Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που γίνεται bump αυτό το thread, για κάποιο λόγο διαβάζω "Το νοήμα της μαγειρικής" και σκαλώνω για 2-3 λεπτά να κοιτάω τον τίτλο και να στοχάζομαι "WTF"...

 

 

 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ!  :mad: 

 

 

 

Ναι ναι....

εγω την παταω ετσι με το μαυρο κουμπακι πανω δεξια και το διαβαζω "νεο θυμα"...

 

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν βρασω σκετο λιγο κριθαρι και το σκεπασω με καμμια σαλτσα ετοιμη τυπου Uncle Bens θα πετυχει λετε? Μαρεσει το κριθαρι, αλλα βαριεμε τωρα να ετοιμαζω κρεατα και να μαγειρευω γιουβετσια. Αλλωστε μονο το κριθαρι με την σαλτσα τρωω οταν καποιος κανει γιουβετσι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν βρασω σκετο λιγο κριθαρι και το σκεπασω με καμμια σαλτσα ετοιμη τυπου Uncle Bens θα πετυχει λετε? Μαρεσει το κριθαρι, αλλα βαριεμε τωρα να ετοιμαζω κρεατα και να μαγειρευω γιουβετσια. Αλλωστε μονο το κριθαρι με την σαλτσα τρωω οταν καποιος κανει γιουβετσι.

 

κριθαρι το δημητριακο ή κριθαρακι το ζυμαρικο; στην μιση προταση νομιζω οτι ειναι το πρωτο και στην αλλη μιση το δευτερο.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θελω και εγω chamber μοντελο!

και γω ρε τουφα!η φάση είναι όταν καταρέουν οι φούσκες να πέρνουν μέσα υγρό τα τοιχώματα πχ ινφιουζάρεις άλμη φέτας μέσα στο καρπούζι

για καμένους:

http://www.youtube.com/watch?v=TH9R0J36n7w  από το 1:17:40 εως 1:20:37 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για ενα τραπεζι με καμια 20αρια ατομα(ισως 30αρισει), για αρχη, θελω γλυκο, οχι πολυ ακριβο. Κατι κλασσικα πετυχημενο. Σκεφτομουν για σοκολατοπιτα(σιροπι,γλασο) , ειναι κατι που εντυπωσιαζει και φθηνο, αντε στην χειροτερη(κοστολογικα) το σερβιρω με μια μικρη μπαλα παγωτου. Απο την αλλη.. και το προφιτερολ δε μ φαινεται κακο, με κρεμ πατισερι αντι για σαντιγυ ομως. Τι προτεινετε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...