polaki Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Aformi gia to topic afto einai kapoia DVDR tis Sentinel (plaisio) pou dokimasa prosfata kai kata apogoiteftika.. Loipon enas filos mou mou edose 4 na ta antigrapso, kai ta 2 apo afta den grafontan.. To de ena apo ta 2 poy telika grafikan, graftike meta kopon kai vasanon (image me alcohol kai meta grapsimo, me read errors na skane apo pantou). Ousiastika mono to 1 diladi itan se kali katastasi, kai milame tora gia diskakia 4 minon kai oute!! Simera sti douleia, mou dinei enas na tou kano image kai na ta petakso se ena disko to na ta grapsei allos (sti douleia den exo dvdrw). Apotelesma tragiko pali!! Epeidi ego eimai tis apopsis oti mia tainia tin grafeis se DVD me tin prooptiki na tin ksanadeis kapoia stigmi sto mellon, kai epeidi to mellon einai sinithos meta apo kapoious mines i kai xronia kai oxi 5 meres mono, proteino na akoute Sentinel kai na trexete!!! Ta diskakia grafikan me diafora DVDRW ap'oso ksero opote den einai thema antigrafikou. Kai mi mou pei kaneis na ta grafo me 2x anti gia 4x,giati ego 4x vlepo oti leei ap'ekso kai ofeilei na grafei 4x! Den tha nuxtosoume edo epeidi i Sentinel einai gia ta baza!!! Kai pros theou OXI DATA!!! Tin tainia kai na sou tin xalasei tin ksanagrafeis (eksalou tainies grafoume mono apo original dvd pou exoume e??) eno ta data an exeis petaksei pano 4.4 giga fotografies apo psifiaki 2 eton tote ekei ti kaneis?!!?
Typhoon Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 & εγώ είχα πρόβλημα με τα sentinel οπότε θα σύμφωνήσω με τους προλαλήσαντες!
androu Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Και μένα μου δημιουργήσανε πρόβλημα.. ΄Νομίζω γιαυτό είναι και φτηνά... Πήρα κάτι noname από makro και βγήκαν 100φορές καλύτερα 25/25 δουλεύουν μια χαρα...!!!
stako Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Κι εγώ συμφωνώ, μακριά....... Αρχικά αυτά έπαιρνα μέχρι που άρχισαν τα CRC errors και τα εγκατέλειψα. Traxdata ή Taiyo Yuden μόνο πλέον........
green_beret Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Εδω και κανα 2μηνο που τα ειχα πρωτοχρησιμοποιησει παρατηρησα οτι υπηρχαν ολοκληρες περιοχες πανω στην επιφανεια τους που εμεναν αγραφες. Τις περισσοτερες φορες ηταν κουκιδες ικανες να κανουν το DVD να κολλαει σε επιτραπεζια DVDplayers. Συμπερασμα - ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ... Ας το πει και καποιος σε καναν υπευθυνο του Πλαισιου να μην τα ξαναφερει. Ελεος πια...
Icecut Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 egw ws wras pantws osa sentinel exw grapsei paizoune kai grafontai mia xara!tespa,mallon gia mia akomh fora eimai h e3airesh ston kanona..vlepoume sto mellon ti 8a ginei!
salig Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 ΜΑΚΡΙΑ ΑΠO ΤΑ SENTINEL !!! Ξεκίνησα πέρυσι τέτοιο καιρό με πραγματικά καλά δισκάκια (TDK, Verbatim) αλλά βλέποντας τα Sentinel και την τιμή τους άρχισα να τα αγοράζω σωρηδόν. Τότε είχα μόνο +R δυνατότητα. Μετά από μερικούς μήνες άρχισαν τα παρατράγουδα σε πολλές ταινίες, αφήστε δε το γεγονός να γράφω μία ταινία και την άλλη μέρα να μην παίζει... Το ξαναλέω: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠO ΤΑ SENTINEL !!!
StAkIS Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Μία αρνητική και από μένα ψήφο...!! Ότι χειρότερο έχω συναντήσει ποτέ! Ακόμα και αν έγραφα ταινία σε κάποιο, όταν έβαζα να την αναπαράγω σε ένα DVD-Player κάποια στιγμή απλά πάγωνε!!! :evil: :evil:
nektarios1973 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 gia ta intenso ti gnomi exete ??? se mena doulevoun poli kala
almeros Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 αυτά τυχαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. εσείς μπορεί να χάσατε μερικά € ο καθένας αλλά νομίζω ότι πάνω απ' όλα έχασε το Πλαίσιο και σίγουρα το προϊόν. Εγώ πάντως δίνω Dvd-R Sanyo 4.7GB Slim Case με τιμή € 2 έκαστο. Επώνυμο και εγγυημένο. μπορώ να τα στείλω με ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 50 τεμ. mail στο [email protected]
firegarden Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Εγω ενα δοκιμασα το οποιο δε γραφτηκε καλα και δε θα ξαναπαρω αλλο.Τα ιντενσο εμενα μου δουλευουν καλα( Nec 2500)
firegarden Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 αυτά τυχαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. εσείς μπορεί να χάσατε μερικά € ο καθένας αλλά νομίζω ότι πάνω απ' όλα έχασε το Πλαίσιο και σίγουρα το προϊόν.Εγώ πάντως δίνω Dvd-R Sanyo 4.7GB Slim Case με τιμή € 2 έκαστο. Επώνυμο και εγγυημένο. μπορώ να τα στείλω με ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 50 τεμ. mail στο [email protected] Φιλε μου πολυ ακριβα τα δινεις.Ριξε εδω μια ματια... http://www.e-shop.gr/sql/search_ana.phtml?category=DVD-Re
gbras Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 εγω πηρα ενα dvd+rw της sentinel και μου βγηκε καλουτσικο.
Cyberbob Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 egw ws wras pantws osa sentinel exw grapsei paizoune kai grafontai mia xara!tespa,mallon gia mia akomh fora eimai h e3airesh ston kanona..vlepoume sto mellon ti 8a ginei! wtf... ki egw to idio... alla den 8a ksanaparw meta apo auta pou diavazw Parakalw proteinete mia KALH kai f8hnh lysh enantia sta Sentinel... Ta SKC,Intenso ti lene ??? :roll: Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.