Toufas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Για ποιο λογο να χαλασει? Δεν θα εχει την ιδια "γευση" μιας και θα αλλαξει η υφη της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Η γλυκοξινη του η ντιλαξ πατατες και τα μακναγκετς του τα σπανε Βεβαια για μενα το καλυτερο φαστφουνταδικο ηταν τα wendys καθε κυριακη πηγαιναμε στην καληθεα που ειχε βολτα με την μανα μου αχ ωραιες εποχες απο την στιγμη που ειδα πως φτιαχνονται τα nuggets κοτοπουλου βιομηχανικα δεν τα ξαναεβαλα στο στομα μου......... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Ο μοναδικος λογος που νομιζω οτι μπορει να αρεσει σε καποιον κατι απο τα mcdonalds ειναι το οτι δεν ξερει καλυτερα. Και εγω οταν ειχα παει NY ετρωγα στα red lobster και νομιζα πως γαμαγε. Σε 3 ταξιδια πρεπει να εφαγα 10 φορες. Πλεον ουτε απεξω δεν θα πηγαινα. Το μονο που ισως αξιζει ειναι τα simply berger αλλα ειναι πανακριβα απο την στιγμη που ειδα πως φτιαχνονται τα nuggets κοτοπουλου βιομηχανικα δεν τα ξαναεβαλα στο στομα μου......... Ναι δεν λεω στην Ευρωπη ευτηχως εχουν ενα οριο στις ΗΠΑ κανουν εγκληματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Ναι δεν λεω στην Ευρωπη ευτηχως εχουν ενα οριο στις ΗΠΑ κανουν εγκληματα! δεν νομιζω, η βιομηχανια ειναι παντου ιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Το μονο που ισως αξιζει ειναι τα simply berger αλλα ειναι πανακριβα Ναι δεν λεω στην Ευρωπη ευτηχως εχουν ενα οριο στις ΗΠΑ κανουν εγκληματα! Οχι και στα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Οχι και στα 2 Εχεις κανα καλο μπεργκεραδικο για Αθηνα να προτινεις ? δεν νομιζω, η βιομηχανια ειναι παντου ιδια Εδω εχουμε πιο αυτηρους νομους δες το food revolution με τον Jaime Oliver και θα καταλαβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Κανείς μόνος σου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Με έστειλε η μάνα μου ένα κοτόπουλο σήμερα. Πως το μαγειρέψω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Ξεκολλα τα στηθια περνατα απο σχαρα και παρτα χοντρο batonnet σχημα με μια σαλατα απο λολες(σαλατα)μπουτια/φτερα ασ τα για αλλη φορα και περνατα παλι απο σχαρα με μια μπεαρνεζ/barbeque.Εναλλακτικα στηθος καντο γεμιστο σε τηγανι(χρωμα) κ τελειωμα στον φουρνο μπουτια/φτερα με σαλτσα οπως απο πανω απλα περνα τα απο φουρνο μονο*μπορεις 5-10 πριν τα βγαλεις απο τον φουρνο να τα περασεις μια με μελιΕπισης παρε την καρκασα(κοκκαλα,λαιμος κλπ) αφου βγαλεις τα παντα απο το κοτοπουλο και κανε ενα ζωμο απο την καρκασα κανωντας μια σουπιτσα..Or search the internet(all time classic -> φουρνος ,πατατες κλπ + μελι ) *μπορεις να περασεις τις πατατες με μουσταρδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Αμα ειναι απο χωριο, ειναι κριμα να μην γινει σουπα παντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Πεινασα και ειπα να φτιαξω κατι ελαφρι να τσιμπησω πριν κοινηθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Πήρα σαλιγκάρια από την λαϊκή. Δεν έχω ξαναμαγειρέψει. Πείτε κάνα τιπ, καμιά ιδέα. Η θείτσα που τα πουλούσε είπε να τα αφήσω ένα βράδυ σε μια σακούλα με αλεύρι, για να φύγει η γλίτσα τους, και την επόμενη μέρα να τα κάνω με κρεμμύδια ξερωγώ. Παίζει αυτό με το αλεύρι; Γενικά τις θείτσες τις ακούω συνήθως, κάτι ξέρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 πανε πολυ με μαιντανο και σκορδο παντως: http://www.independent.co.uk/life-style/food-and-drink/recipes/snail-baked-garlic-and-parsley-risotto-6256100.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 πλάκα κάνεις. Τι, εγώ θα τα καθαρίσω; Έλεγα να τα καθαρίζει αυτός που τα τρώει. Για πέντε άτομα μαγειρεύω ρε, φαγανά μάλιστα, 2 κιλά πήρα, πρέπει να είναι τουλάχιστον 100 κομάτια. Φακ. Αντέχουν λες στο ψυγείο να τα μαγειρέψω την Πέμπτη που θα έχω χρόνο; Ζωντανά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Αμόλα τα στον κήπο και ξαναμάζεψέ τα την Πέμπτη χαράματα. Φρεσκαδούρα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα