SWEDEN Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα, Για πειραματικούς προσωρινά σκοπούς θα 'ηθελα αν κάποιος μπορεί να σηκώσει ένα 5/5 Mbit VPN με ελληνική IP για να κάνουμε κάποιες δοκιμές. Αν γνωρίζετε κάποια ελληνική εταιρεία που να προσφέρει VPN με ελληνικές IP's ενημερώστε σε αυτό το νήμα. Ευχαριστώ προκαταβολικά! 1
timos71 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δεν ξερω γιατι θες συγκεκριμένα Ελληνική εταιρεία αλλα ολοι οι μεγάλοι με vpn services εχουν σιγουρα σερβερς στην Ελλάδα.
SWEDEN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απαντηση. Ψαχνω κάποιον με VDSL η Fiber για κάποιες δοκιμές σε ένα VPN που θέλω να στήσω. Δεν θα πάρει νομίζω παραπάνω απο 1 ώρα η δοκιμή.
poihths Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2019 αν δεν πεις το λόγο νομίζω κανένας δεν θα προσφερθεί
SWEDEN Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2019 Ουσιαστικά routing ρυθμίσεις, Iperf tests μέσω vpn. Προτιμάται να έχει κάποια cisco συσκευή αλλά δεν υπάρχει θέμα αν ειναι και κάποια άλλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα