manos342020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, Sotosgl είπε Συμμετρική 35/35 Μη περιμενεις να ειναι σταθερη εκει ομως 24/7 ακομα και στο ιδιο game που ανοιξα πριν λιγο εφτανε 85 87 συνηθως αλλα και 4 φορες στο game στιγμιαια 105 Κατω απο 70 δεν νομιζω να εχω δει (ακομα και αλλες μερες που ο καιρος ειναι νορμαλ και δεν γαμιεται στον αερα οπως σημερα) Ενδιαφερον, σ'ευχαριστω και παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, poulinos είπε η inalan δινει και 200/200 πλεον.ναι να δωσουν 1000/1000 ειναι λιγο ονειρο για οικιακο/ η δράση sfbb.gr όμως το αναφέρει ως βασική προϋπόθεση και εφόσον το ζητήσει ο πελάτης σε τρεις ημέρες θα πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί πηγές μου μέσα από την εταιρεία COSMOTE λένε ότι θα βγει πακέτο 1000/100 απλά δεν έχουν χρονοδιάγραμμα πότε θα είναι εμπορικά διαθέσιμο (εννοείται ότι τους έχω ενημερώσει αν βγει πιλοτικά με ενδιαφέρει) όπως και εμπορικά με ενδιαφέρει. εγώ πίσω στον χαλκό δεν γυρνάω ακόμα και μετά την επιδότηση θα παραμείνω στο FTTH. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 17 hours ago, ikorolis said: η δράση sfbb.gr όμως το αναφέρει ως βασική προϋπόθεση και εφόσον το ζητήσει ο πελάτης σε τρεις ημέρες θα πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί πηγές μου μέσα από την εταιρεία COSMOTE λένε ότι θα βγει πακέτο 1000/100 απλά δεν έχουν χρονοδιάγραμμα πότε θα είναι εμπορικά διαθέσιμο (εννοείται ότι τους έχω ενημερώσει αν βγει πιλοτικά με ενδιαφέρει) όπως και εμπορικά με ενδιαφέρει. εγώ πίσω στον χαλκό δεν γυρνάω ακόμα και μετά την επιδότηση θα παραμείνω στο FTTH. με το sfbb δεν εχω ασχοληθει καθολου.vdsl εχω απο Kv προς ωρας. καλα οτι καποια στιγμη θα δωσουν μεγαλυτερα πακετα ειναι σιγουρο.απλα δυσκολο να ειναι συμμετρικα.ή αν ειναι θα ειναι με αλλο κοστος οπως ειναι τωρα τα ftth που δινουν οι παροχοι σε εταιρειες. σιγουρα βεβαια και οι τιμες θα αλλαξουν οποτε ακομα και μετα την ληξη του κουπονιου το κοστος μπορει να ειναι πολυ μικροτερο απο τωρα.πχ σε τιμη vdsl 100/10 για παραδειγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 On 12/01/2020 at 14:23, ultrahd said: Φίλε μου θα σου απαντήσει ο ειδικός όπως ρώτησες, αλλά να σου πω κι εγώ ότι απ όσο γνωρίζω η οπτική ίνα μέχρι το σπίτι, FTTH είναι το ιδανικό και δεν σηκώνει καμμια σύγκριση με οτιδήποτε άλλο. Στην FTTH έχω διαβάσει εδώ ότι είναι η μόνη περίπτωση που υπάρχει εγγύηση για την ταχύτητα, δηλαδή η ταχύτητα δεν είναι "έως". Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις (ADSL,VDSL, wireless κλπ) οι ταχύτητες είναι "έως". Φυσικά για εγκυροτητα περίμενε να σου απαντήσει και ο ειδικός,ο καλός μας φίλος poulinos. οπως τα ειπες/περα οτι η οπτικη δεν ειναι εως αλλα μπορει να ειναι εγγυημενο ειναι και το μονο μεσο που μπορει να φτασει και σε πολυ μεγαλες ταχυτητες .πχ 10gbit/10gbit. και παει λεγοντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikenirakis Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Καλησπέρα είπα και γω να εκπολιτιστώ και να βαλω skytelecom, μένω Γάζι Άνοδο και θα ήθελα να βαλω την 24/2 ομως διστάζω και σκέφτομαι να βαλω το try&buy, οpinions? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Αν παιρνει απο wind δε θα εχει τα ιδια προβληματα μπουκωματος δικτυου τωρα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Telumetar Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, mikenirakis είπε Καλησπέρα είπα και γω να εκπολιτιστώ και να βαλω skytelecom, μένω Γάζι Άνοδο και θα ήθελα να βαλω την 24/2 ομως διστάζω και σκέφτομαι να βαλω το try&buy, οpinions? Γάζι, ακριβώς εκεί στην Άνοδο την έχει βάλει φίλος. Είναι ικανοποιημένος αν και έχει μικρά σκαμπανευασματα αρκετά συχνά. Το upload ειδικά είναι πάντα σε εξαιρετικό επίπεδο ακόμα πανω κι από την ονομαστική ταχύτητα. Το download μεταβάλλεται , αλλά όχι τραγικα. Νομίζω στην 24αρα, κι όχι στην 50αρα που υπάρχουν αποκλίσεις θα είσαι αρκετά καλα Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από Telumetar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikenirakis Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Τέλεια σε ευχάριστω για την επιβεβαίωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
n3kk Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Καλησπερα. Παιδια ειναι καποιος απο αιγαλεω η τριγυρο που να εχει βαλει skytelecom? Αν ναι, να μας πει αμα αξιζει ή αμα οχι. Εγω εδω που ειμαι στο Αιγαλεω δεν μπορει κανεναν αλλος παροχος να μου φερει κατι παραπανω απο aDSL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, n3kk είπε Καλησπερα. Παιδια ειναι καποιος απο αιγαλεω η τριγυρο που να εχει βαλει skytelecom? Αν ναι, να μας πει αμα αξιζει ή αμα οχι. Εγω εδω που ειμαι στο Αιγαλεω δεν μπορει κανεναν αλλος παροχος να μου φερει κατι παραπανω απο aDSL. κατα τα αλλα ειμαστε μια ευρωπαικη χωρα που ολοι θελουν τον εξυχρονισμο αλλα μονο οταν φερνει παραδακι στην τσεπη και οταν δεν φερνει την καταργουμε την καμπινα απο την εξελιξη, αυτη ειναι δυστηχως η χωρα μας, μια χωρα του μεσου και της οικονομας. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από manoskost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
n3kk Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 15 ώρες πριν, n3kk είπε Καλησπερα. Παιδια ειναι καποιος απο αιγαλεω η τριγυρο που να εχει βαλει skytelecom? Αν ναι, να μας πει αμα αξιζει ή αμα οχι. Εγω εδω που ειμαι στο Αιγαλεω δεν μπορει κανεναν αλλος παροχος να μου φερει κατι παραπανω απο aDSL. Θα ηθελα να ακουσω και απο εκεινους που την εχουν βαλει και δεν ειναι αθηνα. Δηλαδη τι πληρωνουν/τι παιρνουν. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Στις 9/4/2020 στις 10:40 ΜΜ, n3kk είπε Καλησπερα. Παιδια ειναι καποιος απο αιγαλεω η τριγυρο που να εχει βαλει skytelecom? Αν ναι, να μας πει αμα αξιζει ή αμα οχι. Εγω εδω που ειμαι στο Αιγαλεω δεν μπορει κανεναν αλλος παροχος να μου φερει κατι παραπανω απο aDSL. Αν παίρνεις από Αγία Βαρβάρα νομίζω η Wind έχει ανοίξει τις καμπίνες. Στις 10/4/2020 στις 12:18 ΠΜ, manoskost είπε κατα τα αλλα ειμαστε μια ευρωπαικη χωρα που ολοι θελουν τον εξυχρονισμο αλλα μονο οταν φερνει παραδακι στην τσεπη και οταν δεν φερνει την καταργουμε την καμπινα απο την εξελιξη, αυτη ειναι δυστηχως η χωρα μας, μια χωρα του μεσου και της οικονομας. Καλως όρισες στον καπιταλισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
n3kk Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Ειμαι συνορα με Περιστερι και κοντα στον Κηφισο... Καμια σωτηρια πιστεψε με. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karkariakis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μένω και εγω στο Ηρακλειο Κρητης και επειδη με την vodafone οι ταχήτητες κοιμενωνται απο 2-3 mbps σε idle και καθως κατεβαζω 0,30 mbps, σκευτομουν να παω σε skytelecom. Σκεφτομαι για την 24/1 συνδεση. Να παω skytelecom θα εχω εστω 15 mbps ή να κατσω στην γωνια μου να κλαιω περιμενοντας 5-6 χρονια να φτιαχτουν οι γραμμες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Telumetar Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 12 λεπτά πριν, karkariakis είπε Μένω και εγω στο Ηρακλειο Κρητης και επειδη με την vodafone οι ταχήτητες κοιμενωνται απο 2-3 mbps σε idle και καθως κατεβαζω 0,30 mbps, σκευτομουν να παω σε skytelecom. Σκεφτομαι για την 24/1 συνδεση. Να παω skytelecom θα εχω εστω 15 mbps ή να κατσω στην γωνια μου να κλαιω περιμενοντας 5-6 χρονια να φτιαχτουν οι γραμμες? Nα πας. Μια χαρά είναι η 24αρα. Για παραπάνω θα σου έλεγα να το ξανασκεφτείς αλλά για 24αρα θα είσαι τέλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα