Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 750-800

Χρήση υπολογιστή : GAMING 1080P-INTERNET

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: ΚΑΝΕΝΑ

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. ΕΧΟΥΜΕ 1080P

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι ?OXI

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? παιδια βλεπω ως μοναδικη λυση το eshop μιας και θελω ατοκες δοσεις

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα στηθει απο μενα εκτος αν βρουμε καποια καλυτερη λυση

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Εχω windows

Παιδια ο κολλητος μου θελει να χτισει υπολογιστη κυριως για gaming, τι μπορουμε να βαλουμε μεσα καθως θα παιξει και κανενα ΑΑΑ τιτλο παιχνιδιου?

Του εκανα μια λιστα αλλα δεν γνωριζω για καποια ασυμβατοτητα επισης δεν προσθεσα κουτι.

Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη.

Ευχαριστω πολυ ομαδα!!!!

ααα.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, jimakos19881 είπε

Ποσό που διαθέτουμε : 750-800

Χρήση υπολογιστή : GAMING 1080P-INTERNET

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: ΚΑΝΕΝΑ

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. ΕΧΟΥΜΕ 1080P

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι ?OXI

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? παιδια βλεπω ως μοναδικη λυση το eshop μιας και θελω ατοκες δοσεις

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα στηθει απο μενα εκτος αν βρουμε καποια καλυτερη λυση

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Εχω windows

Παιδια ο κολλητος μου θελει να χτισει υπολογιστη κυριως για gaming, τι μπορουμε να βαλουμε μεσα καθως θα παιξει και κανενα ΑΑΑ τιτλο παιχνιδιου?

Του εκανα μια λιστα αλλα δεν γνωριζω για καποια ασυμβατοτητα επισης δεν προσθεσα κουτι.

Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη.

Ευχαριστω πολυ ομαδα!!!!

ααα.png

Αλλο ενα μαγαζι που ξερω ειναι το msystems, αλλα ειναι πενα το build φιλε, και σε τιμη

Επεξ/σία από Nero55
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nero55 είπε

θες δε θες περιοριζεσαι στο eshop οποτε δεν εχει τρελη διαφορα, αναλογα με το γουστο σου πηγαινε 

π.χ.https://www.e-shop.gr/case-supercase-thor-series-th06a-p-PER.644787

Ωραίος ξέρεις αν η ραμ θα δουλέψουν στα 3200 ? Να φανταστώ η μητρική δεν θέλει bios update γιατί έχω κανένα τρίμηνο να ασχοληθώ Με το σπορ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...