mitspetr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Μα δεν ειπα κατι κακό για τον 550. Τώρα προσωπικά εγώ Denon θα πήγαινα καθαρά για δικάναλο σύστημα (όπως και είχα) , οι yamaha μου είχαν κάνει ενα κλικ παραπάνω σε 5.1 , αλλά γούστα είναι αυτά. Ούτε έγραψα ότι είπες κάτι κακό. Την άποψή σου ρώτησα. Στα ίδια χρήματα είναι λίγο καλύτερος ο 550 γιατί προσφέρει περισσότερα και χρήσιμα; Μικροδιαφορές έχουν σε αυτή την κατηγορία οι ενισχυτές αυτοί να ξέρεις. Υπάρχουν μεν αλλά μάλλον εκεί δίνεις περισσότερο βάρος στις προσφερόμενες ευκολίες. Μιλάμε για 250-270 ευρώ ενισχυτές τώρα... . Τώρα είδα ότι συμπλήρωσες κάτι σχετικό με το Bluetooth. Γιατί το απαξιώνεις; Μακάρι να είχε όχι μόνο λήψη Bluetooth που έχει αλλά και αποστολή για να μπορείς να ακούς από τα ασύρματα ακουστικά σου. Δεν έχει, έχουν οι ακριβότεροι κάτι τέτοιο. Χρήσιμο είναι πάντα το Bluetooth. Όπου υπάρχει καλό κάνει, δεν κάνει κακό. Ακόμα και αραχτός στον καναπέ να σερφάρεις στο τάμπλετ και την ίδια στιγμή να στριμάρεις με Bluetooth μουσική από ένα ιντερνετικό σταθμό που έχεις ανοιχτό, καλό είναι. Επίσης βλέπω έχει ...όφωνο. Νταξ' βολεύει κι αυτό κι ας μην είναι κάτι παραπάνω από απλή μέτρηση στάθμης και απόστασης. Βάλε και τη USB που παίζει από κει τραγουδάκια. Ταμάμ φαίνεται. Ξαναλέω, μακάρι να είχε παραπάνω χρήματα ο φίλος για να πάει σε κάτι καλύτερο. Δεν έχει. Αυτά ως προς το τι καινούργιο θέλει να πάρει. Αλλιώς ας κοιτάξει μεταχειρισμένα, όλο και κάποιος θα σπρώχνει τίποτε... . Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από mitspetr
-Alex- Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Οπως ειπα θα παω κομματι κομματι. Πρωτη μου αγορα ενισχυτης και μπροστινα ηχεια. Πως σας φαινονται αυτά; Αργοτερα τα παω πισω και παιρνω αλλα για μπροστα. https://shop.soundgallery.gr/products/home-cinema/hcheia-1/perifereiaka-surround/dali-fazon-mikro-black-(τεμάχιο).html
mitspetr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Ό,τι νά ναι. Αυτά είναι ηχεία περιορισμένου φάσματος. Χωρίς sub δεν παίζει το σχέδιο. Άστο θα μπερδευτείς. Πήγαινε σε κανένα κατάστημα να ακούσεις στημένο σύστημα 5.1 και εκεί θα σου εξηγήσουν τι και πως.
dmyl Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Πηγαινε να ακουσεις πολλα συστηματα σε οσα περισσοτερα καταστηματα γινεται , θα ακουσεις και συστηματα και προτασεις σοβαρες αλλα οπωσδηποτε θα ακουσεις κ πολλες παπατζες, αρα κρατα μικρο καλαθι σε ολα και με το να εχεις περισσοτερα δειγματα ακουστικα κ πληροφοριακα. τα dali , magnat και ολα αυτα τα ηχεια της κατηγοριας αυτης αποφυγε τα η αποψη μου. δες για μια πιο σιγουρη λυση αν σε παιρνει οικονομικα για klipsch δεν ειναι αναφορας αλλα αγοραζεις κατι σιγουρο. Τα toyota των ηχειων π λενε ξερεις δλδ τι αγοραζεις και δεν εχεις εκπληξεις πολλες. Ενισχυτη αν παλι αντεχει η πορτοφολα που θα αδυνατισει δες για denon η για λιγο πιο μουσικο τα Marantz. ο συμδυασμος μαραντζ και κλιπς παιζει πολυ και αν διαβασεις σε φορα σπανια συμαντας αρνητικα σχολια απο ανθσωπους που ξερουν τι να περιμενουν απο αυτα. 1
kanesaxo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Το μπάτζετ θα μείνει χαμηλά, μόνον αν δε βιαστείς. Πιστεψε με, κυκλοφορεί κατά καιρούς ΠΟΛΥ προσφορά. Ξεκινά με έναν καλό ενισχυτή και ένα σετ ηχείων μπροστά, τα οποία μετά θα πας πίσω. Με τη προϋποθεση να αγοράσεις ένα καλύτερο σετ για μπροστά. Το σαμπ εγώ το άφησα τελευταίο γιατί παίζουν δυσκολότερες προσφορές (στα μπάτζετ μας) Παράδειγμα πως το έστησα εγώ. Αγόρασα μτχ ενισχυτή Yamaha Aventage RX-a550. ΠΟΛΥ τίμιος. Μαζί με αυτόν πήρα ένα σετ B&W 602S2 Τα έβαλα μπροστά με τη προοπτική να τα τοποθετήσω πίσω, επειδή θα αγόραζα μεγαλύτερα βάσης... Δε το έκανα ποτέ. Βρήκα εκπληκτική ευκαιρία ένα σετ B&W 685 S3. Τα τοποθέτησα πίσω. Και για μένα προσωπικά αρκεί το παραπάνω σύστημα. Ίσως φυσικά αν βρω κάποια στιγμή ηχεία βάσης σε λαϊκή τιμή, να τα αγοράσω... Στο τέλος άφησα το sub διότι οι"ευκαιρίες" που παίζαν επί μήνες στις αγγελίες ήταν της τάξης των 600-800€. Οκ δεκτό, αλλά δε μπορούμε όλοι να αγοράσουμε SVS. Κε υπομονή, βρήκα έναν που έδινε κουτιού σχεδόν Klipsch R-12SW σε άριστη τιμή και συμπλήρωσα το σετ. Μου πήρε όμως έναν χρόνο σχεδόν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα