Toufas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 δεν τα ακονιζεις ετσι, απλα ισιωνεις το μεταλλο της λεπιδας.
KiapeRas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 σήμερα το πήρα και εδώ και κάνα δύωρο το στρώνω (10-20λεπτα με σταθερές ταχύτητες και θερμοκρασίες σε νερό μέσα να μη ζορίζεται) έχετε σκεφτεί πως πρέπει να στρώνουμε τους φούρνους,μίξερ και ότι ψιλοακριβό πρωτοπαίρνουμε(για να πάρουνε καλούπι μέσα και να δέσουνε γρανάζια αντιστάσεις κλπ) όπως στρώνουμε μηχανές αμάξια κλπ? 1
Toufas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δεν χρειαζεται απο οτι ξερω. Ερχονται ρυθμισμενα ηδη πλεον
KiapeRas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ε ας είμαστε σίγουροι,δε κοστίζει και τπτ.Ο φούρνος που πήρα φέτος πάντως για το σπίτι αν και σχετικά φτηνός δεν χάνει σχεδόν τπτ μετά το στρόσιμο(+-3 βαθμούς μόνο)
Chrisxxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Εχουμε τιποτα για φακόρυζο; Βρηκα αυτό http://www.yiannislucacos.gr/recipe/ospria-lahanika/3182/fakoryzo#.US-5EzBkOtk αλλά περα οτι δεν λεει τιποτα για το ρύζι εχει 2 παρασκευες φακης και βαριέμαι.
athlios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 σήμερα το πήρα και εδώ και κάνα δύωρο το στρώνω (10-20λεπτα με σταθερές ταχύτητες και θερμοκρασίες σε νερό μέσα να μη ζορίζεται) έχετε σκεφτεί πως πρέπει να στρώνουμε τους φούρνους,μίξερ και ότι ψιλοακριβό πρωτοπαίρνουμε(για να πάρουνε καλούπι μέσα και να δέσουνε γρανάζια αντιστάσεις κλπ) όπως στρώνουμε μηχανές αμάξια κλπ? Τι ειναι αυτο?
KiapeRas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Τι ειναι αυτο? θερμομιξ,ένα δυνατό μίξερ που ζεστένει μαζί
Toufas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Εχουμε τιποτα για φακόρυζο; Βρηκα αυτό http://www.yiannislucacos.gr/recipe/ospria-lahanika/3182/fakoryzo#.US-5EzBkOtk αλλά περα οτι δεν λεει τιποτα για το ρύζι εχει 2 παρασκευες φακης και βαριέμαι. 200 γρ. ρύζι μπασμάτι, βρασμένο βρε μπατμαν
leftermann Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Τώρα σοβαρά; φακόρυζο; Φακόρυζο; Τι διαστροφή είναι αυτή. Fuckόρυζο;
Toufas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 when your slow carbs are slow... make them fast and shitty!
caution Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που γίνεται bump αυτό το thread, για κάποιο λόγο διαβάζω "Το νοήμα της μαγειρικής" και σκαλώνω για 2-3 λεπτά να κοιτάω τον τίτλο και να στοχάζομαι "WTF"... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ!
athlios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 θερμομιξ,ένα δυνατό μίξερ που ζεστένει μαζί και ποια η χρηση του.
caution Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Προτιμώ αυτό, που παίζει να το χρησιμοποιήσω έστω και μία φορά... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα