SpirtouLisS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Εγω παντως για την Πεμπτη θα κανω 2 τετοια για 20 ατομα μαζι με ενα λιτρο creme anglaise http://www.youtube.com/watch?v=3WoIdWFVYY0 Απλα αν δεν βρω sour creme θα την αντικαταστησω με κρεμα γαλακτος. Αυτο που δεν ξερω ειναι αν μπορω να τα ψησω στις κλασικες ορθογωνιες φορμες για κεικ. ενταξει ειμαι αχρηστος...μολις πριν λιγο τελειωσα τη συνταγη που εδειξες. μου εκανε εντυπωση η απλοτητα διαδικασιας και υλικων Αλλα μαλλον ηθελε και αλλη ωρα να μεινει στη φορμα να κρυωσει γιατι μου εσπασε στο ξεφορμαρισμα πωπω πολυ απογοητευση αλλα το σουλουπωσα λιγο με το γλασσο. Απο γευση ειναι απαιχτο και οχι υπερβολικα γλυκο. Αντι sour cream εβαλα γιαουρτι οπως ειπε ο τουφας.Χρησιμοποιησα κακαο παυλιδη. Δεν ξερω αν ειναι ποιοτικο αλλα αυτο ειχα στο ντουλαπι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Χαιρομαι! Ο τυπος απο το Foodwishes ακομα και τις δυσκολες συνταγες τις κανει να φαινονται ευκολες. Αξιζει να τον παρακολουθειτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μπηκε στον φουρνο το δοκιμαστικο. Αντι για αλευρι-baking soda, εβαλα φαρινα για να δω τι θα βγει. Αν αποτυχει θα το φτιαξω με τα υλικα της συνταγης αυριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μπηκε στον φουρνο το δοκιμαστικο. Αντι για αλευρι-baking soda, εβαλα φαρινα για να δω τι θα βγει. Αν αποτυχει θα το φτιαξω με τα υλικα της συνταγης αυριο. εμενα μου πηρε 45λεπτα στο φουρνο...αρκετη ωρα σχετικα στους 180 μονο αερα αλλα δεν ειχα κανει καλη προθερμανση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Σε αντιστασεις το εβαλα εγω. Θα δειξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Χαίρετε Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο που χάζευα τα infamous cookies του Torres στο crepes of wrath, χαζεύοντας τις σελίδες του thread πήρα τη μεγάλη απόφαση να τολμήσω να τα φτιάξω αφού διάβασα και μερικά προβληματάκια που είχατε εσείς. Πήγε πολύ καλά αν σκεφτεί κανείς ότι η υφή της ζύμης είναι smooth αν και σφιχτή και μυρίζει κάτι παραπάνω από υπέροχα. Το πρόβλημά μου είναι ότι ξέχασα να βάλω το αλάτι όταν έκανα το mix με τα αλεύρια κλπ και το θυμήθηκα όταν την έβαλα στο ψυγείο. Να το βάλω αύριο πριν την ψήσω, τώρα, να το ξεχάσω; Γαμώτο, πολύ νευρίασα γιατί είναι απίστευτα ωραία η ζύμη τους. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις προκαταβολικά. Η συνταγή στην οποία αναφέρομαι είναι αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxoman_UK Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Eπ,επ,ανέβασε φωτό να δούμε τι καλά έφτιαξαν τα χεράκια σου.Ψωμολυσσάω κλασικά. Κ όταν έρθω Ελλάδα στανταράκι θέλω να μου φτιάξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Επιτυχια 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Άστα, mate... Γκάφα έκανα πάνω στη χαρά της δημιουργίας. Φωτό αύριο που θα ψηθούν, σήμερα ξεκουράζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 εγω εφτιαξα κρυο cheesecake που το μισει ο τουφας αλλα δεν υπαρχει περιπτωση αποτυχιας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Επιτυχια εμενα γιατι μου βγηκε πιο προς το σκουρο καφε προς το μαυρο ενω εσενα σου βγηκε πιο ανοιχτο καφε??μηπως το κακαο ή το γιαουρτι ή μηπως το εψησα παραπανω??? @evabb συνταγη για τσιζκεκι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) εμενα γιατι μου βγηκε πιο προς το σκουρο καφε προς το μαυρο ενω εσενα σου βγηκε πιο ανοιχτο καφε??μηπως το κακαο ή το γιαουρτι ή μηπως το εψησα παραπανω??? @evabb συνταγη για τσιζκεκι??? χρειαζεσαι μια μεταλλικη στρογγυλη φορμα/ταψι με σουστα (που βγαινει το περιφεριακο μερος δλδ), για μια φορμα 24εκ θελουμε 200-230γρ μπισκοτα digestive 125γρ βουτυρο ΟΧΙ βιταμ 2 κουτια κρεμα τυρι φιλαδελφια των 185γρ το ενα 1 κουτι ζαχαρουχο γαλα 300ml περιπου χυμο απο 1-1,5 λεμονι αναλογως ποσο ξυνη θες την κρεμα σου και ποσο μεγαλο ειναι το λεμονι σου γλυκο βυσσινο ή κερασι αρκετο για να καλυψει ολη την φορμα -θρυματιζεις τα μπισκοτα ειτε στο μιξερ ειτε με το χερι, -λιωνεις το βουτυρο και το περιχυνεις στα θρυματισμενα μπισκοτα και ανακατευεις πολυ καλα να παει παντου. -στρωνεις τα μπισκοτα στην φορμα να καλυφθει ολοκληρη και να ειναι ομοιομορφο το παχος παντου (τα πατικωνεις λιγο) -σε ενα μπολ ανακατευεις πολυ καλα το γαλα, το τυρι και το λεμονι ωστε να μην εχεις σβολακια. -ριχνεις την κρεμα στην φορμα πανω απο τα μπισκοτα και την απλωνεις ομοιομορφα -τελος βαζεις απο πανω το γλυκο βυσσινο και το απλωνεις ωστε να καλυψει ολη την επιφανεια. φροντισε το σιροπι του να ειναι πηχτο. -βαλτο στο ψυγειο για 1 νυχτα ωστε να κρυωσει καλα και να πηξει -ξεφορμαρεις βγαζοντας μονο το περιφεριακο τοιχωμα, κοβεις και σερβιρεις Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2013 από evabb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 εμενα γιατι μου βγηκε πιο προς το σκουρο καφε προς το μαυρο ενω εσενα σου βγηκε πιο ανοιχτο καφε??μηπως το κακαο ή το γιαουρτι ή μηπως το εψησα παραπανω??? @evabb συνταγη για τσιζκεκι??? Μπορει να φταιει που εβαλα φαρινα ή η μαρκα του κακαου ή απλα να φαινεται ετσι στην φωτογραφια λογω φωτισμου και φλας. Απο κοντα ειναι αρκετα πιο σκουρο. Το γλυκο παντως ειναι μπαρουτι. Θελει οπωσδηποτε παγωτο, σαντιγυ ή καμια ελαφρια σως για να κατεβαινει πιο ευκολα και να το ευχαριστηθεις περισσοτερο. Στο βιντεακι φαινεται αρκετα πιο "υγρο" οποτε ισως να το εψησα λιγο παραπανω. Στα 55 λεπτα το εβγαλα επειδη ξεχαστηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Χοιρινη πανσετα/ψητα λαχανικα/μαρμελαδα μελιουκ μια διαφορετικη εκδοχη με γεμιση,διαφορετικη σαλτσαΧοιρινη πανσετα (γεμιστη σελερι,κεφαλογραβιερα) /ψητα λαχανικα/σαλτσα κρασιου/κρεμα βαλσαμικου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
potis1980 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Συνταγές με γλυκά Μία συνταγή που δοκίμασα να φτιάξω και βγήκε γαμάτη, ήταν πουτίγκα σοκολάτας από το site της Nestle Dessert (Γλυκές Συνταγές) Υλικά: 1 κουβερτούρα NESTLE DESSERT (200γρ.) 300ml γάλα 100ml κρέμα γάλακτος 4 αυγά 60γρ. ζάχαρη 40γρ. αλεύρι (+1 κουταλιά σούπας για το σκεύος) Εκτέλεση: Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200°C. Ζεστάνετε σε μία κατσαρόλα το γάλα και την κρέμα με τα κομμένα κομματάκια κουβερτούρας. Απομακρύνετε από τη φωτιά, μόλις αρχίσει να λιώνει η κουβερτούρα και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα αυγά, τη ζάχαρη και το αλεύρι. Προσθέστε σταδιακά το μίγμα σοκολάτας, ανακατεύοντας. Αδειάστε το μίγμα σε μία στρογγυλή φόρμα και ψήστε στον φούρνο για περίπου 20 λεπτά. Η Συμβουλή του Σεφ: Μπορείτε να γαρνίρετε με 1 κουταλιά της σούπας σοκολάτα ή κρέμα γάλακτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα