-Alex- Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Ψαχνω ένα τετοιο συστημα για home cinema. Όχι και για μουσικη. Διαβασα τοσα πολλα που μπερδευτηκα στο τελος. Καταλαβα όμως ότι δεν αξιζει να παω σε ψευτικα φθηνα ετοιμα συστηματα. Δεν ξερω τι να επιλεξω. Τιμη max 800 ευρω. Ή και λιγο παραπανω αν βρω καποια από τα κομματια μεταχειρισμενα. Π.Χ. το sub ή τον ενισχυτή. Τετραγωνικα δωματιου 15-20. Τι προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, -Alex- είπε Καλησπέρα. Ψαχνω ένα τετοιο συστημα για home cinema. Όχι και για μουσικη. Διαβασα τοσα πολλα που μπερδευτηκα στο τελος. Καταλαβα όμως ότι δεν αξιζει να παω σε ψευτικα φθηνα ετοιμα συστηματα. Δεν ξερω τι να επιλεξω. Τιμη max 800 ευρω. Ή και λιγο παραπανω αν βρω καποια από τα κομματια μεταχειρισμενα. Π.Χ. το sub ή τον ενισχυτή. Τετραγωνικα δωματιου 15-20. Τι προτείνετε; 2x Μπροστά 2χ Πίσω : https://www.mediamarkt.gr/el/product/_dali-zensor-pico-black-ζεύγος-1176430.html https://www.odes.gr/el/ixeia/ixeia-hi-fi/ixeia-vasis-vivliothikis/dali-zensor-pico-white-zeygos.html Κεντρικό https://www.odes.gr/el/ixeia/ixeia-home-cinema-subwoofers/ixeia-kentrika-dialogon/dali-zensor-pico-vocal-black.html Sub https://www.odes.gr/el/ixeia/ixeia-home-cinema-subwoofers/subwoofers-ypogoyfer/yamaha-ns-sw050-black.html Ενισχυτής https://www.odes.gr/el/hi-fi/enisxytes-proenisxytes/radioenisxytes-home-cinema/yamaha-htr-2071-5-1-black.html Για 20 τετραγωνικά δεν πιστευω οτι χρειαζεσαι κατι παραπανω Εννοειται μακρια απο έτοιμα τύπου all in one(samsung,lg,sony,harman kardon) που σου ταζουν 1200watt (wow) παρεα με blue ray, ενισχυτη και κατασκευή λαϊκής. Αν και θα προτεινα να κανεις υπομονη. Να παρεις 2 μπροστα(μεγαλυτερα απο τα pico) καλλιτερα για αρχη (εστω βασης που αργοτερα θα τα πας πισω για να παρεις τα μπροστα μετα) και ενισχυτη μεγαλυτερο για αργοτερα μονο, και αργοτερα τα αλλα 2 ,κεντρικο και sub. Τουλαχιστον εγω ετσι το εστησα σε 2 χρονια και πλεον το χαιρομαι και ας κοστισε σχεδον 2000(μονο το sub Πηρα μεταχειρισμενο απο insomnia ηταν πραγματικη ευκαιρια) και καλυπτω χωρο 50-70+ τ.μ.. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2019 από NTC Labs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Alex- Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Σε ευχαριστω. Θα κοιτάξω προσεκτικα αυτά που μου προτείνεις. Επισης ένα άλλο κριτηριο μου (οσο αυτό είναι δυνατο) είναι οι οσο γινεται οι πιο compact διαστασεις των ηχειων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, -Alex- είπε Σε ευχαριστω. Θα κοιτάξω προσεκτικα αυτά που μου προτείνεις. Επισης ένα άλλο κριτηριο μου (οσο αυτό είναι δυνατο) είναι οι οσο γινεται οι πιο compact διαστασεις των ηχειων. Για αυτό λέγονται pico Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το link που παράθεσε ο φίλος για το Yamaha έχει το logo του Bluetooth. Ο Yamaha δεν έχει Bluetooth. Σαχλαμάρες λέει το link, κανας μπακάλης θα το έγραψε. Δες τον Denon AVR-X550BT καλύτερα που έχει και Bluetooth και υποστηρίζει και Dolby Vision για να είσαι καλυμένος. Στα ίδια λεφτά είναι και έχει και καλύτερο ήχο. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από mitspetr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το sub που του δωσατε εχει θεματακι μονο ειναι πολυ αδυνατο δες κατι με 300watt RMS.Δειτε κατι αρκετα καλυτερο απο αυτο. Αν δεν μπορεις μην παιρνεις τιποτα και περιμενε να βρεις χρηματα & κατι καλο σε ευκαιρια Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Μέλος εδώ με τα pico σε δικάναλο setup πήρε το NS-SW300 κατόπιν δικής μου συμβουλής και από τότε έχει πάθει πλάκα με το αποτέλεσμα. Και το NS-SW200 σου κάνει αν είναι για οικονομία. Δες επίσης και το Polk Audio HTS10 που έχει βγει σε προσφορά Black Friday. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dmyl Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Καλυτερα περιμενε αν μπορεις και δεν καιγεσαι. Διαβασε πολλα , πηγαινε ακου ακομα περισσοτερα , και προσπαθησε να αγοραζεις σιγα σιγα, π.χ. Πρωτα ενισχυτη και Μπροστινα ηχεια κα επειτα subwoofer , κεντρικο και πισω ηχεια. Απεφυγε αυτους που πιθανον θα σου κολλησουν να σου πουλησουν "το σωστο" να εισαι επιφυλακτικος και παρακολουθα και τις αγγελιες(αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο). Μην βιαστεις ειναι η αποψη μου και ακου ολα αυτα που μπορει να ειναι μεσα στο budget σου. Ολοι στην αρχη κανουν λαθη και εκει παταν οι επαγγελματιες για να σε "γλιτωσουν" απο τετοια λαθη. Παρακολουθα προσφορες και αφου θα εισαι σιγουρος για το τι θες ριχνε και ματιες προς εξωτερικο μερια (σιγουρα αξιζει με την προυποθεση οτι ξερεις τι ζητας και πως θα το χειριστεις - ρυθμισεις). Οι προτασεις μου σε ενισχυτη Marantz - DENON , και για ηχεια Polk, ELAC , Mission , Monitor Audio , σε sub θα δεις SVS . Τα παραπανω ειναι ενδεικτικα και υπαρχουν και απο αλλους κατασκευασρες αξιολογες προτασεις. Μην καθεσαι κανονισε ακροασεις να σχηματιζεις γνωμη και αποψη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, mitspetr είπε Το link που παράθεσε ο φίλος για το Yamaha έχει το logo του Bluetooth. Ο Yamaha δεν έχει Bluetooth. Σαχλαμάρες λέει το link, κανας μπακάλης θα το έγραψε. Δες τον Denon AVR-X550BT καλύτερα που έχει και Bluetooth και υποστηρίζει και Dolby Vision για να είσαι καλυμένος. Στα ίδια λεφτά είναι και έχει και καλύτερο ήχο. Μπακαλικο οι ωδες δεν νομιζω (προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν εχω σχεση με το καταστημα, μπακαλιδες ας πουμε κοτσωβολους και τετοιας συνομοταξιας).λογω περιορισμενου budget το εβαλα και δεν κοιταξα καν για Bluetooth(ποιος χεστηκε για το bluetooh , Και εγω που το εχω δεν το χρησιμοποιω). Δεν εχω δει τον συγκεκριμενο μοντελο αλλα γτ λες οτι δεν εχεις Bluetooth? και ο δικος μου ο 381 εχει. 7 ώρες πριν, Zerg13 είπε Το sub που του δωσατε εχει θεματακι μονο ειναι πολυ αδυνατο δες κατι με 300watt RMS.Δειτε κατι αρκετα καλυτερο απο αυτο. Αν δεν μπορεις μην παιρνεις τιποτα και περιμενε να βρεις χρηματα & κατι καλο σε ευκαιρια σε αυτη την τιμε 300w rms ΔΕΝ υπάρχει εκτος και αν εννοουμε τιποτα μπασοκουτες της πλακας με φρου φρου τυπου dual port μονο και μονο για τη φιγουρα. Εξαλου αυτο του προτεινα...να περιμενει και να στησει σιγα σιγα Μαστόρια μου ηρεμηστε , εβαλε ενα συγκεκριμενο budget το παλουκαρ και εσεις πιασατε και προτεινατε υπογουφερ των 500 € αν ειναι δυνατον. με υποθετικο Budget ας προτειναμε και SVS μονο για τα μπροστα να πουμε. Προσωπικα ειχα παρει πριν 2 χρονια τα Zesor 3 για μπροστά, το yamaha rv 381, και μονο το sub απο μελος εδω το οποιο βγηκε πολυ καλο αλλά και σε πολυ καλη τιμη. Πριν 5 μήνες πηρα τα zensor 7 (ναι το ξερω παλια σειρα πια) , το vokal το κεντρικο και εχω μεινει καταευχαριστημενος σε σαλονι 60 τετραγωνικων και σε ταινιες αλλα ειδικα σε μουσικη(μονο με τα 7αρια και το sub να παιζουν). Το θεμα ειναι να μην ξεφευγουμε. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από NTC Labs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα σκασω στα γελια με καποιους...σπρωχνουν καταστηματα με pm, προτεινουν κοτσανες και μιλανε και για μπακαλικα... προσεχετε τα pm σας εσεις οι ανηποψιαστοι.... Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Μπακαλικο οι ωδες δεν νομιζω (προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν εχω σχεση με το καταστημα, μπακαλιδες ας πουμε κοτσωβολους και τετοιας συνομοταξιας).λογω περιορισμενου budget το εβαλα και δεν κοιταξα καν για Bluetooth(ποιος χεστηκε για το bluetooh , Και εγω που το εχω δεν το χρησιμοποιω). Δεν εχω δει τον συγκεκριμενο μοντελο αλλα γτ λες οτι δεν εχεις Bluetooth? και ο δικος μου ο 381 εχει. Αυτός που έβαλες στο link δεν έχει ενώ υπάρχει το λογότυπο του Bluetooth στο link. Δες το και μόνος σου. Ο 381 έχει. Αυτός που έβαλες στο link δεν έχει Bluetooth. Τι σου κάνει εντύπωση; Ότι δεν έχει ο 2071 Bluetooth ή το ότι αυτός που το ανέβασε δεν ξέρει ότι δεν έχει Bluetooth; Έχεις δίκιο. Δεν είναι μπακάλης αυτός που το ανέβασε και έχει το λογότυπο του Bluetooth. Μπετατζής θά ναι αφού τα έβαλε όλα στη μπετονιέρα... . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, mitspetr είπε Αυτός που έβαλες στο link δεν έχει ενώ υπάρχει το λογότυπο του Bluetooth στο link. Δες το και μόνος σου. Ο 381 έχει. Αυτός που έβαλες στο link δεν έχει Bluetooth. Τι σου κάνει εντύπωση; Ότι δεν έχει ο 2071 Bluetooth ή το ότι αυτός που το ανέβασε δεν ξέρει ότι δεν έχει Bluetooth; Έχεις δίκιο. Δεν είναι μπακάλης αυτός που το ανέβασε και έχει το λογότυπο του Bluetooth. Μπετατζής θά ναι αφού τα έβαλε όλα στη μπετονιέρα... . Και δαίμονα του τυπογραφίου το λέμε μερικές φορές αλλά πάω πάσο. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από NTC Labs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Και δαίμονα του τυπογραφίου το λέμε μερικές φορές αλλά πάω πάσο. Συμφωνείς ότι ο 550BT που έχει Bluetooth και περνάει από την HDMI Dolby Vision είναι πιο καλή επιλογή στα ίδια χρήματα; Αυτό ενδιαφέρει το φίλο όχι τι λάθος κάνει ο κάθε παπατζής που φτυαρίζει ό,τι νά ναι και όπως νάναι. Καθώς και να κρατηθεί το budget χαμηλά γι' αυτό και οι προτάσεις είναι όσο πιο στενές γίνεται οικονομικά με στόχο το VFM. Γι' αυτό είμαστε εδώ, για να δείχνουμε τα λάθη αν τα δούμε. Αλλιώς ναι υπάρχουν και καλύτερα αλλά ακριβότερα. Ο φίλος γράφει max 800 ευρώ. Τι είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του δηλαδή. Δεν χωράνε όλα με 800 ευρώ. Γι' αυτό και οι αναγκαστικοί συμβιβασμοί στην πρόταση των επιμέρους συσκευών. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από mitspetr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NTC Labs είπε Μαστόρια μου ηρεμηστε , εβαλε ενα συγκεκριμενο budget το παλουκαρ και εσεις πιασατε και προτεινατε υπογουφερ των 500 € αν ειναι δυνατον. με υποθετικο Budget ας προτειναμε και SVS μονο για τα μπροστα να πουμε. Εγω δεν προτεινα τιποτα. Αν μιλας για μενα μια που εκανες quote. Ειπα ποσο κατα την αποψη μου θελει σε RMS. Ουτε ποσο κανει ειπα ουτε τιποτα. Υπαρχουν και τα μεταχειρισμενα, το ειπαμε... εδωσες ενα καλο συστημα που υποφερει στο sub. Το οτι εξαντληθηκαν τα χρηματα δεν με αφορα ας το παρει τα χρστουγεννα του 2021 Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, mitspetr είπε Συμφωνείς ότι ο 550BT που έχει Bluetooth και περνάει από την HDMI Dolby Vision είναι πιο καλή επιλογή στα ίδια χρήματα; Αυτό ενδιαφέρει το φίλο. Καθώς και να κρατηθεί το budget χαμηλά γι' αυτό και οι προτάσεις είναι όσο πιο στενές γίνεται οικονομικά με στόχο το VFM. Αλλιώς ναι υπάρχουν και καλύτερα αλλά ακριβότερα. Ο φίλος γράφει max 800 ευρώ. Τι είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του δηλαδή. Δεν χωράνε όλα με 800 ευρώ. Γι' αυτό και οι αναγκαστικοί συμβιβασμοί στην πρόταση των επιμέρους συσκευών. Μα δεν ειπα κατι κακό για τον 550. Και το οτι εχει bluetooh (προσωπική άποψη πάντα) δεν μου λέει κάτι, λες και θα βαλω τα flac να τα ακουσω απο bluetooth. Τώρα προσωπικά εγώ Denon θα πήγαινα καθαρά για δικάναλο σύστημα (όπως και είχα) , οι yamaha μου είχαν κάνει ενα κλικ παραπάνω σε 5.1 , αλλά γούστα είναι αυτά. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από NTC Labs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα