Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

(αληθινο ζαμπον, που ειναι τεραστια η φετα και οβαλ καπως οχι το ψευτικο ροζ τετραγωνο που δινουν για τα τοστ στην ελλαδα)

 

 Εννοείς αυτό?

 

http://glenfoods.co.uk/files/2011/01/wiltshire-cured-bullet-shaped-ham.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρωτη αποπειρα να στησω πιατο με γλυκο.

Παταγωδης αποτυχια γιατι το σιροπι ηταν πολυ ρευστο.

Τουλαχιστον απο γευση ηταν πολυ καλο :-D

 

 

post-81176-0-07373400-1365931860_thumb.jpg

post-81176-0-68999700-1365931861_thumb.jpg

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Omg, και έχω μια μανία να χαζεύω συνταγές τα βράδια, τότε ακριβώς που μου τρέχουν τα σάλια, αλλά δεν μπορώ να φάω τίποτα.  :-(

 

Do not feed the troll. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικα τιποτα δεν παει χαμενο, λιγος κιμας απο προχθες μαζι με τυρι και ενα αυγο μεσα σε αραβικη πιτα, καπακι και δευτερι αραβικη μετα φουρνο και βουαλα  :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχουμε τιποτα για φακόρυζο; Βρηκα αυτό http://www.yiannislucacos.gr/recipe/ospria-lahanika/3182/fakoryzo#.US-5EzBkOtk αλλά περα οτι δεν λεει τιποτα για το ρύζι εχει 2 παρασκευες φακης και βαριέμαι.

 

Έχουμε ...και με χταποδάκι... http://www.cooklos.gr/syntages/fakoryzo-htapodi

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...