Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα έρθω και θα σου πω.

 

Συγκεκριμένα θα σου πω "την χρειάζεσαι πουθενά αυτή τη μαλακία, γιατί εγώ θα παραγγείλω pizza..." :P

  • Like 2
Δημοσ.

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που γίνεται bump αυτό το thread, για κάποιο λόγο διαβάζω "Το νοήμα της μαγειρικής" και σκαλώνω για 2-3 λεπτά να κοιτάω τον τίτλο και να στοχάζομαι "WTF"...

 

 

 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ!  :mad: 

 

 

 

Ναι ναι....

εγω την παταω ετσι με το μαυρο κουμπακι πανω δεξια και το διαβαζω "νεο θυμα"...

 

 

  • Like 1
Δημοσ.

Αν βρασω σκετο λιγο κριθαρι και το σκεπασω με καμμια σαλτσα ετοιμη τυπου Uncle Bens θα πετυχει λετε? Μαρεσει το κριθαρι, αλλα βαριεμε τωρα να ετοιμαζω κρεατα και να μαγειρευω γιουβετσια. Αλλωστε μονο το κριθαρι με την σαλτσα τρωω οταν καποιος κανει γιουβετσι.

Δημοσ.

Αν βρασω σκετο λιγο κριθαρι και το σκεπασω με καμμια σαλτσα ετοιμη τυπου Uncle Bens θα πετυχει λετε? Μαρεσει το κριθαρι, αλλα βαριεμε τωρα να ετοιμαζω κρεατα και να μαγειρευω γιουβετσια. Αλλωστε μονο το κριθαρι με την σαλτσα τρωω οταν καποιος κανει γιουβετσι.

 

κριθαρι το δημητριακο ή κριθαρακι το ζυμαρικο; στην μιση προταση νομιζω οτι ειναι το πρωτο και στην αλλη μιση το δευτερο.

  • Like 1
Δημοσ.

καμιά καλή συνταγή για ταραμοσαλάτα;έφτιαξα με αυγά μπακαλιάρου και σκέφτομαι να κάνω την ταρζανιά με αυγά μπάφας(αυγοτάραχο)

Δημοσ.

κριθαρακι. Για δωστε λιγο περισσοτερες πληροφοριες για το ριζοτο ή οτι αλλο παιζει με αυτο γιατι ειμαι πολυ αρχαριος στην μαγειρικη!

Δημοσ.

Θελω και εγω chamber μοντελο!

και γω ρε τουφα!η φάση είναι όταν καταρέουν οι φούσκες να πέρνουν μέσα υγρό τα τοιχώματα πχ ινφιουζάρεις άλμη φέτας μέσα στο καρπούζι

για καμένους:

http://www.youtube.com/watch?v=TH9R0J36n7w  από το 1:17:40 εως 1:20:37 

  • Like 1
Δημοσ.

Για ενα τραπεζι με καμια 20αρια ατομα(ισως 30αρισει), για αρχη, θελω γλυκο, οχι πολυ ακριβο. Κατι κλασσικα πετυχημενο. Σκεφτομουν για σοκολατοπιτα(σιροπι,γλασο) , ειναι κατι που εντυπωσιαζει και φθηνο, αντε στην χειροτερη(κοστολογικα) το σερβιρω με μια μικρη μπαλα παγωτου. Απο την αλλη.. και το προφιτερολ δε μ φαινεται κακο, με κρεμ πατισερι αντι για σαντιγυ ομως. Τι προτεινετε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...