evabb Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 εχει μαγαζια με κουζινικα, θα κοιταξω εκει αλλα φοβαμαι οτι θα μου πιουν το αιμα. η φορμα που λεω ειναι απ αυτες που βγαινει το περιφεριακο τοιχωμα. ευχαριστω για τις πληροφοριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Εκείνη η κομματάρα που ψήνει ο μάγειρας και κόβει σταδιακά σε κομμάτια (πάτε και βάζετε τα βίντεο σε κάτι άσχετα νήματα, Σερ Τούφα, τι να πω...) τι μέρος είναι; Υπάρχει περίπτωση να το βρω στην ημεδαπή χωρίς να χρειαστεί να απευθυνθώ σε πολύ ψαγμένα μέρη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Αν εννοεις το video με το kobe beef, τοτε πολυ δυσκολα θα βρεις. Το αυθεντικο της Ιαπωνιας απ'οσο γνωριζω δεν γινεται ευκολα εξαγωγη και κοστιζει κανα 500αρι το κιλο. Υπαρχουν kobe-style που ειναι μοσχαρια wagyu διασταυρωμενα με αλλη ρατσα και ειναι καπως φθηνοτερα. Εδω ελλαδα φανταζομαι ειναι δυσκολο να βρεις, αλλα μπορεις να παραγγειλεις απο εξωτερικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Αργεντινής βρήκα πρόσφατα στο Βασιλόπουλο (καλά, για Kobe δεν το συζητάω καν) και ήταν πολύ καλό (με μέτρο σύγκρισης τα ντόπια και κάτι Γαλλικά/ Ολλανδικά που παίζουν πολύ, εννοώ). Το κομμάτι περισσότερο ήθελα να μάθω από ποιο μέρος είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Α, για το κομματι δεν μπορω να βοηθησω. Η ανατομια αυτου του υπεροχου ζωου, αποτελει ακομα μυστηριο για εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Αργεντινής βρήκα πρόσφατα στο Βασιλόπουλο (καλά, για Kobe δεν το συζητάω καν) και ήταν πολύ καλό (με μέτρο σύγκρισης τα ντόπια και κάτι Γαλλικά/ Ολλανδικά που παίζουν πολύ, εννοώ). Το κομμάτι περισσότερο ήθελα να μάθω από ποιο μέρος είναι. sirloin ειναι το συγκεκριμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabpaxa Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Αργεντινής βρήκα πρόσφατα στο Βασιλόπουλο (καλά, για Kobe δεν το συζητάω καν) και ήταν πολύ καλό (με μέτρο σύγκρισης τα ντόπια και κάτι Γαλλικά/ Ολλανδικά που παίζουν πολύ, εννοώ). Το κομμάτι περισσότερο ήθελα να μάθω από ποιο μέρος είναι. τα ντοπια ειναι νεαρα ζωα(περιπου στους 12-18 μηνες)αυτο στο βιντεο πιστευω ειναι αρκετα μεγαλυτερο. το κομματι φαινεται να ειναι μπριζολα απο το κοντρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 τα ντοπια ειναι νεαρα ζωα(περιπου στους 12-18 μηνες)αυτο στο βιντεο πιστευω ειναι αρκετα μεγαλυτερο. το κομματι φαινεται να ειναι μπριζολα απο το κοντρα. Την συγκεκριμενη ρατσα την σφαζουν στο 30μηνο παντως. Δεν ειναι ομως αυτο το πιο σημαντικο πραγμα στην γευση του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 λογικά θα κάνει. Το σινί είναι ρηχό όμως, και αυτό σε διευκολύνει όταν στρώνεις τα φύλα. Δεν ξέρω αν κάνει διαφορά και στο ψήσιμο... Άμαζον και ημπέη δεν έχουν; Πώς διάλο λέγεται το σινί στα αγγλικά; Λαϊκή αγορά δεν έχει εκεί πέρα στας ευρώπας; Ή μαγαζιά με κουζινικά διάφορα; Εγώ από την λαϊκή πήρα όσα έχω πάρει. Αν δεν παίζει μόνο με κάτω αντίσταση, μπορείς να βάλεις το ταψί να ακουμπήσει κάτω, αλλά θέλει προσοχή μην σου καεί. Έτσι κάνω στον φούρνο της ξυλόσομπας στο χωριό και τσεκάρω κάθε 2-3 λεπτά (με το σινί είναι εύκολο να τσεκάρεις την πίτα από κάτω, σηκώνεται μονοκόμματη με ένα πιρούνι αν έχει ψηθεί καλά ) ειδα σημερα στο σουπερμαρκετ αλουμινενια φορμα για ταρτα οπως τα σινια στο σαιτ που μου εδειξες. 30εκ διαμετρος ηταν κιολας και εκανε 4-5 ευρω. νομιζω θα την παρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabpaxa Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 το ενδομυϊκο λιπος δεν ειναι φιλτατε σεφ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Ναι, σε αυτο.Γενικα στο μοσχαρι αυτο που δεν κανουν στην ελλαδα ειναι να το σιτευουνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabpaxa Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Ναι, σε αυτο. Γενικα στο μοσχαρι αυτο που δεν κανουν στην ελλαδα ειναι να το σιτευουνε. ναι,αυτο ειναι αληθεια,αλλα ειναι γουστα αυτα. εβλεπα στο γιουτουμπε ενα αμερεκανο που τα σιτευε κανα μηνα και τα χε σα τα κρασια. ειχε ενα ψυγειο ορημανσης με πανω απο μισο εκκατομυριο εμπορευμα(ολα μπριζολες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Απλα εχει πιο ωραια γευση μοσχαριου και το κανει πιο τρυφερο. Μεχρι 2 μηνων εχω φαει, σαν βουτυρο ηταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μια ερώτηση για το χρόνο κατανάλωσης αυτής της σάλτσας,στην συσκευασία γράφει μετά το άνοιγμα κατανάλωση σε δυο ήμερες, εγώ ξεχνιέμαι και την χρησιμοποιώ μετά και από μια εβδομάδα,εσείς τι λέτε τα μαγειρεία; http://www.heinz.nl/Products/T/Tomato%20Gezeefd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 δεν παθαινεις τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα