jimis98 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 θέλω να πάρω μέρος σε προκηρύξεις ΣΑ και σκέφτομαι αν αξίζει να βγάλω διπλώματα για να έχω μόρια ή θα πετάξω τα λεφτά μου? αγγλικά δεν έχω μιας και δεν τα περνω και το μόνο εύκολο είναι τα δίπλωμδιπλώματα ένα απολυτήριο 12,9 και πτυχίο πληροφορικής 12,8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Τι δίπλωμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι δίπλωμα; μηχανάκια και επαγγελματικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, jimis98 είπε μηχανάκια και επαγγελματικα Δίπλωμα οδήγησης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δίπλωμα οδήγησης; ε ναι τι άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, jimis98 είπε ε ναι τι άλλο? Να μυρίσουμε τα νύχια μας βρε φίλε με το τι έχεις εσύ στο μυαλό σου; Και φυσικά να βγάλεις δίπλωμα οδήγησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 37 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Να μυρίσουμε τα νύχια μας βρε φίλε με το τι έχεις εσύ στο μυαλό σου; Και φυσικά να βγάλεις δίπλωμα οδήγησης έχω αυτοκινήτου, για μηχανή και φορτηγά δεν έχω, να βγάλω μόνο για τις προκηρύξεις για τα μόρια? αξίζει θα έχω ελπίδες προσληψεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simaras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Στις 15/11/2019 στις 10:58 ΜΜ, jimis98 είπε έχω αυτοκινήτου, για μηχανή και φορτηγά δεν έχω, να βγάλω μόνο για τις προκηρύξεις για τα μόρια? αξίζει θα έχω ελπίδες προσληψεις? Οχι. Με 12,9 απολυτήριο δεν πας πουθενά. Αν είχες μόρια από τη θητεία σου σε ειδικές δυνάμεις η δόκιμος το ξανασυζητουσαμε. Το πτυχίο πληροφορικής δε δίνει μόρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManFromEarth Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Στις 15/11/2019 στις 10:58 ΜΜ, jimis98 είπε έχω αυτοκινήτου, για μηχανή και φορτηγά δεν έχω, να βγάλω μόνο για τις προκηρύξεις για τα μόρια? αξίζει θα έχω ελπίδες προσληψεις? Δεν έχεις καμία ελπιδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 μπορειτε να μου το αιτιολογησετε γιατι δεν εχω ελπιδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα