Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!Λόγω πρόσφατης επιστροφής μου απο εξωτερικό στην Ελλάδα μας έχω μπει στο ψάξιμο για αγορά καινούργιου αυτοκινήτου.Οκ τα βρήκαμε με τον έμπορο όλα καλά με τα δικαιολογητικά για την χρηματοδότηση κλπ.Η ερώτηση μου είναι σχετικά με την ασφάλεια του αυτοκινήτου. Ποιες διαδικασίες πρεπει να κάνω για να το ασφάλισω, η τράπεζα που θα μου δωσει το δάνειο μπορει να το ασφαλίσει?Πώς γινεται δηλαδή εδώ στην Ελλάδα όλη αυτή η διαδικασία αγοράς καινούργιου Αυτοκινήτου. Ευχαριστώ!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Mansot1987 είπε

Καλησπέρα παιδιά!Λόγω πρόσφατης επιστροφής μου απο εξωτερικό στην Ελλάδα μας έχω μπει στο ψάξιμο για αγορά καινούργιου αυτοκινήτου.Οκ τα βρήκαμε με τον έμπορο όλα καλά με τα δικαιολογητικά για την χρηματοδότηση κλπ.Η ερώτηση μου είναι σχετικά με την ασφάλεια του αυτοκινήτου. Ποιες διαδικασίες πρεπει να κάνω για να το ασφάλισω, η τράπεζα που θα μου δωσει το δάνειο μπορει να το ασφαλίσει?Πώς γινεται δηλαδή εδώ στην Ελλάδα όλη αυτή η διαδικασία αγοράς καινούργιου Αυτοκινήτου. Ευχαριστώ!!!!

Στην χρηματοδότηση το αυτοκίνητο το ασφαλίζει η τράπεζα μέχρι την αποπληρωμή(η τουλάχιστον τον πρώτο χρόνο).

Επεξ/σία από NTC Labs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...