ilias8513 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Το βινυλικο δεν ειναι καλυτερο απο το laminate λογω αντοχης σε υγρα? 1
AMSTERIS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 'εχει πολλές επιλογές.... https://tgways.gr/δάπεδα-φελλού/δάπεδα-φελλού-corkcomfort/ https://armoniafloors.gr/cork-floors/ https://www.decobook.gr/texnika-arthra/toixoi-dapeda-orofes/dapeda-apo-fello εμένα η προσωπική παρέμβαση ειναι ότι πρόκειται για φυσικό υλικό με εξαιρετικές ιδιότητες που το κατατάσσουν στα υλικά πολυτελείας...
HERTHAN Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Για κατι τετοιο νομιζα εγω οτι εννοουσες https://strati.gr/product/ypostroma-gia-laminate-ypostroma-felloy-pachoys-3-chil-cork-underlay-3-mm/ Σκετο φελλο σαν πατωμα δεν εχω δει πουθενα για να κρινω αν μ'αρεσει η οχι. Δεν νομιζω να το προτιμουσα με μια πρωτη ματια. 2
AMSTERIS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 σκέτο φελλός στο πάτωμα ,έχεις την αίσθηση χαλιού που βουλιάζει....είναι ειδική περίπτωση και από τις ακριβές επιλογές ....
AMSTERIS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 τώρα πλέον το ερώτημα είναι τι χαλί να βάλλουμε σε επαγγελματικό χώρο, αλλά χωρίς να φαίνεται άσχημο και να κολλάει .Καλής ποιότητας γιατί απο πάνω του θα είμαστε και χαλί γιατί εύκολα θα τινάζεται αερίζεται κλπ.....έχει ασχοληθεί κανείς με αγορά τέτοιου χαλιού ή κάτι παρόμοιου ? 1
mindreader Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Μονο για 'μονιμες' λυσεις και 'μαστοριες' μιλαμε εδω; Τιποτε "προχειρο" να μπορει να μπει πανω απο πλακακι και κατω απο χαλι, και να βοηθα στην διατηρηση θερμοτητας, υπαρχει ως επιλογη στην αγορα; 1
Denmark1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Χρόνια πολλά σε όλους! Βρήκα αυτό το θέμα....Τελικά έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι θερμομονωτικό στο πάτωμα γραφείου του ? 1
andreaspA Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 45 λεπτά πριν, Denmark1 είπε Χρόνια πολλά σε όλους! Βρήκα αυτό το θέμα....Τελικά έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι θερμομονωτικό στο πάτωμα γραφείου του ? ναι. Laminate! και παιρνεις εμφανιση γαματη, και καλυτερο πατημα, και θερμομόνωση. Τωρα αν θελεις να βαλεις μονο το υπόστρωμα του laminate, βαλτο. 1
Denmark1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 το Laminate πραγματικα πολύ πρακτική λύση.Όντως.Αλλά η ιδέα μιας μόνωσης από κάτω θα νας έσωζε,ειδικά αν το δάπεδο είναι λίγα μέτρα.Π.χ. σκέφτηκα το πετροβάμβακα αν κάτω απο λαμινειτ θα έσωζε ?
andreaspA Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, Denmark1 είπε το Laminate πραγματικα πολύ πρακτική λύση.Όντως.Αλλά η ιδέα μιας μόνωσης από κάτω θα νας έσωζε,ειδικά αν το δάπεδο είναι λίγα μέτρα.Π.χ. σκέφτηκα το πετροβάμβακα αν κάτω απο λαμινειτ θα έσωζε ? Τι εχεις απο κατω? την εποχη των παγετωνων? υπερβολη νομιζω! 1
Denmark1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 προσωπικά έκανα μια ατομική διάγνωση του κρύου που μου έρχεται και διαπίστωσα ότι απο κάτω λόγω ισογείου χώρου και σε οίκημα παλιάς κατασκευής (1950? 1960? υποθέτω) απο εκει μου ρχεται όλο το κακό!!! ο χώρος εμένα δεν το πολυβλέπει και ο ήλιος (βορεινός προσανατολισμός) σε συνδυασμό με τη θέρμανση που βλέπω πόσο κοστίζει...ψάχνω με βάσ τη κοινή λογική καμιά καλή ιδέα...
andreaspA Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Denmark1 είπε προσωπικά έκανα μια ατομική διάγνωση του κρύου που μου έρχεται και διαπίστωσα ότι απο κάτω λόγω ισογείου χώρου και σε οίκημα παλιάς κατασκευής (1950? 1960? υποθέτω) απο εκει μου ρχεται όλο το κακό!!! ο χώρος εμένα δεν το πολυβλέπει και ο ήλιος (βορεινός προσανατολισμός) σε συνδυασμό με τη θέρμανση που βλέπω πόσο κοστίζει...ψάχνω με βάσ τη κοινή λογική καμιά καλή ιδέα... βαλε κανενα τέτοιο απο κατω και ενα laminate 12mm και νομιζω οτι θα βοηθησει παρα πολυ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα