Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μάαααστα, μάααστα... Δεν νομίζω να τα πουλάνε αυτά στην λαϊκή, ε; Πάντως υπάρχει τρίφτης πιο ψιλός από τον δικό μου, οπότε θα ψάξω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπαρχει και ενα αλλο εργαλειο αλλα δεν το κανει τοσο ψιλο. 

 

http://www.amazon.com/Microplane-40001-Stainless-Steel-Zester/dp/B00004S7V7 αυτο το εχω εδω και 8 χρονια περιπου και ειναι σαν να το πηρα χτες απο αποψη λεπιδας κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@Toufas

To εργαλείο που λες, το πουλάει το Link.png Site: http://www.amazon.co.uk/OXO-Good-Grips-Lemon-Zester/dp/B00004OCJO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1361970279&sr=8-1">amazon.co.uk

 

Είναι καλό;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ!

Πάντως λέω να εφαρμόσω μια μηνιαία αγορά προϊόντων από το amazon.co.uk ίσα ίσα να καλύπτω τα 25pounds για δωρεάν μεταφορικά. Έχει πολλά πράγματα ωραία, που εδώ είναι πολύ ακρίβα ή σπάνια ή δεν υπάρχουν. Δυστυχώς δεν στέλνουν τρόφιμα ως εδω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτα τα ακονιστηρια μαχαιριων που κυκλοφορουν λενε τιποτα ? η χαλανε περισσοτερο τα μαχαιρια?

τωρα η πλακα χρατσα-χρουτσα δυσκολακι μου φαινεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.chefsteps.com/courses/accelerated-sous-vide-cooking-course/what-you-ll-need-a-sharp-knife--2

και πατα next μετα εκει που το εχει πανω πανω για να καταλαβεις τι θες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Koυλη ερωτηση που θα μπορουσε να μπει και στις μικρες αποριες, αλλα εδω ειναι μαλλον πιο σχετικο.

 

Ολοι υποθετω εχουμε παει σε καποιο μπαρακι που σερβιρει με το ποτο sticks καροτων ή/και αγγουριων. Αυτο το υγρο που τους δινει τη γευση που εχουν, τι ειναι συνηθως? Ξυδοφερνει, αλλα δεν μπορω να καταλαβω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Koυλη ερωτηση που θα μπορουσε να μπει και στις μικρες αποριες, αλλα εδω ειναι μαλλον πιο σχετικο.

 

Ολοι υποθετω εχουμε παει σε καποιο μπαρακι που σερβιρει με το ποτο sticks καροτων ή/και αγγουριων. Αυτο το υγρο που τους δινει τη γευση που εχουν, τι ειναι συνηθως? Ξυδοφερνει, αλλα δεν μπορω να καταλαβω.

Ξύδι και αλάτι! :P

 

Εκτός αν εννοείς καμιά άλλη περίεργη σως που σερβίρεται σε ξεχωριστό μπωλάκι.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Οχι, το κλασικο λεω.

Ετσι απλα, ξυδι και αλατι? :lol:

Νομιζα πως θα ειχε και τιποτα άλλο, ή θα ηταν καποιος συγκεκριμενος τυπος ξυδιου (βλ. μπαλσαμικο) ή/και θα ειχε και τιποτα περιεργο στην ετοιμασια (βλ. το αφηνουμε βουτηγμενο στο υγρο για Χ ωρα).

Ευχαριστω bill, το δοκιμαζω! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν ειναι τουρσι 

 

2 μερη ξυδι (οχι βαρυ, οχι σκουρο κατα προτίμηση, πχ μηλοξυδο)

1 μερος νερο

1 μερος λευκη ζαχαρη

(κανεις scale οτι θες)

 

το βραζεις για να λιωσει η ζαχαρη, και μετα το κριωνεις και βαλε τα λαχανικα σου μεσα για 12+ ωρες.

 

μπορεις να βαλεις και μπαχαρικα αναλογως αυτο που θες να τουρσεψεις.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.chefsteps.com/courses/accelerated-sous-vide-cooking-course/what-you-ll-need-a-sharp-knife--2

και πατα next μετα εκει που το εχει πανω πανω για να καταλαβεις τι θες.

δε λεω , καλο το tutorial αλλα επειδη 3 μαχαιρια εχω εδω που κανω χρηση (και δεν ειναι φαση νιντζα οπως του βιντεο) λεω μπα ς και δε χρειαζεται ολο αυτο...

σε ενα μαγαζι με κουζινικα μου ειπαν οτι κανεις 5 περα-δωθε και ειναι κομπλε το μαχαιρι.

"

το θεμα ειναι , εαν οντως ειναι οκ η τα γαμαει τη μανα κανοντας τα χειροτερα....?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...