Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπον ψηνεται αυτη την στιγμη ζαμπονοτυροπιτα χωρις σαλτσα (ουτε σουσαμακι δεν με αφησε να βαλω ο γκρινιαρης αντρας). Σφολιατα πανω κατω, μειγμα τυριων οτι μου κατεβηκε (emmental, gruyère, mimolette), μειγμα αυγου κρεμας γαλακτος και πιπεριου μεσα σε καλα βουτυρομενο αλουμινενιο ταψι. οσονουπο θα εχουμε και φωτογραφιες.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σου κατσε ο αλλος τουλαχιστον ή παλι στο yugioh?

 

 

In other news αυριο εχω τα πρωτα ψωνια που ειχα αναβαλει εδω και καιρο!

Ολα απο iberico: chorizo,salchichon, pancetta, sobrasada, εξωτερικο μαγουλο και κολαρο. Την παρασκευη παιρνω και foie gras... Παει γεμισε το ψυγειο παλι

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγώ σου είπα. Περεσκία με πατάτα, παγωμένα μπυρόνια, σε βραδιά τσάμπιονς ληγκ. Αν δεν κάνει και τότε, ευνούχισέ τον στον ύπνο του και πέτα τον στον δρόμο.

 

 

Ξέχασα να αναφέρω, για την ιστορία, ότι η συνταγή του Πατέρα Επιφάνιου γάμησε σίδερα. Εκείνη με τα σαλιγκάρια λέω. 4 ώρες δουλειά αλλά χαλάλι, την άλλη βδομάδα θα ξαναφτιάξω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...