Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω μια απορια. Ενας δινει εξετασεις στα σηματα, περναει. Μετα κανει τα πρακτικα μαθηματα, κ μετα την πρακτικη εξεταση. Παιρναει κ την πρακτικη εξεταση. Οποτε ειναι ετοιμος(απο νομικης αποψης) να παρει καποιο αυτοκινητο κ να βγει στους δημοσιους δρομους. Το διπλωμα θελει 2-3-4 μηνες για να βγει. Σωστα; στο διαστημα αυτο αυτος π εκανε ολα τα παραπανω θα μπορει να οδηγει; ή θα πρεπει ξα περιμενει να βγει το διπλωμα του;

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Ως ημερομηνία έκδοσης διπλώματος θα αναγράφεται η ημερομηνία που περασες της εξετάσεις. 

Υπάρχουν ασφαλιστικές που σου βγάζουν ασφάλεια νεου οδηγού χωρις να τους δωσεις το δίπλωμα σου. (Εγω δεν εχει χρειαστεί να δωσω τον κωδικό διπλώματος μου παρολα αυτα έχω επασφαλιστρο νεου οδηγου).

Ειναι στην δικιά σου ευθύνη αν θα οδηγήσεις ή οχι και σε τι αστυνομικό θα πέσεις σε τυχόν έλεγχο ή τροχαίο. Νομικά ναι εισαι καλυμμένος αφου ημερομηνία έκδοσης διπλώματος ειναι η ημερομηνία που περασες τις εξετάσεις.

ΥΓ. Περιπου 1.5 μηνα κανει η έκδοση διπλώματος

Βεβαια αν σε έλεγχο δεν έχεις πανω σου δίπλωμα εχεις πρόστιμο 20€ και πρεπει εντός καποιων ημερών να παρουσιαστεις στο τοπικό τμήμα με το δίπλωμα σου αλλιως σου γίνεται μήνυση. Οποτε για αυτό ειναι ιδιαίτερη η περίπτωση και με μεγαλα νομικά και γραφειοκρατικά κενα

• Thanks 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι χωρίς δίπλωμα δεν σε ασφαλίζουν. Άρα σε περίπτωση ατυχήματος θα έχεις τρέξιμο.

Υπάρχουν όντως μερικές εταιρίες που ασφαλίζουν χωρίς να έχεις το δίπλωμα στα χέρια σου, αλλά είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο, σε περίπτωση ατυχήματος να αρχίσουν να κάνουν τους Κινέζους. Προσωπική άποψη, καλύτερα να περιμένεις λίγο για να είσαι και 100% καλυμμένος.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Απλα δεν ηταν καλο να σ δωσουν ενα ψευτοδιπλωμα μεχρι να βγει το κανονικο;

Αφου δωσεις ολες τις εξετασεις π χρειαζονται!

Δημοσ.

Ειμαι μια απο αυτες τις περιπτωσεις. Ο εξεταστης (περασα το πρωτο δεκαπενθημερο του Οκτωβριου) μου ειπε γυρω στους 3 με 4 μηνες οτι θα κανει να εκδοθει.

Σ αυτο το σημειο πιστευω οτι η συγκεκριμενη λειτουργια του κρατους ειναι εναντιον μου καθώς εχω ξοδεψει ανθρωποωρες (12 μαθηματα της μιας και μισης ωρας), χρηματα (670€). Η οδηγηση δεν ειναι σαν το ποδηλατο, μολις μαθεις ισορροπια δεν την ξεχνας. Οποτε επειδη το θεωρω απαραδεκτο και σιγουρα μεσα σε 4 μηνες θα ειναι σα να ξαναπιανω την οδηγηση σχεδον απο την αρχη, εχω επιλεξει να κινουμαι με το αυτοκινητο

Πώς;

Παντα με τον ιδιοκτητη του μεσα αποφευγοντας οδους που πιθανον να συναντησω ελεγχο της αστυνομιας, καθως και (συμβουλη του δασκαλου οδηγησης) οχι Παρασκευες - αργιες γιατι σε περιπτωση κρατητηριου θα παραμεινω μεσα για 2-3-4 μερες μεχρι να φτασουμε σε εργασιμη μερα για το δημοσιο. Πρακτικα εχω εξεταστει ΕΠΙΤΥΧΩΣ στις εξετασεις και ειμαι κατοχος διπλωματος οδηγησης, απλως ειναι ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ

Απαραδεκτο που δε δινουν οπως παλαιοτερα ενα προχειρο διπλωμα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, panostom είπε

Ειμαι μια απο αυτες τις περιπτωσεις. Ο εξεταστης (περασα το πρωτο δεκαπενθημερο του Οκτωβριου) μου ειπε γυρω στους 3 με 4 μηνες οτι θα κανει να εκδοθει.

Σ αυτο το σημειο πιστευω οτι η συγκεκριμενη λειτουργια του κρατους ειναι εναντιον μου καθώς εχω ξοδεψει ανθρωποωρες (12 μαθηματα της μιας και μισης ωρας), χρηματα (670€). Η οδηγηση δεν ειναι σαν το ποδηλατο, μολις μαθεις ισορροπια δεν την ξεχνας. Οποτε επειδη το θεωρω απαραδεκτο και σιγουρα μεσα σε 4 μηνες θα ειναι σα να ξαναπιανω την οδηγηση σχεδον απο την αρχη, εχω επιλεξει να κινουμαι με το αυτοκινητο

Πώς;

Παντα με τον ιδιοκτητη του μεσα αποφευγοντας οδους που πιθανον να συναντησω ελεγχο της αστυνομιας, καθως και (συμβουλη του δασκαλου οδηγησης) οχι Παρασκευες - αργιες γιατι σε περιπτωση κρατητηριου θα παραμεινω μεσα για 2-3-4 μερες μεχρι να φτασουμε σε εργασιμη μερα για το δημοσιο. Πρακτικα εχω εξεταστει ΕΠΙΤΥΧΩΣ στις εξετασεις και ειμαι κατοχος διπλωματος οδηγησης, απλως ειναι ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ

Απαραδεκτο που δε δινουν οπως παλαιοτερα ενα προχειρο διπλωμα.

Ποτέ δεν έδιναν προχειρο δίπλωμα.

Επίσης λάθος  που κυκλοφορείς χωρίς δίπλωμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ποτέ δεν έδιναν προχειρο δίπλωμα.

Επίσης λάθος  που κυκλοφορείς χωρίς δίπλωμα.

Παιρνω το ρισκο για την επιλογη μου. 

Αν υπηρχε αλλος τροπος για να μην πανε χαμενοι οι κοποι μου, θα τον ειχα επιλεξει

Επεξ/σία από panostom
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, panostom είπε

Παιρνω το ρισκο για την επιλογη μου. 

Αν υπηρχε αλλος τροπος για να μην πανε χαμενοι οι κοποι μου, θα τον ειχα επιλεξει

Σοβαρολογείς;Τι θα πάθεις αν  περιμένεις λίγο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σοβαρολογείς;Τι θα πάθεις αν  περιμένεις λίγο;

Οπως ειπα και πριν, εχω ξοδεψει χρονο και χρημα για να μαθω οδηγηση. Σε τι θεση θα ειμαι αν εχω μια παυση 3-4 μηνων σε μια δεξιοτητα που μολις προλαβα να αγγιξω; (ποσα να αντιμετωπισεις στα μαθηματα οδηγησης;)

Επεξ/σία από panostom
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panostom είπε

Οπως ειπα και πριν, εχω ξοδεψει χρονο και χρημα για να μαθω οδηγηση. Σε τι θεση θα ειμαι αν εχω μια παυση 3-4 μηνων σε μια δεξιοτητα που μολις προλαβα να αγγιξω; (ποσα να αντιμετωπισεις στα μαθηματα οδηγησης;)

Καταλαβαίνεις τι λες;Αν ξεχνάς τόσο γρηγορα τότε είσαι  επικινδυνος και σίγουρα όχι για να κυκλοφορείς στους δρόμους.

Αν και είναι φτηνές δικαιολογίες όλα αυτά.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, panostom είπε

Σε βλέπω σε λίγες ημέρες να έρχεσαι με νέο θέμα και να καταγγέλλεις τον αδηφάγο κρατικό μηχανισμό γιατί σε έγραψε καθώς οδηγούσες χωρίς δίπλωμα οδηγήσεως αυτοκίνητου… ή την όποια ασφαλιστική που δεν σε καλύπτει σε τυχόν ατύχημα (κούφια η ώρα)…

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panostom είπε

θα καθόσουν να σε εγχειρήσει γιατρός ο οποίος έχει κάνει όλη την πρακτική του αλλά δεν ορκίστηκε και δεν έχει το χαρτί ακόμα? αφού έχει τις δεξιότητες

και σου λέω εγώ τώρα, πες ότι βγαίνεις εσύ έξω, οδηγάς μια χαρά, συνετά και προσεκτικά και ένας βλαμμένος περνάει στοπ ή κόκκινο και πέφτει πάνω σου. Ποιός θα την πληρώσει?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panostom είπε

Οποτε επειδη το θεωρω απαραδεκτο και σιγουρα μεσα σε 4 μηνες θα ειναι σα να ξαναπιανω την οδηγηση σχεδον απο την αρχη, εχω επιλεξει να κινουμαι με το αυτοκινητο

Αλτσχάιμερ έχεις και ξεχνάς τόσο γρήγορα; Επίσης μπούρδες λέει ο εξεταστής, σιγά μην κάνει και καμία δεκαετία να εκδοθεί το δίπλωμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...