tsofras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Χαιρετώ την ομάδα, Λοιπόν στο νέο pc που έφτιαξα πριν λίγο καιρό και πέρασα Windows 10, βλέπω ένα περίεργο πρόβλημα τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Έχω έναν sata 2 HDD 1TB μόνο για αποθήκευση και back up. Ξαφνικά πριν 2 εβδομάδες είδα ότι δεν τον έβλεπα στα Windows και με το που έκανα restart τον έβλεπα μια χαρά με όλα τα αρχεία του κτλ. Το φαινόμενο αυτό έχει αρχίσει να εμφανίζεται ποιο συχνά και με το restart λύνεται το πρόβλημα. Η υγεία του σκληρού δεν είναι 100% , αν θυμάμαι καλά πριν κανα 3μηνο που τον είχα κοιτάξει είναι κοντά στο 80%. Θα τρέξω πάλι μία σήμερα να δώ τι παίζει , αλλά υπάρχει περίπτωση να αρχίζει να τα φτήνει ο σκληρός και να έχει αυτή την συμπεριφορά , ή παίζει κάποιο θέμα με τα windows? Γιατί θυμάμαι και μία φορά που μου έβγαλε ένα notification για τον σκληρό δίσκο μέσα απο τα windows (αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς το πρόβλημα που έλεγε) Δεν μου έχει ξανατύχει το συγκεκριμένο τόσα χρόνια , καμία ιδέα ?
dpolal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Tί ιδέα δηλαδή ;;; Τα φτύνει ο δίσκος, απλά πράματα. Σώσε τα αρχεία σου πριν είναι πολύ αργά.
tsofras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, dpolal είπε Tί ιδέα δηλαδή ;;; Τα φτύνει ο δίσκος, απλά πράματα. Σώσε τα αρχεία σου πριν είναι πολύ αργά. Είπα μήπως είναι κάποιο θέμα με windows , τίποτα περίεργα power settings μετά απο κάποιο update , κανα πρόβλημα στο sata καλώδιο .... ή απλά τα φτύνει ο δίσκος Τα έχω και αλλού backup σε εξωτερικό δίσκο , οπότε δεν αγχώνομαι ευχαριστώ πάντως Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2019 από tsofras
tsofras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Μόλις κατέβασα το HD Sentinel , έτρεξα και ένα τεστ και τον δείχνει 100% υγεία , οπότε μήπως τελικά φταίει κάτι άλλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα