Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 τι διαφορα εχει το καρυδι βραζιλιας απο το ελληνικο?

 

2 που θα τα βρουμε τωρα αυτο γαμω?

 

3 στουμε αμφετερους για τις συνταγες.

 

δεν υπαρχει ελληνικο καρυδι, ειναι καρυδι σκετο.  υπαρχει τρομερη διαφορα στην γευση οπως και στην οψη. σε αυτη την ταρτα σε ξεγελαει τοσο πολυ που νομιζεις οτι τρως μπισκοτο.

 

brazil nut

 

Brazil-nut.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ε τοπινγκ ειναι απο κατω ειναι παχια σοκολατα μαυρη κατραμι

να και το λαστ κομματι

http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/2013/mar/23/10-best-chocolate-recipes

post-258513-0-25810000-1365184796_thumb.jpg

Επεξ/σία από KiapeRas
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

1 τι διαφορα εχει το καρυδι βραζιλιας απο το ελληνικο?

 

2 που θα τα βρουμε τωρα αυτο γαμω?

 

Aν είσαι Αθήνα, δοκίμασε στη Ματσούκα (Καραγιώργη Σερβίας, έχει και Ερμού και Γλυφάδα, αλλά στο πρώτο έχει τα περισσότερα είδη, νομίζω).

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σήμερα μου ρθε διπλό πακετακι

απο αριστερα προς δεξια:ένα κεφάλι Αρσενικό,Ρεικόμελο,Ξύγαλα,ένα κεφαλάκι Ξυνότυρο,Ζαμπόνι και γλυκιά μυζήθρα,όλα βουκολικά και χαντ μέηντ

και σφίνα απο αγγλία αναγνωριστική 50 κοματια βανίλια από τον ξάδερφο του Τούφα(στο σουπερμάρκετ δίπλα πουλάνε τα δύο φασολάκια βανίλιας αγνώστου προελέυσεως 7,5ευρώ γαμω τα άστρα τους)

δεκτες προτάσεις πως να τα κάνω

 

post-258513-0-14465200-1365209832_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδια λιγη βοηθεια με τα αλευρια, ποια ειναι η διαφορα του αλευριου για ολες τις χρησεις και του αλευριου για ζαχαροπλαστικη (δεν φουσκωνει μονο του);

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δες εδω μηπως και βγαλεις καμια ακρη

http://www.tovima.gr/science/article/?aid=433954

 

Γενικα για μια απλη συνταγη στο σπιτι δεν νομιζω να δεις διαφορα μεταξυ αυτων των δυο που ειπες.

Οι ζαχαροπλαστες ομως επειδη ειναι περιεργη φαρα, συνηθιζουν να χρησιμοποιουν συνδυασμους αλευρων, οποτε οπως καταλαβαινεις το πραγμα περιπλεκεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...