leftermann Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 μάλιστα κύριε διοικητά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 ρε δωστε καμια συνταγη για πατατοπιτα κι αφηστε τις κρυαδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 τι πατατόπιτα μωρέ. Με τις σφολιάτες; Εδώ μιλάμε για περεσκία κι εσύ μας λές για σφολιάτες; Κάνε κάνα κρουασάν με μερέντα με τις σφολιάτες, και διάλεξε μια συνταγή για πιροσκί σε λέω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 τι πατατόπιτα μωρέ. Με τις σφολιάτες; Εδώ μιλάμε για περεσκία κι εσύ μας λές για σφολιάτες; Κάνε κάνα κρουασάν με μερέντα με τις σφολιάτες, και διάλεξε μια συνταγή για πιροσκί σε λέω. καλα καλα θα τα κανω κρουασαν, αλλα με μερεντα ρε συ; μηπως στερεη μαυρη σοκολατα ειναι καλυτερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 έφτιαξα μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μαρμελάδα φράουλα προχτέ, να σε στείλω ένα βαζάκι; Μιλάμε μέχρι και εμένα με άρεσε, που δεν γουστάρω ντιπ την φράουλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 υγ τελικα μου ζητησε ζαμπονοτυροπιτα έφτιαξα μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μαρμελάδα φράουλα προχτέ, να σε στείλω ένα βαζάκι; Μιλάμε μέχρι και εμένα με άρεσε, που δεν γουστάρω ντιπ την φράουλα. εχω κι εγω το ιδιο θεμα με σενα, δεν γουσταρω ντιπ την φραουλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 υγ τελικα μου ζητησε ζαμπονοτυροπιταΘα βαλεις και μια στρωση σαλτσα ντοματας με μπολικα μπαχαρικα και αρωματικα, αν θες να σε αγαπησει περισσοτερο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Θα βαλεις και μια στρωση σαλτσα ντοματας με μπολικα μπαχαρικα και αρωματικα, αν θες να σε αγαπησει περισσοτερο! βρηκα αυτη την συνταγη http://www.argiro.gr/%CE%A0%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%82/recipes/%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%84%CF%85%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B7 η οποια φαινεται γαματη αλλα που να βρω τοσα ελληνικα τυρια εδω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 πωω, τον πατέρα της και την μάνα της έβαλε μέσα η Αργυρώ. Ότι έχω κάνει από Αργυρώ γαμάει πάντως, Αργυρώ ίσον εγγύηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Για εμενα ολο το μυστικο στην ζαμπονό ειναι η σαλτσα. Αμα παρω απ'εξω και δεν εχει σαλτσα, εκνευριζομαι! Ευα βαλε ενα κιτρινο τυρι και φτιαξε μια σαλτσα, να μην μεινει ψιχουλο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 πωω, τον πατέρα της και την μάνα της έβαλε μέσα η Αργυρώ. Ότι έχω κάνει από Αργυρώ γαμάει πάντως, Αργυρώ ίσον εγγύηση. ισχυει, εφτιαξα πρωτη φορα μελομακαρονα ακουλουθωντας την συνταγη της και βγηκαν σαν ζαχαροπλαστειου, μαζευα πτωματα απο γλυκαιμικο σοκ. λεω παντως να βαλω την γραβιερα, το εμενταλ, καμια παρμεζανα και κανα αλλο γευστικο τυρακι. Για εμενα ολο το μυστικο στην ζαμπονό ειναι η σαλτσα. Αμα παρω απ'εξω και δεν εχει σαλτσα, εκνευριζομαι! Ευα βαλε ενα κιτρινο τυρι και φτιαξε μια σαλτσα, να μην μεινει ψιχουλο! κατσε ρε παλικαρι που ακριβως να την βαλω την σαλτσα; πιτσα θα φτιαξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Mais oui! 1) Θα φτιαξεις μια σαλτσα ντοματας με μπολικα μπαχαρικα να εχει συμπυκνωμενη γευση, σαν να την εφτιαχνες για πιτσα. 2) Θα την αφησεις να φυγουν οσα περισσοτερα υγρα μπορουν, ωστε να μην βγαλει υγρα στον φουρνο και παπαριασει η σφολιατα. 3) Κανεις μια λεπτη στρωση πανω στο ζαμπον. 4) Λες "ναι" στην προταση γαμου που θα γινει εντος 3 ημερων. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Mais oui! 1) Θα φτιαξεις μια σαλτσα ντοματας με μπολικα μπαχαρικα να εχει συμπυκνωμενη γευση, σαν να την εφτιαχνες για πιτσα. 2) Θα την αφησεις να φυγουν οσα περισσοτερα υγρα μπορουν, ωστε να μην βγαλει υγρα στον φουρνο και παπαριασει η σφολιατα. 3) Κανεις μια λεπτη στρωση πανω στο ζαμπον. 4) Λες "ναι" στην προταση γαμου που θα γινει εντος 3 ημερων. χαχαχαχα πολυ αισιοδοξο σε βρισκω. βλεπω στο νετ οτι υπαρχει και η παραλαγη με την ντοματα, σιγουρα ειναι πιο ελαφρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 χαχαχαχα πολυ αισιοδοξο σε βρισκω. βλεπω στο νετ οτι υπαρχει και η παραλαγη με την ντοματα, σιγουρα ειναι πιο ελαφρια. Αν εννοεις φετες ντοματας χυμα μεσα, μην το κανεις. Καλη βγαινει στην γευση, αλλα θες κουταλι να την φας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Αν εννοεις φετες ντοματας χυμα μεσα, μην το κανεις. Καλη βγαινει στην γευση, αλλα θες κουταλι να την φας την σαλτσα ενοω φυσικα. δεν θα τολμουσα να βαλω φρεσκια ντοματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα