Toufas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 καλα οταν βαλεις σουσαμι σε αυτο και σου βγαλει ταχινη ελα να μου πεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Θα έρθω και θα σου πω. Συγκεκριμένα θα σου πω "την χρειάζεσαι πουθενά αυτή τη μαλακία, γιατί εγώ θα παραγγείλω pizza..." 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dharmakaya Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που γίνεται bump αυτό το thread, για κάποιο λόγο διαβάζω "Το νοήμα της μαγειρικής" και σκαλώνω για 2-3 λεπτά να κοιτάω τον τίτλο και να στοχάζομαι "WTF"... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ! Ναι ναι.... εγω την παταω ετσι με το μαυρο κουμπακι πανω δεξια και το διαβαζω "νεο θυμα"... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Τερινα σπανακιου/γλυκοξινη σαλτσα τοματας/μους φέτας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Αν βρασω σκετο λιγο κριθαρι και το σκεπασω με καμμια σαλτσα ετοιμη τυπου Uncle Bens θα πετυχει λετε? Μαρεσει το κριθαρι, αλλα βαριεμε τωρα να ετοιμαζω κρεατα και να μαγειρευω γιουβετσια. Αλλωστε μονο το κριθαρι με την σαλτσα τρωω οταν καποιος κανει γιουβετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 καντο σαν ριζοτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Αν βρασω σκετο λιγο κριθαρι και το σκεπασω με καμμια σαλτσα ετοιμη τυπου Uncle Bens θα πετυχει λετε? Μαρεσει το κριθαρι, αλλα βαριεμε τωρα να ετοιμαζω κρεατα και να μαγειρευω γιουβετσια. Αλλωστε μονο το κριθαρι με την σαλτσα τρωω οταν καποιος κανει γιουβετσι. κριθαρι το δημητριακο ή κριθαρακι το ζυμαρικο; στην μιση προταση νομιζω οτι ειναι το πρωτο και στην αλλη μιση το δευτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KiapeRas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 καμιά καλή συνταγή για ταραμοσαλάτα;έφτιαξα με αυγά μπακαλιάρου και σκέφτομαι να κάνω την ταρζανιά με αυγά μπάφας(αυγοτάραχο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 κριθαρακι. Για δωστε λιγο περισσοτερες πληροφοριες για το ριζοτο ή οτι αλλο παιζει με αυτο γιατι ειμαι πολυ αρχαριος στην μαγειρικη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 http://www.bbcgoodfood.com/recipes/1635647/10minute-risotto σαν αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 τουφα ειχες πει το βιβλιο της julia child ειναι καλο για να μαθει καποιος γαλλικη κουζινα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Θελω και εγω chamber μοντελο! http://www.youtube.com/watch?v=5y0TiMC5BZk 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KiapeRas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Θελω και εγω chamber μοντελο! και γω ρε τουφα!η φάση είναι όταν καταρέουν οι φούσκες να πέρνουν μέσα υγρό τα τοιχώματα πχ ινφιουζάρεις άλμη φέτας μέσα στο καρπούζι για καμένους: http://www.youtube.com/watch?v=TH9R0J36n7w από το 1:17:40 εως 1:20:37 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Για ενα τραπεζι με καμια 20αρια ατομα(ισως 30αρισει), για αρχη, θελω γλυκο, οχι πολυ ακριβο. Κατι κλασσικα πετυχημενο. Σκεφτομουν για σοκολατοπιτα(σιροπι,γλασο) , ειναι κατι που εντυπωσιαζει και φθηνο, αντε στην χειροτερη(κοστολογικα) το σερβιρω με μια μικρη μπαλα παγωτου. Απο την αλλη.. και το προφιτερολ δε μ φαινεται κακο, με κρεμ πατισερι αντι για σαντιγυ ομως. Τι προτεινετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα