Toufas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Ε αν ομως αποφασιζεις για κατι πριν καν το δοκιμασεις... δεν ειναι χαζο? Και δεν τα παιρνω προσωπικά, τουλαχιστον οχι απο σενα (γουαιφου) και τον billdano τον μπροκολακια και ουτε για την συγκεκριμενη περιπτωση. Απλα προσπαθω να καταλαβω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 ελα ρε τουφα ξεκολλα , δεν μιλαω για το πιατο σας. ειπα ειδικα για το ραμεν , το δικο σας ισα ισα που ειναι και ευπαρουσιαστο. και αντικειμενικα οπτικα ειναι ενα καφε ζουμι που εχεις πεταξει κατι μεσα....ε δεν. προσωπικα εαν η γευση ειναι ωραια ουτε που κοιταω το πιατο. και ειτε αυτο το εφαγα στον Θαναση με τα ψαρονεφρια και τα συκωτια ειτε στο funky gourmet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 (Χαχαχαχ πάλι γουάιφου!!) Το ξέρω ότι είναι χαζομάρα ν'αποφασίζω να μην δοκιμάσω κάτι λόγω εξωτερικής εμφάνισης (σίγουρα έχω χάσει μερικά νόστιμα φαγητά), αλλά απλά δεν μπορώ! Δεν μπορώ να το εξηγήσω...για μένα παίζει μεγάλο ρόλο στο φαΐ η εμφάνιση και η μυρωδιά. Φαντάζομαι και σε άλλους ανθρώπους. Τούφα προς θεού κανένας δεν έκρινε τις μαγειρικές σου ικανότητες! Απλά αρκετοί είμαστε πιο χμμμ παραδοσιακοί, συντηρητικοί στο φαΐ να το πω; Πιο κουζίνα της μαμάς φάση ξερωγώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Αυτο λεω, ραμεν ειναι, πως μπορει να ειναι αλλιως? Σαν να μου λες πωπω χαλια η κρεμμυδοσουπα οπτικα, γιατι να μην ειναι αλλιως? E μετα παει και ο αλλος κανει κρεμμυδοσουπα με πιο μοντερνες τεχνικες και καποιος θα πει "πωπω χαλια, που ειναι η σουπα οεο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μαλάκα αυτό είναι πιο ωραίο απ'την κρεμμυδόσουπα!!!!!!! (Είδες; Τρέλα λέμε!) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 (Χαχαχαχ πάλι γουάιφου!!) Το ξέρω ότι είναι χαζομάρα ν'αποφασίζω να μην δοκιμάσω κάτι λόγω εξωτερικής εμφάνισης (σίγουρα έχω χάσει μερικά νόστιμα φαγητά), αλλά απλά δεν μπορώ! Δεν μπορώ να το εξηγήσω...για μένα παίζει μεγάλο ρόλο στο φαΐ η εμφάνιση και η μυρωδιά. Φαντάζομαι και σε άλλους ανθρώπους. Τούφα προς θεού κανένας δεν έκρινε τις μαγειρικές σου ικανότητες! Απλά αρκετοί είμαστε πιο χμμμ παραδοσιακοί, συντηρητικοί στο φαΐ να το πω; Πιο κουζίνα της μαμάς φάση ξερωγώ; Μα για κατι παραδοσιακο μιλαω και εγω! Τελος παντων, δεν θα χωρισουμε για κατι τοσο μικρο μην φοβασαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Ok Τούφα άντρα μου ΧD να μού'χεις το φαΐ έτοιμο όταν γυρίσω σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 ε δεν ειπα καπου το αντιθετο. το ραμεν για εμενα, οπτικα ειναι μεχ. θα το φαω γιατι μου αρεσε γευστικα , οπτικα παντα ετσι θα ειναι , γιατι ετσι πρεπει να ειναι. τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Νenya, θα βγαλω photo τωρα σε λιγο να μου πεις kuzko, που να ακουσεις τον θορυβο που κανουν οταν τα τρωνε http://www.dailymotion.com/playlist/x2bquq_educkling_the-mind-of-a-chef/1#video=xv2qau 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Εξήγησέ μου και τί ακριβώς βλέπω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Κάτι σαν ραβιολια με κοτόπουλο και λαχανικά, τελειώνουν το μαγείρεμα μέσα σε μια σάλτσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Αααα μιαμ μιαμ μιαμμμμ! Ακούγεται ωραίο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Αυτο λεω, ραμεν ειναι, πως μπορει να ειναι αλλιως? Σαν να μου λες πωπω χαλια η κρεμμυδοσουπα οπτικα, γιατι να μην ειναι αλλιως? E μετα παει και ο αλλος κανει κρεμμυδοσουπα με πιο μοντερνες τεχνικες και καποιος θα πει "πωπω χαλια, που ειναι η σουπα οεο" μην ποσταρεις αγριες κρεμμυδοσουπες ετσι απλα, εχουμε και ευαισθητη υγεια καποιοι εδω μεσα. (πρεπει να βρουμε ενα εμοτικον να του τρεχουν τα σαλια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Συνταγή οδηγίες, Tips γι' αυτήν ή γενικά για μπόμπα κρεμμυδόσουπα; Γαλλικιά, με τυρί και ψωμί φουρνισμένο... Merci Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Εχει καποιες διαφορες με την αυθεντικη γαλλικη, αλλα στις εξηγει, οποτε κανεις οποιον τροπο νομιζεις. http://foodwishes.blogspot.gr/2012/04/american-french-onion-soup-easy-just.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα