτερο από ευχαριστημένους ή δυσαρεστημένους πελάτες; το σκέφτομαι και εγώ γιατί ζω έξω από το Ηράκλειο και εδώ  έρχεται μόνο η cosmote με μέγιστο τα 7-9 mbps.

Έβαλα  sky  και δεν το μετάνιωσα  λεπτό.....

Η ταχύτητα  είναι  όσο λένε......

Συνδρομητής  Ηρακλείου Κρήτης..... 

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Η ταχύτητα σύνδεσης επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες? Αν κάποιος είναι από περιοχή πέριξ της Καλαμάτας ας γράψει αν μπορεί μερικές εντυπωσεις. Σκέφτομαι να το βάλω στο χωριό που δεν έχουμε ενεργή γραμμή τηλεφώνου.

13 ώρες πριν, turbakiasss είπε

Η ταχύτητα σύνδεσης επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες? Αν κάποιος είναι από περιοχή πέριξ της Καλαμάτας ας γράψει αν μπορεί μερικές εντυπωσεις. Σκέφτομαι να το βάλω στο χωριό που δεν έχουμε ενεργή γραμμή τηλεφώνου.

Έχεις ρωτήσει αν σε καλύπτει στην περιοχή της Μεσσηνίας ; 

Σε ποιο χωριό αν επιτρέπεται ; 

• Like 1

15 ώρες πριν, turbakiasss είπε

παραλια στο Ελιτε εχει ενας φιλος....για ποιο εξω δεν ξερω αλλα με ενα τηλεφωνο θα σου πουν

στα 7χιλ που παιρνω βρεχει χιονιζει μια χαρα ειναι...μονο το ρευμα να μην εχει διακοπες

• Like 1

9 ώρες πριν, Twoface είπε

Έχεις ρωτήσει αν σε καλύπτει στην περιοχή της Μεσσηνίας ; 

Σε ποιο χωριό αν επιτρέπεται ; 

Είναι αριστερά πάνω στην διασταύρωση του Δωρίου, πηγαίνοντας για Κυπαρισσία. Μικρό ορεινό είναι. Στο χάρτη βλέπω ότι καλύπτει, έχω στείλει αίτημα ενδιαφέροντος και περιμένω να επικοινωνήσουν μαζί μου. Απλά ήθελα να έχω και μερικές γνώμες από άτομα που ίσως υπάρχουν στον νομό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα,

παιδιά εγώ θα πρέπει να κόψω το συμβόλαιο μου που έχω με την εταιρεία λόγο μετακόμισης (κλείνω 2 χρόνια Νοέμβρη του 2022) και εκεί που πάω δεν έχει καν κάλυψη, θα πρέπει να πληρώσω πρόστιμο αποχώρησης? 

Θα πρέπει να βρω να δώσω και το πιάτο που αγόρασα της 50αρας και ας έβαλα τελικά 24αρα.

Αν και η ταχύτητα είναι κομπλέ εχω συνέχεια μικρές αποσύνδεσης που κάνει το online gaming εκνευριστικο.

15 ώρες πριν, valantis123 είπε

Καλησπέρα,

παιδιά εγώ θα πρέπει να κόψω το συμβόλαιο μου που έχω με την εταιρεία λόγο μετακόμισης (κλείνω 2 χρόνια Νοέμβρη του 2022) και εκεί που πάω δεν έχει καν κάλυψη, θα πρέπει να πληρώσω πρόστιμο αποχώρησης? 

Θα πρέπει να βρω να δώσω και το πιάτο που αγόρασα της 50αρας και ας έβαλα τελικά 24αρα.

Αν και η ταχύτητα είναι κομπλέ εχω συνέχεια μικρές αποσύνδεσης που κάνει το online gaming εκνευριστικο.

και μενα το δεκεμβριο ληγει..δεν ξερω αν θα παω σε ΟΤΕ γιατι και αυτοι ασυρματο δινουν στο χωριο και εχει τα θεματα του ενω στη σκαι ειμαστε 2 ατομα με 24/2.Και γω εχω παρατηρησει καποιες στιγμιαιες αποσυνδεσεις αλλα δεν κανω gaming...

το παιτο δεν το χανεις γιατι που ξερεις μπορει να πας σε αλλο ασυρματο παροχο...

2 ώρες πριν, kostasbm είπε

το πιατο δεν το χανεις γιατι που ξερεις μπορει να πας σε αλλο ασυρματο παροχο...

Ναι αλλα καθε εταιρεία λεει οτι κανει μονο το δικο τους και δε κανουν τα άλλα.. ετσι μου ελεγε η Skytelecom τουλάχιστον..

3 ώρες πριν, valantis123 είπε

Ναι αλλα καθε εταιρεία λεει οτι κανει μονο το δικο τους και δε κανουν τα άλλα.. ετσι μου ελεγε η Skytelecom τουλάχιστον..

αφου ιδιο εξοπλισμο εχουν σχεδον ολοι ubiquiti πιατο η nanostation απλα τα εχουν προρυθμισει πριν τη τοποθετηση...

πιστευω  οτι περισσοτερο τους ενδιαφερει η συνδεση παρα ο εξοπλισμος

• 1 μήνα μετά...
Στις 31/5/2021 στις 3:14 ΠΜ, CharalampisCrete είπε

Έβαλα  sky  και δεν το μετάνιωσα  λεπτό.....

Η ταχύτητα  είναι  όσο λένε......

Συνδρομητής  Ηρακλείου Κρήτης..... 

Πως είναι μετά από σχεδόν 3 μήνες φίλε μου?

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, vsm είπε

Πως είναι μετά από σχεδόν 3 μήνες φίλε μου?

Μια χαρά είναι  κανένα πρόβλημα  ή ταχύτητα  είναι  σταθερή  το μόνο  που που έγινε  είναι  μια 1ωρη  διακοπή  και αυτή με προειδοποίηση  για λογους αναβάθμισης..άξιζε  τον κόπο  καμία σχέση  με τον ΟΤΕ  που μου έδινε  7 mbps .

Όποιος  διστάζει  βάζει  try&buy 3 ήμερο  δοκιμαστικό  και αν δεν αρέσει  κάτι  κάνει  διακοπή ..περιοχή  Ηρακλείου 

Επεξ/σία από CharalampisCrete

21 λεπτά πριν, sargus είπε

Τι ταχύτητα πιάνεις εσύ φίλε μου; 

50/5  είναι  το πακέτο και παίζει  48 -50 και 4.7 με 5 upload

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...