Προς το περιεχόμενο

Skytelecom Megathread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, manolis940 είπε

Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το iptv συγκεκριμένα αλλά λογικά το μπλοκάρουν μέσω των DNS φαντάζομαι κάτι που εύκολα μπορείς να αλλάξεις.  Βάλε αυτούς που δείχνει η εικόνα του παρακάτω άρθρου.

https://www.zdnet.com/article/how-to-change-the-dns-settings-on-your-windows-pc/

Μπορείς να κάνεις κάτι αντίστοιχο και στο router σου, απλώς αν δεν το έχεις κάνει ποτέ θα πρέπει να ψάξεις οδηγίες για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Καλησπέρα έχω αλλάξει dns χειροκίνητα αλλά δε γίνεται κάτι και με πρόγραμμα.

στο ρούτερ δε μπορώ να μπω γιατί δεν μου άφησε κωδικούς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

31 λεπτά πριν, Stavros_13 είπε

Καλησπέρα έχω αλλάξει dns χειροκίνητα αλλά δε γίνεται κάτι και με πρόγραμμα.

στο ρούτερ δε μπορώ να μπω γιατί δεν μου άφησε κωδικούς.

Συνήθως αφήνουν τους αρχικούς, τύπου admin admin. Ωστόσο μόνο και μόνο απ' το PC με την Αλλαγή DNS και άντε στην χειρότερη μετά από μια επανεκκίνηση θα έπρεπε να παίζει αν ήταν ο DNS το θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, manolis940 είπε

Συνήθως αφήνουν τους αρχικούς, τύπου admin admin. Ωστόσο μόνο και μόνο απ' το PC με την Αλλαγή DNS και άντε στην χειρότερη μετά από μια επανεκκίνηση θα έπρεπε να παίζει αν ήταν ο DNS το θέμα.

Αγόρασα nord vpn και παίζει πένα με free vpn δεν γίνεται δουλειά.

Επεξ/σία από Stavros_13
  • Like 1

• 1 μήνα μετά...
2 ώρες πριν, PabloTheCat είπε

Τελικά αξίζει η όχι;;;;

Αν στην περιοχή σου δουλεύει χωρίς πρόβλημα, αν δεν ασχολείσαι με gaming και χρειάζεσαι γρήγορο internet αξίζει καθώς αν δεν κάνω λάθος ακόμη έχει Mbps/€ είναι οικονομικότερο από κάθε mainstream πάροχο.

Στις 19/2/2024 στις 8:59 ΜΜ, manolis940 είπε

Αν στην περιοχή σου δουλεύει χωρίς πρόβλημα, αν δεν ασχολείσαι με gaming και χρειάζεσαι γρήγορο internet αξίζει καθώς αν δεν κάνω λάθος ακόμη έχει Mbps/€ είναι οικονομικότερο από κάθε mainstream πάροχο.

Το θέλω για gaming και ότι αυτό συνεπάγεται δεν έχουν σκοπό να μου βάλουν οπτική ίνα εννοώ έχει γίνει η αίτηση απλά επειδή ζω σε πολυκατοικία με γερούς στο 90% θα την ακυρώσουν την αίτηση και δεν θα προχωρήσει οπότε θα πάω αναγκαστικά στην skytelecom. Το μόνο μου θέμα είναι με τα καιρικά φαινόμενα τι θα γίνεται και στην ώρα αιχμής

Στις 22/2/2024 στις 12:48 ΜΜ, PabloTheCat είπε

Το θέλω για gaming και ότι αυτό συνεπάγεται δεν έχουν σκοπό να μου βάλουν οπτική ίνα εννοώ έχει γίνει η αίτηση απλά επειδή ζω σε πολυκατοικία με γερούς στο 90% θα την ακυρώσουν την αίτηση και δεν θα προχωρήσει οπότε θα πάω αναγκαστικά στην skytelecom. Το μόνο μου θέμα είναι με τα καιρικά φαινόμενα τι θα γίνεται και στην ώρα αιχμής

Ενώ οι ταχύτητες είναι πραγματικές το ping είναι τεράστιο. Οπότε για gaming δεν κάνει η skytelecom.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/2/2024 στις 12:48 ΜΜ, PabloTheCat είπε

Μια χαρά ειναι και απο θεμα ping. Έπαιζα κανονικα COD σε ευρωπαικο σερβερ με περιπου 50ms.

image.png.c0fc43127da4254aef9b26a0a66fde32.png

Το προβλημα ειναι στην κακοκαιρια, εκει ναι οριακα εχει Ιντερνετ. Δηλαδη η παραπανω ταχυτητα που βλεπεις, μπορει να πεφτει και στα 3-4mbps. Άλλα ποσες μέρες εχει κακοκαιρια το χρόνο στην Κρήτη; Εγώ την έχω 4 χρονια και δεν την αλλαζω με τιποτα. Το θεμα ειναι σε ποια κεραία θα σε συνδέσουν. Εγώ είχα ζητήσει να συνδεθω στην κεραία στου Γιουχτα και οχι στην Ρογδια που εχει μεγάλο τραφικ.

Θα ήθελα καλυτερο support βεβαια, γιατι δεν τους βρισκεις με τιποτα, ειδικα μετα τις 9 το βραδυ. 

Επεξ/σία από aresfou

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Skytelecom Megathread
  • 2 μήνες μετά...

Να προσθέσω και εγώ τις τελευταίες μου εμπειρίες με την εταιρεία.

Επειδή έχω κάποιο πρόβλημα στο κεφάλι είπα να βάλω ξανά skytelecom. Απ' την τελευταία μου φορά έχω αλλάξει κατοικία και δεν ξέρω αν φταίει αυτό αλλά όσον αφορά τα down times και το ping έχει βελτιωθεί κατά πολύ. Στο battlefield με την 50αρα της έχω από 60ping έως 90 ανάλογα τον server το οποίο ίσχυε και με την Vodafone που είχα πριν.

• paredwse έχει "καρφιτώσει" αυτό το θέμα
  • 1 μήνα μετά...

επειδή είμαι σε κατάσταση να αλλάξω πάροχο και εκεί που μένω έχει μόνο cosmote εως 30 που πιάνει 24 χωρίς αποσυνδεσεις και προβλήματα.Δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια.μονο iptv,νετφλιχ,eon app,stermio,kodi.Αξιζει η αλλαγή  σε skytelecom η θα φαω φόλα;

Μετά τις 14 Αυγούστου που έχω γράψει το παραπάνω μπορώ να πω ότι δεν το έχω μετανιώσει. Καμιά αποσύνδεση περίπου 1-2 φορές την εβδομάδα για ένα λεπτό κυρίως βράδυ μπορεί να την δω αλλά σε γενικές γραμμές είναι κάτι που δεν με επηρεάζει.

Για πια περιοχή μιλάμε μήπως κάποιος μπορεί να σου πει κάτι πιο συοιο συγκεκριμένο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...