Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως αναφέρει και ο τίτλος, εδώ και 1 μήνα, πηγαίνοντας στο δημοτικό κολυμβητήριο πανοράματος, αρνούνται να δεχτούν πληρωμή με μετρητά. "Έχουμε εντολή να δεχόμαστε πληρωμές μόνο με κάρτα", λένε οι υπάλληλοι του κολυμβητηρίου. Γνωρίζει κανείς πιθανά αίτια;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Για να μην τα βάζει κάποιος στην τσέπη;

Δε νομίζω. Να απαγορευτούν τα μετρητά παντού, με τη λογική αυτή. 

Δημοσ.

Πιθανόν δεν θέλουν να υπάρχει μικρό ταμείο, είναι σαφέστατα πολύ πιο εύκολο να ελέγχεται η εισροή από το μεγάλο ταμείο με τις ηλεκτρονικές πληρωμές. Από την άλλη, δεν νομίζω ότι είναι σύννομο να αρνούνται τη συναλλαγή με μετρητά.

Δημοσ.
Στις 15/11/2019 στις 8:50 ΜΜ, user2163 είπε

Καλό δεν είναι αυτό;

Η λιγότερη ελευθερία ποτέ δεν είναι καλή,όσο περισσότερα απαγορεύονται τόσο περισσότερη σκλαβιά.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ.

Εγω προσφατα που πηγα σε ενα ΙΚΑ ΕΦΚΑ πως αλλιως λεγεται, ειχε ενα χαρτακι απ'εξω.
"Λογω αρκετων κλοπων πλεον δεν δεχομαστε μετρητα". Κατι τετοιο.

Δημοσ.

Επειδή έχω περάσει από αυτή τη θέση είναι καθαρά θέμα ασφάλειας. Εδώ μπουκαρουν σε καταστήματα με κάμερες, security κτλ θα κολλαγαν σε ταμείο δημοτικού κολυμβητηρίου?

Δημοσ.

Δημοτικό Κολυμβητηριο Καλαμαριάς δέχεται κανονικά πληρωμή με μετρητά. Δεν έχω δει και μηχάνημα με κάρτα βέβαια.

Από την άλλη στο τρίτο μεγαλύτερο νοσοκομείο της πόλης ακόμα δεν υπάρχει υποδομή για πληρωμη με κάρτες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...