bnvdarklord Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Το πιο κουλό με τα ελληνικά αλεύρια που συνάντησα ειναι οτι το Σκληρό του Αγ. Γεωργίου ειναι από μαλακό σιτάρι.
evabb Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 σημερις εφτιαξα πιροσκι με λουκανικο, ιδου το αποτελεσμα και η συνταγη http://asteratikouzina.blogspot.be/2011/05/blog-post_18.html 4
lewnidas_ Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Καλησπέρα σας..... Με αφορμή τον KiapeRas (και τα πακέτα που παρέλαβε πρόσφατα, καλά μαγειρέματα και φαγώματα φίλε μου ) στην προηγούμενη σελίδα, θυμήθηκα ότι κάτι είχατε αναφέρει λίγο παλιότερα για βανίλιες,παραγγελία από το internet και ποικιλίες. Μάλιστα, εάν θυμάμαι καλά, είχε και προσωπική εμπειρία το μέλος που έγραφε, στο ότι κάποια ποικιλία μύριζε διαφορετικά από κάποια άλλη. Μπορεί μήπως αυτός το μέλος (συγγνώμη,δεν θυμάμαι το nickname του) να γράψει λίγα πράγματα ή όποιος άλλος γνωρίζει, όσον αφορά την βανίλια...??? Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας προκαταβολικά....!!!! 1
mouti Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Σήμερα έφτιαξα τα λεγόμενα ισπανικά churros...γλυκά που συνοδεύονται με κάποια σος(εγώ έκανα σοκολάτας)και βγήκαν πεντανόστιμα!!!!!χρειάζονταν τελικά παραπάνω απ όσα έκανα γιατί άρεσαν σ όλους πολύ....έχει συνταγή στο ίντερνετ...μοιάζουν με λουκουμάδες η τηγάνισμένά σουδακια...!!πασπαλίζονται με ζάχαρη και κανέλα...δοκιμάστε τα!!
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 ^ Αν ήμουν αγοράκι θα σε παντρευόμουν <3 μην ξυνεις πληγες 1
leftermann Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μην αγχώ βρε. Φτιάχτου και πισία με τυρί και με πατάτα κάνα βράδυ με τσάμπιονς ληγκ, έχε και κάνα κασόνι μπύρες στο ψυγείο, και άμα δεν σου κάνει πρόταση με την λήξη του αγώνα να μην με λεν Λευτέρη. 2
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μην αγχώ βρε. Φτιάχτου και πισία με τυρί και με πατάτα κάνα βράδυ με τσάμπιονς ληγκ, έχε και κάνα κασόνι μπύρες στο ψυγείο, και άμα δεν σου κάνει πρόταση με την λήξη του αγώνα να μην με λεν Λευτέρη. τι ειναι η πισία; εκτιμαει τις πιτες παντως δεοντως. εχουμε καμια πρωτοτυπη ιδεα για πιτα; εχω δυο σφολιατες σπιτι.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 τι ειναι η πισία; εκτιμαει τις πιτες παντως δεοντως. εχουμε καμια πρωτοτυπη ιδεα για πιτα; εχω δυο σφολιατες σπιτι. Eμ, που πας με ετοιματζιδικα; πισια = πιροσκι.
leftermann Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 τι λες μωρέ Κρις; Θα σε κάνω καμιά αναφορά ναούμ, και άμα τυχόν την πάρει ο Παρσιφαλίδης θα φάς κάναν μήνα μπαν ε. Τα πιροσκί (περεσκία) και τα πισία έχουν την ίδια ζύμη. Τα πισία είναι σκέτη ζύμη τηγανισμένη, σε σχήμα στρογγυλό και φλατ, που τα πασαλείφεις με ζάχαρη ή μέλι. Τα περοσκία είναι πιτάκια γεμιστά με τυρί ή πατάτα. Η συνταγή της γέμισης πατάτας είναι συγκεκριμένη. Υπάρχουν επίσης και τα ωτία, που έχουν στην ζύμη αυγά, γάλα και γιαούρτι, με ιδιαίτερο σχήμα που θυμίζει αυτί (εξ ου και το όνομα), επίσης σκέτα ή πασαλειμμένα με μέλι. Ναι, και τώρα που το βλέπω εμπερδεύθην κι εγώ στο άλλο ποστ. Τεσπά, δεν θα σε κάνω αναφορά.
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 μαλιστα δλδ ειναι πιροσκι με πατατα και τυρι. ωραιο ειναι, ψηνομαι να φτιαξω μια πατατοπιτα γενικως. εχω μια συνταγη για ανοιχτη πατατοπιτα τυπου ταρτα αλλα σκεφτομαι και την οριτζιναλ που ειναι σκεπασμενα ολα με φυλλο. η γεμιση για τα πισια πως γινεται;
leftermann Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 δεν έχουν γέμιση τα πισία λέμε. Είναι η ζύμη που έκανες πιροσκί τηγανισμένη σκέτη.
evabb Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 δεν έχουν γέμιση τα πισία λέμε. Είναι η ζύμη που έκανες πιροσκί τηγανισμένη σκέτη. α οκ, ευκολη παντως η ζυμη των πιροσκι.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 τι λες μωρέ Κρις; Θα σε κάνω καμιά αναφορά ναούμ, και άμα τυχόν την πάρει ο Παρσιφαλίδης θα φάς κάναν μήνα μπαν ε. Τα πιροσκί (περεσκία) και τα πισία έχουν την ίδια ζύμη. Τα πισία είναι σκέτη ζύμη τηγανισμένη, σε σχήμα στρογγυλό και φλατ, που τα πασαλείφεις με ζάχαρη ή μέλι. Τα περοσκία είναι πιτάκια γεμιστά με τυρί ή πατάτα. Η συνταγή της γέμισης πατάτας είναι συγκεκριμένη. Υπάρχουν επίσης και τα ωτία, που έχουν στην ζύμη αυγά, γάλα και γιαούρτι, με ιδιαίτερο σχήμα που θυμίζει αυτί (εξ ου και το όνομα), επίσης σκέτα ή πασαλειμμένα με μέλι. Ναι, και τώρα που το βλέπω εμπερδεύθην κι εγώ στο άλλο ποστ. Τεσπά, δεν θα σε κάνω αναφορά. Εμπερδευθεις και με αναμπερδεψες και μενα. Θα μας κανω αναφορα και τους 2. Αυριο να αναφερθεις αναφερόμενος απο αναμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα