Toufas Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 αφου εισαι πατερ φαμιλιας, λογικο ειναι να θες συνταγες απο αλλους παπαδες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 προταση γαμου παντως δεν εκανε ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΣΑΛΤΣΑ Τουφα σε μισω. Θελω να ασελγησω πανω στο ψυγειο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Είχα λοιπόν κάμποσα μανιτάρια στο ψυγείο και επειδή ήταν από τα μικρά είπα να τα κάνω πιτούλα. Βγήκε πολύ καλή παραδόξως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Το φύλλο είναι απίστευτο, το αγαπημένο μου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Κι εγώ του έχω αδυναμία! Τα έτοιμα δε μου αρέσουν καθόλου για κάποιο λόγο (συνήθως). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Ε ναι! Το φύλλο είναι ωραίο νά'ναι χοντρό, κρατσανιστό, να θυμίζει παραδοσιακή πίτα γιαγιάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Memento για σενα Και λιγο απο ωμο iberico, μιας και οπως εχει πει μια ψυχη εδω μεσα, ολα τα χοιρινα ειναι ιδια: και για την εΒα: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 δευτερη αποπειρα ζαμπονοτυροπιτας αυτη την φορα με σαλτσα ντοματας και ελαχιστη πιπερια και μερικες αλλαγες στο ψησιμο. ειδου το αποτελεσμα δυστυχως απο κινητο οι φωτογραφιες. ο δικος μου αφου ντερλικοσε 5 κομματια ρωτησε ρητορικα "τελειωσε εεε;" ακομα προταση γαμου δεν ειχα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Εκανες ενα βημα προς την σωστη κατευθυνση ομως! All in due time my dear 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Πάνε σε καμιά τσιγγάνα να σου δώσει ματζούνι του έρωτα και βάλ'το στην επόμενη πίτα. Με την κεκτημένη ταχύτητα που έχει πάρει ο δικός σου πλέον τρώει ό,τι του πασάρεις, οπότε τον έχεις γάτα στο πρώτο κομμάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vocals_ Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 δευτερη αποπειρα ζαμπονοτυροπιτας αυτη την φορα με σαλτσα ντοματας και ελαχιστη πιπερια και μερικες αλλαγες στο ψησιμο. ειδου το αποτελεσμα δυστυχως απο κινητο οι φωτογραφιες. ο δικος μου αφου ντερλικοσε 5 κομματια ρωτησε ρητορικα "τελειωσε εεε;" ακομα προταση γαμου δεν ειχα. Δώσε αναλυτική διαδικασία για μας τα νουμπς, γιατί η μάνα μάς έχει πεθάνει στις χορτόπιτες ναούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Έχει μαλλιάσει το πληκτρολόγιό μου: ΦΑΚΙΝ ΠΙΡΟΣΚΙ ΜΕ ΦΑΚΙΝ ΠΑΤΑΤΑ ΤΗΝ ΦΑΚΙΝ ΒΡΑΔΥΑ ΤΟΥ ΦΑΚΙΝ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΦΑΚΙΝ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ. Και παγωμένη φάκιν μπύρα. Αν και τότε δεν, τότε δεν σου αξίζει τέτοιος χάλιας, παράτα τον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Έχει μαλλιάσει το πληκτρολόγιό μου: ΦΑΚΙΝ ΠΙΡΟΣΚΙ ΜΕ ΦΑΚΙΝ ΠΑΤΑΤΑ ΤΗΝ ΦΑΚΙΝ ΒΡΑΔΥΑ ΤΟΥ ΦΑΚΙΝ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΦΑΚΙΝ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ. Και παγωμένη φάκιν μπύρα. Αν και τότε δεν, τότε δεν σου αξίζει τέτοιος χάλιας, παράτα τον. και ποτε ειναι η βραδια του τελικου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Τέλη Μαΐου υπολόγιζε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δώσε αναλυτική διαδικασία για μας τα νουμπς, γιατί η μάνα μάς έχει πεθάνει στις χορτόπιτες ναούμε. ε πηρα εκει δυο ζυμες, μια σφολιατα (για πανω) και μια pâte brisée (για κατω). βουτυρωσα καλα ενα αλουμινενιο ταψι και απλωσα την brisée κατω και την εψησα κανα 10λεπτο στους 180, την πατηκωσα και λιγο μολις την εβγαλα γτ ειχε φουσκωσει. απλωσα λιγη ετοιματζιδικη σαλτσα ντοματα με ριγανη, τσιγαρισα πολυ ελαφρα το ζαμπον (περι τα 200-250 γρ) (αληθινο ζαμπον, που ειναι τεραστια η φετα και οβαλ καπως οχι το ψευτικο ροζ τετραγωνο που δινουν για τα τοστ στην ελλαδα) και το εριξα μεσα στην ζυμη. εκοψα φετουλες γκουντα ημιπαλαιομενο και το εστρωσα πανω απο το ζαμπον. εκοψα και 5-6 λωριδιτσες πρασινη πιπερια την τσιγαρισα ελαχιστα επισης και τις εβαλα απο πανω. σκεπασα με την σφολιατα, γυρισα τις ακρες, χαραξα με ενα μαχαιρι την επιφανεια, απλωσα λιγο κροκο αυγου απο πανω ετσι για το χρωμα και πασπαλισα με σουσαμι. την εψησα στο πιο χαμηλο επιπεδο του φουρνου για 40 λεπτα συνολικα, στα 20 λεπτα ειχα καλυψει την επιφανεια με αλουμινοχαρτο γτ ειχε ψηθει ηδη στην επιφανεια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα