Toufas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 καλα οταν βαλεις σουσαμι σε αυτο και σου βγαλει ταχινη ελα να μου πεις 1
caution Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Θα έρθω και θα σου πω. Συγκεκριμένα θα σου πω "την χρειάζεσαι πουθενά αυτή τη μαλακία, γιατί εγώ θα παραγγείλω pizza..." 2
Dharmakaya Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που γίνεται bump αυτό το thread, για κάποιο λόγο διαβάζω "Το νοήμα της μαγειρικής" και σκαλώνω για 2-3 λεπτά να κοιτάω τον τίτλο και να στοχάζομαι "WTF"... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ! Ναι ναι.... εγω την παταω ετσι με το μαυρο κουμπακι πανω δεξια και το διαβαζω "νεο θυμα"... 1
UpToDate_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Τερινα σπανακιου/γλυκοξινη σαλτσα τοματας/μους φέτας 2
therock Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Αν βρασω σκετο λιγο κριθαρι και το σκεπασω με καμμια σαλτσα ετοιμη τυπου Uncle Bens θα πετυχει λετε? Μαρεσει το κριθαρι, αλλα βαριεμε τωρα να ετοιμαζω κρεατα και να μαγειρευω γιουβετσια. Αλλωστε μονο το κριθαρι με την σαλτσα τρωω οταν καποιος κανει γιουβετσι.
evabb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Αν βρασω σκετο λιγο κριθαρι και το σκεπασω με καμμια σαλτσα ετοιμη τυπου Uncle Bens θα πετυχει λετε? Μαρεσει το κριθαρι, αλλα βαριεμε τωρα να ετοιμαζω κρεατα και να μαγειρευω γιουβετσια. Αλλωστε μονο το κριθαρι με την σαλτσα τρωω οταν καποιος κανει γιουβετσι. κριθαρι το δημητριακο ή κριθαρακι το ζυμαρικο; στην μιση προταση νομιζω οτι ειναι το πρωτο και στην αλλη μιση το δευτερο. 1
KiapeRas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 καμιά καλή συνταγή για ταραμοσαλάτα;έφτιαξα με αυγά μπακαλιάρου και σκέφτομαι να κάνω την ταρζανιά με αυγά μπάφας(αυγοτάραχο)
therock Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 κριθαρακι. Για δωστε λιγο περισσοτερες πληροφοριες για το ριζοτο ή οτι αλλο παιζει με αυτο γιατι ειμαι πολυ αρχαριος στην μαγειρικη!
Toufas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 http://www.bbcgoodfood.com/recipes/1635647/10minute-risotto σαν αυτο
evabb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 τουφα ειχες πει το βιβλιο της julia child ειναι καλο για να μαθει καποιος γαλλικη κουζινα;
Toufas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Θελω και εγω chamber μοντελο! http://www.youtube.com/watch?v=5y0TiMC5BZk 2
KiapeRas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Θελω και εγω chamber μοντελο! και γω ρε τουφα!η φάση είναι όταν καταρέουν οι φούσκες να πέρνουν μέσα υγρό τα τοιχώματα πχ ινφιουζάρεις άλμη φέτας μέσα στο καρπούζι για καμένους: http://www.youtube.com/watch?v=TH9R0J36n7w από το 1:17:40 εως 1:20:37 1
UpToDate_ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Για ενα τραπεζι με καμια 20αρια ατομα(ισως 30αρισει), για αρχη, θελω γλυκο, οχι πολυ ακριβο. Κατι κλασσικα πετυχημενο. Σκεφτομουν για σοκολατοπιτα(σιροπι,γλασο) , ειναι κατι που εντυπωσιαζει και φθηνο, αντε στην χειροτερη(κοστολογικα) το σερβιρω με μια μικρη μπαλα παγωτου. Απο την αλλη.. και το προφιτερολ δε μ φαινεται κακο, με κρεμ πατισερι αντι για σαντιγυ ομως. Τι προτεινετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα