Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μάαααστα, μάααστα... Δεν νομίζω να τα πουλάνε αυτά στην λαϊκή, ε; Πάντως υπάρχει τρίφτης πιο ψιλός από τον δικό μου, οπότε θα ψάξω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπαρχει και ενα αλλο εργαλειο αλλα δεν το κανει τοσο ψιλο. 

http://www.amazon.com/Microplane-40001-Stainless-Steel-Zester/dp/B00004S7V7 αυτο το εχω εδω και 8 χρονια περιπου και ειναι σαν να το πηρα χτες απο αποψη λεπιδας κλπ.

@Toufas

To εργαλείο που λες, το πουλάει το Link.png Site: http://www.amazon.co.uk/OXO-Good-Grips-Lemon-Zester/dp/B00004OCJO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1361970279&sr=8-1">amazon.co.uk

Είναι καλό;

Ευχαριστώ!

Πάντως λέω να εφαρμόσω μια μηνιαία αγορά προϊόντων από το amazon.co.uk ίσα ίσα να καλύπτω τα 25pounds για δωρεάν μεταφορικά. Έχει πολλά πράγματα ωραία, που εδώ είναι πολύ ακρίβα ή σπάνια ή δεν υπάρχουν. Δυστυχώς δεν στέλνουν τρόφιμα ως εδω.

αυτα τα ακονιστηρια μαχαιριων που κυκλοφορουν λενε τιποτα ? η χαλανε περισσοτερο τα μαχαιρια?

τωρα η πλακα χρατσα-χρουτσα δυσκολακι μου φαινεται...

http://www.chefsteps.com/courses/accelerated-sous-vide-cooking-course/what-you-ll-need-a-sharp-knife--2

και πατα next μετα εκει που το εχει πανω πανω για να καταλαβεις τι θες.

• Moderators

Koυλη ερωτηση που θα μπορουσε να μπει και στις μικρες αποριες, αλλα εδω ειναι μαλλον πιο σχετικο.

Ολοι υποθετω εχουμε παει σε καποιο μπαρακι που σερβιρει με το ποτο sticks καροτων ή/και αγγουριων. Αυτο το υγρο που τους δινει τη γευση που εχουν, τι ειναι συνηθως? Ξυδοφερνει, αλλα δεν μπορω να καταλαβω.

• Super Moderators

Koυλη ερωτηση που θα μπορουσε να μπει και στις μικρες αποριες, αλλα εδω ειναι μαλλον πιο σχετικο.

Ολοι υποθετω εχουμε παει σε καποιο μπαρακι που σερβιρει με το ποτο sticks καροτων ή/και αγγουριων. Αυτο το υγρο που τους δινει τη γευση που εχουν, τι ειναι συνηθως? Ξυδοφερνει, αλλα δεν μπορω να καταλαβω.

Ξύδι και αλάτι! :P

Εκτός αν εννοείς καμιά άλλη περίεργη σως που σερβίρεται σε ξεχωριστό μπωλάκι.

• Like 1

• Moderators

Οχι, το κλασικο λεω.

Ετσι απλα, ξυδι και αλατι? :lol:

Νομιζα πως θα ειχε και τιποτα άλλο, ή θα ηταν καποιος συγκεκριμενος τυπος ξυδιου (βλ. μπαλσαμικο) ή/και θα ειχε και τιποτα περιεργο στην ετοιμασια (βλ. το αφηνουμε βουτηγμενο στο υγρο για Χ ωρα).

Ευχαριστω bill, το δοκιμαζω! :)

αν ειναι τουρσι 

2 μερη ξυδι (οχι βαρυ, οχι σκουρο κατα προτίμηση, πχ μηλοξυδο)

1 μερος νερο

1 μερος λευκη ζαχαρη

(κανεις scale οτι θες)

το βραζεις για να λιωσει η ζαχαρη, και μετα το κριωνεις και βαλε τα λαχανικα σου μεσα για 12+ ωρες.

μπορεις να βαλεις και μπαχαρικα αναλογως αυτο που θες να τουρσεψεις.

• Like 1

http://www.chefsteps.com/courses/accelerated-sous-vide-cooking-course/what-you-ll-need-a-sharp-knife--2

και πατα next μετα εκει που το εχει πανω πανω για να καταλαβεις τι θες.

δε λεω , καλο το tutorial αλλα επειδη 3 μαχαιρια εχω εδω που κανω χρηση (και δεν ειναι φαση νιντζα οπως του βιντεο) λεω μπα ς και δε χρειαζεται ολο αυτο...

σε ενα μαγαζι με κουζινικα μου ειπαν οτι κανεις 5 περα-δωθε και ειναι κομπλε το μαχαιρι.

"

το θεμα ειναι , εαν οντως ειναι οκ η τα γαμαει τη μανα κανοντας τα χειροτερα....?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...