Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σήμερα το πήρα και εδώ και κάνα δύωρο το στρώνω (10-20λεπτα με σταθερές ταχύτητες και θερμοκρασίες σε νερό μέσα να μη ζορίζεται)

έχετε σκεφτεί πως πρέπει να στρώνουμε τους φούρνους,μίξερ και ότι ψιλοακριβό πρωτοπαίρνουμε(για να πάρουνε καλούπι μέσα και να δέσουνε γρανάζια αντιστάσεις κλπ) όπως στρώνουμε μηχανές αμάξια κλπ?

post-258513-0-19577800-1362015323_thumb.jpg

  • Like 1
Δημοσ.

Ε ας είμαστε σίγουροι,δε κοστίζει και τπτ.Ο φούρνος που πήρα φέτος πάντως για το σπίτι αν και σχετικά φτηνός δεν χάνει σχεδόν τπτ μετά το στρόσιμο(+-3 βαθμούς μόνο) 

Δημοσ.

σήμερα το πήρα και εδώ και κάνα δύωρο το στρώνω (10-20λεπτα με σταθερές ταχύτητες και θερμοκρασίες σε νερό μέσα να μη ζορίζεται)

έχετε σκεφτεί πως πρέπει να στρώνουμε τους φούρνους,μίξερ και ότι ψιλοακριβό πρωτοπαίρνουμε(για να πάρουνε καλούπι μέσα και να δέσουνε γρανάζια αντιστάσεις κλπ) όπως στρώνουμε μηχανές αμάξια κλπ?

Τι ειναι αυτο?

Δημοσ.

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που γίνεται bump αυτό το thread, για κάποιο λόγο διαβάζω "Το νοήμα της μαγειρικής" και σκαλώνω για 2-3 λεπτά να κοιτάω τον τίτλο και να στοχάζομαι "WTF"...

 

 

 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ!  :mad: 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...