zanskou Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, iliata2410 είπε Μακράν η χειρότερη εταιρεία.Αμα δείτε αξιολογήσεις google σχεδόν όλοι έχουν παράπονα.παρολα αυτά βαθμολογία 4,1 έχουν.ε πως γίνεται αυτό; είσαι συνδρομητής τους ή απλά κρίνεις με βάση το τι γράφει ο καθένας ; γιατί εγώ που έχω συμβόλαιο από τον περασμένο Απρίλιο μπορώ να πω ότι είναι μια χαρά σε γενικές γραμμές και τις λίγες φορές που αντιμετώπισα κάποια μικροπροβλήματα η εξυπηρέτηση πελατών έτυχε να με καλέσει ακόμη και στις 22.30 το βράδυ, δέκα μόλις λεπτά μετά την αποστολή του σχετικού email προς αυτούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Έχω γνωστούς,που έχουν θέματα με αυτους.δεν μπορεί 100 και βάλε άτομα να έχουν παράπονα. αλήθεια, λενε.ότι λένε,και επίσης λένε ψέματα για 500 mbbs .Εδώ καλά καλά ο ΟΤΕ που έχει ενδυσεις τεράστιες δεν έχει τέτοιες ταχύτητες.το ότι έχεις εσύ καλές ταχύτητες δεν σημαίνει ότι έχουν όλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Επειδή έχω γράψει και εγώ παραπάνω για την συγκεκριμένη εταιρεία, να πω ότι στην περιοχή των Μοιρών Κρήτης πριν 1 χρόνο είχα και εγώ σοβαρά προβλήματα. Ωστόσο από διάφορους που γνωρίζω στον Νοτιοανατολικό Ηράκλειο δεν έχουν κανένα πρόβλημα και δεν μου έχουν αναφέρει καμιά διακοπή στην σύνδεση τους. Φαίνεται πάντως να προσπαθεί να βελτιώσει τα δίκτυα και είναι μία καλή εναλλακτική, ειδικά σε περιοχές που υπάρχει μόνο Cosmote με χαμηλές ταχύτητες που υπόσχονται 24 και δίνουν 4. Πλέον όμως δεν θεωρώ ότι είναι αρκετά οικονομικός πάροχος για ταχύτητες πάνω των 24Mbps. Η Vodafone σε προσφορές που μου κάνει ανά καιρούς μου δίνει καλύτερες τιμές στις ανάλογες ταχύτητες. Επίσης να πούμε για άλλη μια φορά ότι δεν κάνει για online gaming. Το ping λόγο της ασύρματης σύνδεσης πηγαίνει στον θεό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2023 On 30/07/2023 at 16:14, iliata2410 said: και επίσης λένε ψέματα για 500 mbbs .Εδώ καλά καλά ο ΟΤΕ που έχει ενδυσεις τεράστιες δεν έχει τέτοιες ταχύτητες. Άσχετη η σύγκριση, αλλά η Cosmote έχει και 500 και 1000 Mbps όπου υπάρχει διαθεσιμότητα FTTH πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biktoras1995 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 30/7/2023 στις 2:32 ΜΜ, iliata2410 είπε Μακράν η χειρότερη εταιρεία.Αμα δείτε αξιολογήσεις google σχεδόν όλοι έχουν παράπονα.παρολα αυτά βαθμολογία 4,1 έχουν.ε πως γίνεται αυτό; Εδώ πρέπει να σκεφτείς ότι συνήθως σε τέτοια φόρουμ συχνάζουν οι άνθρωποι που θέλουν γράψουν την (αρνητική) κριτική τους. Το 90% των ανθρώπων που βρίσκεται στο συγκεκριμένο νήμα, ήρθε Είτε για να μάθει πληροφορίες για την εν λόγω εταιρεία Είτε για να περιγράψει την άσχημη εμπειρία του πράγμα που είναι και απόλυτα λογικό. Για τον ίδιο λόγο θα δεις κάτω από ειδήσεις αποκλειστικά και μόνο κόσμο που περιγράφει πόσο άσχημη είναι η κατάσταση. Κάποιος που θα έχει καλή εμπειρία με τη SkyTelecom δεν φαντάζομαι να ψάχνεται σε φόρουμ για να περιγράψει το πόσο καλή είναι, απλά θα το πει σε 2-3 φιλαράκια του. Εγώ προσωπικά ήρθα για να σχηματίσω άποψη, διότι θέλω να σπάσω το μονοπώλιο Cosmote-Wind-Vodafone, που έχει σχηματίσει μια κλειστή αγορά και κράταει τις τιμές ψηλά. Άσε που θα ήθελα μια ελληνική εταιρεία, διότι την Ελλάδα δεν την παίρνει να χάνει κι άλλη ρευστότητα προς το εξωτερικό - αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα. Αν κάποιος έχει κάποια άλλη πρόταση για Αθήνα, εκτός της SkyTelecom, καλοδεχούμενη! Υ.Γ.: Έχοντας ζήσει στο εξωτερικό, το πρόβλημα της κακής παροχής υπηρεσιών και κακής εξυπηρέτησης των εταιρειών τηλεπικοινωνιών είναι παγκόσμιο. Δεν ξέρω γιατί έχει επεκταθεί τόσο στο συγκεκριμένο κλάδο, αλλά πραγματικά, κάνω αμάν να βρω μία εταιρεία που θα με κερδίσει. Κι ας μην είναι τέλεια. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2023 από biktoras1995 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 13 ώρες πριν, biktoras1995 είπε Αν κάποιος έχει κάποια άλλη πρόταση για Αθήνα, εκτός της SkyTelecom, καλοδεχούμενη! Για Aθήνα δεν ξέρω αν αξίζει. Εξαρτάτε από που μένεις, αν έχεις οπτική επαφή με την δική τους κεραία και άλλα τέτοια. Ωστόσο Αθήνα παίζουν εταιρείες όπως Inalan που καλό είναι να δεις αν έχει κάλυψη στην περιοχή σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biktoras1995 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, manolis940 είπε Για Aθήνα δεν ξέρω αν αξίζει. Εξαρτάτε από που μένεις, αν έχεις οπτική επαφή με την δική τους κεραία και άλλα τέτοια. Ωστόσο Αθήνα παίζουν εταιρείες όπως Inalan που καλό είναι να δεις αν έχει κάλυψη στην περιοχή σου. Σε ευχαριστώ πολύ, θα την ψάξω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavros_13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Έχεις καλές ταχύτητες θα μπορώ να βλέπω iptv που δω η θα κολλάει σαν την 24αρα της κόσμοτε που έχω Από Τυμπάκι Ηρακλείου είμαι αν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Stavros_13 είπε Έχεις καλές ταχύτητες θα μπορώ να βλέπω iptv που δω η θα κολλάει σαν την 24αρα της κόσμοτε που έχω Από Τυμπάκι Ηρακλείου είμαι αν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει. Αν το ζήτημα σου είναι η ταχύτητα, σε ταχύτητες δεν χάνεις. Το 24 είναι 24 και το 50 είναι 50. Το ping είναι κάπως ψηλά αλλά αν σε ενδιαφέρει iptv αποκλειστικά και όχι το gaming αυτό δεν θα είναι πρόβλημα. Προσωπικά είχα στις Μοίρες και είχε συχνές διακοπές πριν 2 χρόνια, ενώ στην Περιοχή του Ασημίου και Πραιτωρίων που γνωρίζω άλλους δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα και καμία διακοπή. Σε αυτό το διάστημα φυσικά πολλά αλλάζουν φυσικά και ίσως έχει βελτιώσει τα δίκτυα της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavros_13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 21 λεπτά πριν, manolis940 είπε Αν το ζήτημα σου είναι η ταχύτητα, σε ταχύτητες δεν χάνεις. Το 24 είναι 24 και το 50 είναι 50. Το ping είναι κάπως ψηλά αλλά αν σε ενδιαφέρει iptv αποκλειστικά και όχι το gaming αυτό δεν θα είναι πρόβλημα. Προσωπικά είχα στις Μοίρες και είχε συχνές διακοπές πριν 2 χρόνια, ενώ στην Περιοχή του Ασημίου και Πραιτωρίων που γνωρίζω άλλους δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα και καμία διακοπή. Σε αυτό το διάστημα φυσικά πολλά αλλάζουν φυσικά και ίσως έχει βελτιώσει τα δίκτυα της. Παίζω games όχι online όποτε κομπλέ, τον εξοπλισμό τον πλήρωσες εσύ και μετά την διακοπή τι τον κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Stavros_13 είπε Παίζω games όχι online όποτε κομπλέ, τον εξοπλισμό τον πλήρωσες εσύ και μετά την διακοπή τι τον κανείς? Εξοπλισμό πληρώνεις εσύ. Αν θυμάμαι καλά κοστίζει κάπου στα 100€ μαζί με την εγκατάσταση του. Θεωρητικά θα έπρεπε να τον παίρνουν και να σου επιστρέφουν τα χρήματα αλλά κάτι τέτοιο δεν έπαιξε στην περίπτωση μου. Δεν το κυνήγησα βέβαια. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2023 από manolis940 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavros_13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 38 λεπτά πριν, manolis940 είπε Εξοπλισμό πληρώνεις εσύ. Αν θυμάμαι καλά κοστίζει κάπου στα 100€ μαζί με την εγκατάσταση του. Θεωρητικά θα έπρεπε να τον παίρνουν και να σου επιστρέφουν τα χρήματα αλλά κάτι τέτοιο δεν έπαιξε στην περίπτωση μου. Δεν το κυνήγησα βέβαια. Ευχαριστώ να είσαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 καλησπέρα έχεις κάποιος εμπειρία με skytelecom απο εξάρχεια αθήνα;; μέχρι το φεβρουάριο πρέπει να κόψω 24αρα cosmote και ψάχνω να δώ τι θα κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavros_13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Εγώ έβαλα τελικά δοκιμαστικό αλλά δεν με αφήνει να δω iptv ενώ με κόσμοτε μπαίνει τι μπορώ να κάνω εκτός vpn το ξέρω αυτοί μπορούν να κάνουν κάτι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 36 λεπτά πριν, Stavros_13 είπε Εγώ έβαλα τελικά δοκιμαστικό αλλά δεν με αφήνει να δω iptv ενώ με κόσμοτε μπαίνει τι μπορώ να κάνω εκτός vpn το ξέρω αυτοί μπορούν να κάνουν κάτι ? Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το iptv συγκεκριμένα αλλά λογικά το μπλοκάρουν μέσω των DNS φαντάζομαι κάτι που εύκολα μπορείς να αλλάξεις. Βάλε αυτούς που δείχνει η εικόνα του παρακάτω άρθρου. https://www.zdnet.com/article/how-to-change-the-dns-settings-on-your-windows-pc/ Μπορείς να κάνεις κάτι αντίστοιχο και στο router σου, απλώς αν δεν το έχεις κάνει ποτέ θα πρέπει να ψάξεις οδηγίες για το συγκεκριμένο μοντέλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα