manoskost Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Στις 7/11/2020 στις 11:05 ΜΜ, TzortzisJosh είπε Έχει κανείς Sky Telecom στη Θεσσαλονίκη; Αξίζει; Αν δεν είχαν 24μηνο συμβόλαιο θα έβαζε σίγουρα αλλά... μπορεις να δεις δοκιμαστικα για 3 ημερες την υπηρεσια, και αν δεις οτι παιζει καλα προχωρας, αλλα πρεπει να προπληρωσεις τον εξοπλισμο, και σου επιστρεφονται τα χρηματα αν δεν συνεχησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TzortzisJosh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, manoskost είπε μπορεις να δεις δοκιμαστικα για 3 ημερες την υπηρεσια, και αν δεις οτι παιζει καλα προχωρας, αλλα πρεπει να προπληρωσεις τον εξοπλισμο, και σου επιστρεφονται τα χρηματα αν δεν συνεχησεις. Απλά αυτό που σκέφτομαι είναι ότι μπορεί τις 3 πρώτες ημέρες να παίζει σούπερ και μετά να τρέχω και να μην φτάνω. Αυτό έχω διαβάσει δεκάδες φορές σε διαφορά φόρουμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MerlinB4 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Υπάρχει καποιος/α απο Μεσσηνία που να χρησιμοποιει την SkyTelecom? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnstefan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδια μακρια απο SkyTelecom μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.adslgr.com/forum/threads/1179425-Sky-Telecom-στη-Θεσσαλονίκη. Επισης σμρ δεν ειχα ιντερνετ για μερικες ωρες και η επικοινωνια με το τεχνικο τμημα ειναι αδυνατη. μπορείτε να δείτε και στο forum του adslgr οτι 8 στους 10 θελουν να σπασουν το συμβολαιο. Στις 21/10/2020 στις 12:48 ΜΜ, Babis1967 είπε Έκανα σύνδεση πριν ένα μήνα . Βρίσκομαι στο κέντρο του Ηρακλείου αλλά υπάρχουν πολλά προβλήματα . Συνεχόμενες αποσυνδέσεις . Μιλώντας με το τεχνικό τμήμα τους μου είπαν ότι κάνουν αναβαθμίσεις στα συστήματα τους. Εγώ ψάχνω τώρα να δω πως θα διακόψω το συμβόλαιο . Θέλω να σπάσω το συμβόλαιο αλλά δεν θέλω να πληρωσω κατι σε αυτη την εταιρία.. οποιος αλλος ειναι σε τετοια φαση ας δει εδω https://www.ipetitions.com/petition/skytelecom-cancel-contract μπορει αν μαζευτούμε πολλοι κάτι να γινει Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2020 από Johnstefan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aklaras44 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα, είμαι και εγώ ένας από τους πολλούς όπως βλέπω δυσαρεστημένους συνδρομητές της Lamda Helix πλέον και όχι Skytelecom. Είμαι 1 τετράμηνο μαζί τους και προχθές τους έκανα καταγγελία στο ΕΕΤΤ. Πληρώνω για 35/3 και αυτό που καταφέρνουν να μου δώσουν είναι στη καλύτερη 6/0,15 με συνεχόμενες διακοπές. Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπω και 1,5/0. Η κατάσταση αυτή είναι για 2 εβδομάδες τώρα. Πριν από αυτές ήμουν στα 12/1,5. Το μήνα αυτό δεν πρόκειται να τους πληρώσω τη συνδρομή μου μπας και συγκινηθούν. Κάθε μέρα τους στέλνω τα αποτελέσματα των τεστ που κάνω αλλά ούτε απαντούν. Αν απαντήσουν θα στείλουν ένα μήνυμα του στιλ θα δούμε το πρόβλημά σας και θα σας ενημερώσουμε για την εξέλιξή του. Μάλιστα ύστερα στέλνουν και εμαιλ για να αξιολογήσω τον τεχνικό που έκανε την επικοινωνία μαζί μου. Προς υποψήφιους συνδρομητές το μόνο που έχω να τους συμβουλέψω, είναι μακριά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Telumetar Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Εμένα πάντως ενα χρονο και, πλεον συνδρομητής, η εμπειρία μου ειναι αρκετά καλή σε γενικες γραμμες. Ναι υπήρξαν περιοδους με υψηλό ping, κι ακόμα το Ping δεν ειναι κι οτι καλυτερο Ναι υπάρχουν που κ που αποσυνδέσεις, αλλά σε σχέση με τις adsl/vdsl που εχουμε στο Ηράκλειο την θεωρώ πολυ καλυτερη λύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tommygre Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα, υπαρχει κανεις στην περιοχη Θερμη Θεσσαλονικης να μας πει εμπειρια? Ενδιαφερομαι σημερα να παραγγειλω την προσφορα με τον δωρεαν εξοπλισμο αλλα ειναι με δεσμευση 2 ετων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TzortzisJosh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 44 λεπτά πριν, Tommygre είπε Καλησπερα, υπαρχει κανεις στην περιοχη Θερμη Θεσσαλονικης να μας πει εμπειρια? Ενδιαφερομαι σημερα να παραγγειλω την προσφορα με τον δωρεαν εξοπλισμο αλλα ειναι με δεσμευση 2 ετων. Είμαι αρκετά κοντά, στην περιοχή κάτω από το πλαγιάρι. Πήρα την προσφορά για το 35άρι και έβαλα και try and buy για 3 ημέρες. Είναι 50/50 αν θα δουλέψει, με βάση τις κριτικές που διαβάζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tommygre Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, TzortzisJosh είπε Είμαι αρκετά κοντά, στην περιοχή κάτω από το πλαγιάρι. Πήρα την προσφορά για το 35άρι και έβαλα και try and buy για 3 ημέρες. Είναι 50/50 αν θα δουλέψει, με βάση τις κριτικές που διαβάζω Με το black friday εννοεις? Ναι και γω σημερα την εκανα την αιτηση με δοκιμαστικη. Ο διπλανος μου εχει συνδεση με κεραια αλλα παιρνει απο το Χορτιάτη δωρεαν επειδη δουλευει στις τηλεπικοινωνιες. Το καλο ειναι οτι δεν εχουμε πολυκατοικιες στην περιοχη μας. Οποτε θα γραψουμε εντυπωσεις μολις συνδεθουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TzortzisJosh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 33 λεπτά πριν, Tommygre είπε Με το black friday εννοεις? Ναι και γω σημερα την εκανα την αιτηση με δοκιμαστικη. Ο διπλανος μου εχει συνδεση με κεραια αλλα παιρνει απο το Χορτιάτη δωρεαν επειδη δουλευει στις τηλεπικοινωνιες. Το καλο ειναι οτι δεν εχουμε πολυκατοικιες στην περιοχη μας. Οποτε θα γραψουμε εντυπωσεις μολις συνδεθουμε. Ναι ναι, πήρα τον εξοπλισμό 150 ευρώ τσάμπα. Εμάς που είμαστε πιο κεντρο-ανατολικά θα μας στείλουν από Πανόραμα μου είπαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aresfou Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Συνδέθηκα και εγώ πριν μερικές μερες με την προσφορά της black friday. Οι ταχύτητες είναι αυτές που υπόσχονται και τα ping είναι χαμηλά. Δεν έχω κανένα προβλημα σε download, upload ή gaming. Έχω παρατηρήσει όμως δυο άλλα προβλήματα. 1) δεν μπορουμε να συνδεθουμε απο κανενα υπολογιστη ή κινητο στην σελίδα bet365.gr. Προς το παρόν δεν έχω βρεί άλλη σελίδα να το κάνει, ούτε καν του ίδιου είδους (στοιχηματική). Αν αλλάξουμε την σύνδεση σε cosmote wifi ή δεδομενα κινητου, μπαινει κανονικα. 2)Δεν μπορώ να συνδέσω το wifi extender που είχα μέχρι τώρα στο δικτιο cosmote. Ενώ γίνεται η εγκατάσταση και βλεπει το skytelecom 2,4GHZ το δικτιο που βγάζει το extender δεν έχει ιντερνετ. Αντίθετα αν συνδέσω το wifi της cosmote με το extender το ενισχύει κανονικα. Προφανώς δεν απαντάει κανείς από το τεχνικό τους τμήμα γι αυτο απευθυνομαι εδώ μηπως ξέρει καποιος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalispapafilis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μείνετε μακριά. Οι άνθρωποι έχουν εξοπλισμό για 100 π.χ πελάτες και προσπαθούν να εξυπηρετήσουν 10000. Απαράδεκτοι. Μετάνιωσα από την 1η μέρα που τους έβαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnstefan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Παιδιά βλέπω ότι έρχονται κι άλλοι δυσαρεστημένοι πελάτες. Μπείτε εδώ να μαζευτούμε https://www.ipetitions.com/petition/skytelecom-cancel-contract. Πραγματικά αξίζουν μια μήνυση για την αδυναμία παροχής αυτών που υπόσχονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Στις 16/12/2020 στις 3:44 ΜΜ, aresfou είπε Συνδέθηκα και εγώ πριν μερικές μερες με την προσφορά της black friday. Οι ταχύτητες είναι αυτές που υπόσχονται και τα ping είναι χαμηλά. Δεν έχω κανένα προβλημα σε download, upload ή gaming. Έχω παρατηρήσει όμως δυο άλλα προβλήματα. 1) δεν μπορουμε να συνδεθουμε απο κανενα υπολογιστη ή κινητο στην σελίδα bet365.gr. Προς το παρόν δεν έχω βρεί άλλη σελίδα να το κάνει, ούτε καν του ίδιου είδους (στοιχηματική). Αν αλλάξουμε την σύνδεση σε cosmote wifi ή δεδομενα κινητου, μπαινει κανονικα. 2)Δεν μπορώ να συνδέσω το wifi extender που είχα μέχρι τώρα στο δικτιο cosmote. Ενώ γίνεται η εγκατάσταση και βλεπει το skytelecom 2,4GHZ το δικτιο που βγάζει το extender δεν έχει ιντερνετ. Αντίθετα αν συνδέσω το wifi της cosmote με το extender το ενισχύει κανονικα. Προφανώς δεν απαντάει κανείς από το τεχνικό τους τμήμα γι αυτο απευθυνομαι εδώ μηπως ξέρει καποιος.. Καλησπέρα. Λίγες περισσότερες πληροφορίες σε παρακαλώ για την γραμμή ? Τι πακέτο έβαλες αρχικά και πόσο πιάνεις ? Διακοπές ? Σκαμπανεβάσματα ? Το ping πόσο είναι ? Πέραν αυτού πόσες μέρες χρειάστηκαν απο την ημέρα πληρωμής του εξοπλισμού ? Έκαναν κάποιο τέστ πρίν στο βάλουν να δούν αν πιάνει καλά ? Εγώ είμαι έξω απο Φορτέτσα , τεχνικά Μαραθίτης. Στην ταράτσα βλέπω όλο το Ηράκλειο και τη Ρογδιά αλλά και πίσω το Γιούχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LenaSin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Έχετε εμπειρία; Μπορείτε να μου πείτε τις εντυπώσεις σας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα