Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο τη στιγμή που οι ασφαλιστικές σου βγάζουν το επασφαλιστρο νεου οδηγου χωρις να χρειάζεται το δίπλωμα του νέου οδηγου (προσωπικα κανω ασφαλεια νεου οδηγου και δεν μου έχει ζητηθει το δίπλωμα) δεν βρισκω τον λογο του να μην οδηγεις. Εισαι νομιμος οδηγος , για αυτο εξάλλου και στο διπλωμα πανω αναγράφεται η ημερομηνία που περασες τις εξετάσεις και όχι η ημερομηνία που πηρες το δίπλωμα στα χερια σου. 

Ναι σε πιθανο έλεγχο της αστυνομίας ενδεχομένως να εχεις θεμα και στη χειρότερη των περιπτώσεων θα πας δικαστικώς οπου απλα θα επιδείξεις το διπλωμα σου και θα τελειωσει εκει η υπόθεση. Ασε που με αριθμό πρωτοκόλλου μπορεις να αποδείξεις πως εχεις δωσει εξετασεις και εχεις επετυχει

Κατι παραδειγματα περί αν θα εμπιστευοσουν να σε χειρουργήσει γιατρός που δεν εχει ορκιστει και λοιπα τα θεωρώ το λιγότερο παιδιαριστικα

Στις 15/11/2019 στις 8:02 ΜΜ, panostom είπε

Ειμαι μια απο αυτες τις περιπτωσεις. Ο εξεταστης (περασα το πρωτο δεκαπενθημερο του Οκτωβριου) μου ειπε γυρω στους 3 με 4 μηνες οτι θα κανει να εκδοθει.

Σ αυτο το σημειο πιστευω οτι η συγκεκριμενη λειτουργια του κρατους ειναι εναντιον μου καθώς εχω ξοδεψει ανθρωποωρες (12 μαθηματα της μιας και μισης ωρας), χρηματα (670€). Η οδηγηση δεν ειναι σαν το ποδηλατο, μολις μαθεις ισορροπια δεν την ξεχνας. Οποτε επειδη το θεωρω απαραδεκτο και σιγουρα μεσα σε 4 μηνες θα ειναι σα να ξαναπιανω την οδηγηση σχεδον απο την αρχη, εχω επιλεξει να κινουμαι με το αυτοκινητο

Πώς;

Παντα με τον ιδιοκτητη του μεσα αποφευγοντας οδους που πιθανον να συναντησω ελεγχο της αστυνομιας, καθως και (συμβουλη του δασκαλου οδηγησης) οχι Παρασκευες - αργιες γιατι σε περιπτωση κρατητηριου θα παραμεινω μεσα για 2-3-4 μερες μεχρι να φτασουμε σε εργασιμη μερα για το δημοσιο. Πρακτικα εχω εξεταστει ΕΠΙΤΥΧΩΣ στις εξετασεις και ειμαι κατοχος διπλωματος οδηγησης, απλως ειναι ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ

Απαραδεκτο που δε δινουν οπως παλαιοτερα ενα προχειρο διπλωμα.

Εγω έδινα τον Σεπτέμβρη και εκδοθηκε σε 1.5 μηνα

• Like 2
Δημοσ.

Ξέρετε ότι δικαστικώς δεν πάει μόνο ο οδηγός αλλά και ο ιδιοκτήτης του οχήματος.Και αν κάνεις ατύχημα να είσαι σίγουρος ότι αν υπάρχει έστω και μια παρατυπία που θα γλυτώσει την ασφάλεια να πληρώσει θα την βρει.

Οταν κάνεις  νέα ασφάλεια ,επειδή δεν θυμάμαι,"υπογραφεις" κάπου ότι τα στοιχεία που έχεις δώσει είναι αληθή;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Update: Problem solved, ενημερώθηκα με πμ

-------------------------------------------------------------------------------------

Για να μην ξανα ανοίγω καινούργιο θέμα,θα ήθελα να ρωτήσω.

Πρόσφατα είχα πάει σε έναν οφθαλμίατρο κ δεν είχα τίποτα απολύτως. Τώρα που θέλω να δώσω για δίπλωμα είδα οτι δεν είναι συμβεβλημένος για τις εξετάσεις υποφήψιων οδηγών.

Πηγαίνοντας στο συμβεβλημένο οφθαλμίατρο θα πληρώσω μόνο 10 ευρώ που είναι κ το παράβολο ή και κανονική επίσκεψη ?(γιατί λογικά θα με εξετάσει απο την αρχή).

Δεν κατάλαβα τι παίζει ακριβώς & είναι κρίμα εφόσον δεν έχω και βαθμούς να ξοδεύω 50ρια.

Επεξ/σία από Ilia Fragk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...