Toufas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Οχι, αυτή είναι στέρεη όταν είναι κρύα, μπαίνει σε won ton και τηγάνι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Εχει καποιες διαφορες με την αυθεντικη γαλλικη, αλλα στις εξηγει, οποτε κανεις οποιον τροπο νομιζεις. http://foodwishes.blogspot.gr/2012/04/american-french-onion-soup-easy-just.html τον θαυμαζω αλλα με αυτο το βιντεο θελω να τον πνιξω, πως τολμας και βγαζεις την gruyère απο αυτο το πιατο; αυτο το αγιο τυρι; γενικως ειμαι της τελειως κλασσικης γαλλικης συνταγης. ψιλοκομενο κρεμμυδι καλα μαραμενο στο τηγανι, ζωμο, μυρωδικα και αλευρι για να πηξει και τα κρουτονς διπλα φυσικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Ε αν ομως αποφασιζεις για κατι πριν καν το δοκιμασεις... δεν ειναι χαζο? Και δεν τα παιρνω προσωπικά, τουλαχιστον οχι απο σενα (γουαιφου) και τον billdano τον μπροκολακια και ουτε για την συγκεκριμενη περιπτωση. Απλα προσπαθω να καταλαβω Α μη νομίζεις, το αν μου "μιλάει" κάτι ή όχι δεν καθορίζει και το αν θα το δοκιμάσω αντίστοιχα ή όχι. Πάντα η γεύση είναι το τελικό κριτήριο αλλά παίζει ρόλο και η οπτική εικόνα πολλές φορές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 τον θαυμαζω αλλα με αυτο το βιντεο θελω να τον πνιξω, πως τολμας και βγαζεις την gruyère απο αυτο το πιατο; αυτο το αγιο τυρι; γενικως ειμαι της τελειως κλασσικης γαλλικης συνταγης. ψιλοκομενο κρεμμυδι καλα μαραμενο στο τηγανι, ζωμο, μυρωδικα και αλευρι για να πηξει και τα κρουτονς διπλα φυσικα Εγω που θελω να φτιαξω με μετσοβονε δηλαδη, παω για ξυλο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Σημερα σας εχω διπλη μεριδα.. Λογω χρονου δυστηχως το κομματι με την ζελατινα δεν εγινε.. για να πηξει τα κενα..Πατε χοιρινου γεμιστο με δαμασκηνα/ξηρους καρπουςΜαρμελαδα δαμασκηνουΚαραμελωμενα δαμασκηνα/ξηροι καρποι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Οχι, αυτή είναι στέρεη όταν είναι κρύα, μπαίνει σε won ton και τηγάνι Επειδη το εγραψα σαν αναπηρος απο την δουλεια: http://www.youtube.com/watch?v=mLb855kFibg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Εγω που θελω να φτιαξω με μετσοβονε δηλαδη, παω για ξυλο? κανω οτι δεν το ειδα αυτο, μια οποιαδηποτε γραβιερα θα ηταν καλυτερη επιλογη. το τυρι πρεπει να ειναι αρωματικο αλλα οχι εντονο γτ απο μονη της η κρεμμυδοσουπα ειναι βαρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Θα το δοκιμασω καποια στιγμη με μετσοβονε. Στο κατω κατω μια απο τις μεγαλυτερες χαρες της μαγειρικης ειναι να δοκιμαζεις κατι καινουριο. Αν δεν πετυχει δεν πειραζει. Αν πετυχει ομως, ποσο ομορφα αισθανεσαι οταν σερβιρεις τους φιλους σου με αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Θα το δοκιμασω καποια στιγμη με μετσοβονε. Στο κατω κατω μια απο τις μεγαλυτερες χαρες της μαγειρικης ειναι να δοκιμαζεις κατι καινουριο. Αν δεν πετυχει δεν πειραζει. Αν πετυχει ομως, ποσο ομορφα αισθανεσαι οταν σερβιρεις τους φιλους σου με αυτο? δεν εχω κανενα προβλημα με το μετσοβονε αντιθετως μου αρεσει απλα πιστευω οτι θα ειναι too much η γευση, το θεμα ειναι να συνδιαζονται οι γευσεις οχι να καλυπτει μια ολες τις υπολοιπες. πειραματισου και πες μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Α μη νομίζεις, το αν μου "μιλάει" κάτι ή όχι δεν καθορίζει και το αν θα το δοκιμάσω αντίστοιχα ή όχι. Πάντα η γεύση είναι το τελικό κριτήριο αλλά παίζει ρόλο και η οπτική εικόνα πολλές φορές! Καλα ειναι γνωστο οτι τα macdonalds ειναι σκατα αλλα ειναι νοστιμα σκατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Καλα ειναι γνωστο οτι τα macdonalds ειναι σκατα αλλα ειναι νοστιμα σκατα τα macdonalds ειναι σκατα. τελεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 τα macdonalds ειναι σκατα. τελεία. Η γλυκοξινη του η ντιλαξ πατατες και τα μακναγκετς του τα σπανε Βεβαια για μενα το καλυτερο φαστφουνταδικο ηταν τα wendys καθε κυριακη πηγαιναμε στην καληθεα που ειχε βολτα με την μανα μου αχ ωραιες εποχες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Ο μοναδικος λογος που νομιζω οτι μπορει να αρεσει σε καποιον κατι απο τα mcdonalds ειναι το οτι δεν ξερει καλυτερα. Και εγω οταν ειχα παει NY ετρωγα στα red lobster και νομιζα πως γαμαγε. Σε 3 ταξιδια πρεπει να εφαγα 10 φορες. Πλεον ουτε απεξω δεν θα πηγαινα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 η φετα χαλαει αμα παγωσει στη καταψυξη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα