Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ετσι ο λεφτας

αααχ cristina tosi

fufufufufufufufu , δε φτιαχνεται αυτο , αλλα ντααααξ μετρησε.

για τα μαχαιρια , εγω πηρα ενα προπαρασκευης μικρο , 16 ευρα , solingen που as far as i know ειναι τιμια..(εχουμε και ενα ψωμιου τετοιο αρκετα χρονια και ειναι λες και το πηραμε χθες.)

πηρα και ενα chef απο το cook-shop , 7 ευρα , τωρα θεριζει , μετα δε ξερω , αλλα δεν εχω και πολλες απαιτησεις..

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χτες πηγα για ταπας σε ενα μαγαζι που παω συχνα.

Ειχανε φτιαξει ενα πραγμα με σεσΚουλα, cecina, και tetilla. Γαματο, αλλα το γαματο ηταν ο τροπος που το ειχανε κανει πακετο. Ειχανε παρει τα κοτσανια απο τα σεσΚουλα, και αφου τα ειχανε ζεματησει να μαλακωσουν τα ειχανε βαλει γυρω γυρω απο αυτο, και μετα σε αλευρι αυγο φρυγανια. Αν δεν μου το λεγανε θα νομιζα πως ηταν καποια ζυμη. Τρομερη ιδεα, το σκεφτομουνα μετα για καμια ωρα ποσο γαματο ηταν

• Like 1
Δημοσ.

αν θέμε ξύσμα πορτοκάλι ή λεμόνι, τι διάλο εργαλείο χρησιμοποιούμε; Υπάρχει ειδικό; Έχω έναν πολύ ψιλό τρίφτη, αλλά και πάλι το ξύσμα είναι αρκετά χοντρό και ενοχλεί.

Δημοσ.

Μάαααστα, μάααστα... Δεν νομίζω να τα πουλάνε αυτά στην λαϊκή, ε; Πάντως υπάρχει τρίφτης πιο ψιλός από τον δικό μου, οπότε θα ψάξω.

Δημοσ.

Ευχαριστώ!

Πάντως λέω να εφαρμόσω μια μηνιαία αγορά προϊόντων από το amazon.co.uk ίσα ίσα να καλύπτω τα 25pounds για δωρεάν μεταφορικά. Έχει πολλά πράγματα ωραία, που εδώ είναι πολύ ακρίβα ή σπάνια ή δεν υπάρχουν. Δυστυχώς δεν στέλνουν τρόφιμα ως εδω.

Δημοσ.

αυτα τα ακονιστηρια μαχαιριων που κυκλοφορουν λενε τιποτα ? η χαλανε περισσοτερο τα μαχαιρια?

τωρα η πλακα χρατσα-χρουτσα δυσκολακι μου φαινεται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...