Προς το περιεχόμενο

backup mobile

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει καποιο προγραμμα να κανει αντιγραφη αρχεια απο κινητο σε pc χωρις να ανοιγω εναν εναν τους φακελους;

θελω να παρω backup απο το Xiaomi Redmi Note 8 pro στο pc alla εχω πανω του 9k φωτο

Δημοσ.

Αν έχεις βάλει λογαριασμό google, πήγαινε στο google drive και εκεί έχει επιλογή να δεις τα backup των συσκευών σου. Αν δεν εμφανίζεται εκεί, κάνε χειροκίνητο backup μέσα απο τη συσκευή και θα σου μεταφέρει τα πάντα εκεί. Όταν κάνεις restore, θα σου επαναφέρει το κινητό εκεί που το είχες.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Αν έχεις βάλει λογαριασμό google, πήγαινε στο google drive και εκεί έχει επιλογή να δεις τα backup των συσκευών σου. Αν δεν εμφανίζεται εκεί, κάνε χειροκίνητο backup μέσα απο τη συσκευή και θα σου μεταφέρει τα πάντα εκεί. Όταν κάνεις restore, θα σου επαναφέρει το κινητό εκεί που το είχες.

μαλλον δεν καταλαβες :) θελω να μεταφερω οτι φωτο βιντεο εχει το κινητο στο pc !
εχω 128gb συσκευη και 128 καρτα και τα δυο σχεδον γεματα ! μαλλον μεσω καλωδιου θα ειναι καλυτερα!

απλα δεν ξερω καποιο προγραμμα να ειναι φρεε ! ειχε παλια ενα της xiaomi αλλα δεν δουλευει καιρο τωρα

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, tsoubas είπε

μαλλον δεν καταλαβες :) θελω να μεταφερω οτι φωτο βιντεο εχει το κινητο στο pc !
εχω 128gb συσκευη και 128 καρτα και τα δυο σχεδον γεματα ! μαλλον μεσω καλωδιου θα ειναι καλυτερα!

απλα δεν ξερω καποιο προγραμμα να ειναι φρεε ! ειχε παλια ενα της xiaomi αλλα δεν δουλευει καιρο τωρα

Όταν έγραψες backup άλλο κατάλαβα. Μπορείς και μέσω wifi. Βάζεις ένα app στο κινητό και συνδέεσαι στο pc και τα μεταφέρεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Όταν έγραψες backup άλλο κατάλαβα. Μπορείς και μέσω wifi. Βάζεις ένα app στο κινητό και συνδέεσαι στο pc και τα μεταφέρεις.

το ονομα του app ?

Επεξ/σία από tsoubas
Δημοσ.

Ένα που είχα χρησιμοποιήσει ήταν το wifi file transfer pro. Το αγοράζεις μια φορά αλλιώς έχει περιορισμό στη μεταφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...