Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο προσφατη ερευνα για αγορα γυαλιων ορασεως παρατηρησα οτι οι τιμες εχουν ανεβει παρα πολυ και μου φανηκε πολυ περιεργο. Για ενα καλο σκελετο δηλαδη με καλους φακους με λεπτυνση οι τιμες κυμαινονται στα 300 ευρω. Δε το βρισκετε υπερβολικο?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vangelos07 είπε

Μετα απο προσφατη ερευνα για αγορα γυαλιων ορασεως παρατηρησα οτι οι τιμες εχουν ανεβει παρα πολυ και μου φανηκε πολυ περιεργο. Για ενα καλο σκελετο δηλαδη με καλους φακους με λεπτυνση οι τιμες κυμαινονται στα 300 ευρω. Δε το βρισκετε υπερβολικο?

Γιατι δεν ρωτας για μαγαζια με οπτικα σε καλες τιμες..!

Δημοσ.

Παρήγγειλε σκελετό από Κίνα με 2-20€. Και τα μαγαζιά από Alibaba τα φέρνουν και τα πουλάνε πάνω από 100€. Ίδιο μοντέλο, ίδιος κωδικός, ίδια όλα. Απλώς βάζουν την βιοτεχνία να περάσει ένα πιασάρικο λογότυπο στα 100 ή 200 τεμάχια που παραγγέλνουν. Δεν το πίστευα όταν το ανακάλυψα. Πλέον έχω 2-3 σκελετούς με ελαφρώς διαφορετικά σχέδια και βάζω-βγάζω τους ίδιους φακούς. Εκτός αν πας σε πολύ επώνυμη μάρκα όπου εκεί πάλι 1-2 εταιρείες τα φτιάχνουν για όλους, όπως τα ηλίου. Για φακούς δεν το έχω ψάξει ακόμη, αλλά δεν αποκλείεται να παίζει αντίστοιχη φάση.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...