Toufas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 τα 2 τελευταια ειναι πολυ φτηνα παντως! α και για τις φακες πιο πανω... 130ml λαδι σε 4 πιατα? :| Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 τα 2 τελευταια ειναι πολυ φτηνα παντως! α και για τις φακες πιο πανω... 130ml λαδι σε 4 πιατα? :| τα χρηματα δεν ειναι προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 ετσι ο λεφτας αααχ cristina tosi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 θα αρχισω με τα δυο πρωτα. ετσι οπως τα λες μου φαινεται οτι οντως δεν ηταν ιδανικα τα πραματα. οντως παντως θελει παραπανω μπεικον. την επομενη φορα ακολουθα πιο πιστα την συνταγη, Εκτός από τα μακαρόνια που έβαλα λιγότερα, τα υπόλοιπα πιστά τα έκανα. Μια χαρά βγήκε όμως, δεν έχω παράπονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/VG-10 αυτο ειναι το ατσαλι του, εσυ λες αυτο http://www.ebay.com/itm/Japanese-Kyoto-Tamahagane-Damascus-Gyuto-Knife-210mm-/230840253621?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35bf26bcb5 θα σου πω οτι λεω στους φιλους μου: victorinox fibrox! Αρκετα φτηνα, και σκυλια. Ενα chef, ενα πριονοτο αλλα σε pastry (γιατι θα σου ειναι πιο utility), ισως ενα boning/slicing, ενα parer , αντε και ενα tomato knife Tα κεραμεικα δεν μου αρεσουν, εχω δει να σπανε απο κοκκαλα ψαριου! Βγαζει και η victorinox παντως απαντω κ εγω για τα fibrox της victorinox μιας και εχω ενα πληρες σετακι. Σκυλια , ισχυει. Για ξεκινημα ειναι vfm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 88,3 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KiapeRas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 μόλις το συροπιασα και αυριο θα γίνει σεισμός!Στο σιρώπι έβαλα και πετιμέζι και η κρέμα είναι με σιμιγδάλι ψιλό-ανθο ριζάλευρου,μαστίχα και ελάχιστο ξύσμα λεμονιού,βούτυρο βέβαια κατσικοπρόβατα και τα μυαλά στα κάγκελα!Πρώτη φορά φτιάχνω και τα 'ψησα σε 3 χρόνους να κεντράρω, το ίδιο και με τα στραγίσματα των βουτύρων.Οπως και να 'χει είναι ο γαλακτομπούρεκος ο Ανίκητος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 88,3 ? value for money Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 ετσι ο λεφτας αααχ cristina tosi fufufufufufufufu , δε φτιαχνεται αυτο , αλλα ντααααξ μετρησε. για τα μαχαιρια , εγω πηρα ενα προπαρασκευης μικρο , 16 ευρα , solingen που as far as i know ειναι τιμια..(εχουμε και ενα ψωμιου τετοιο αρκετα χρονια και ειναι λες και το πηραμε χθες.) πηρα και ενα chef απο το cook-shop , 7 ευρα , τωρα θεριζει , μετα δε ξερω , αλλα δεν εχω και πολλες απαιτησεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Εδώ http://www.etsy.com/shop/KakinokiJapaneseShop?page=4 Knives porn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 πηρα αυτη την μαρκα σημερις http://www.wmf.com/en_en/experience-wmf.html http://www.wmf.com/en_en/experience-wmf/better-cooking/cutting.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 χτες πηγα για ταπας σε ενα μαγαζι που παω συχνα. Ειχανε φτιαξει ενα πραγμα με σεσΚουλα, cecina, και tetilla. Γαματο, αλλα το γαματο ηταν ο τροπος που το ειχανε κανει πακετο. Ειχανε παρει τα κοτσανια απο τα σεσΚουλα, και αφου τα ειχανε ζεματησει να μαλακωσουν τα ειχανε βαλει γυρω γυρω απο αυτο, και μετα σε αλευρι αυγο φρυγανια. Αν δεν μου το λεγανε θα νομιζα πως ηταν καποια ζυμη. Τρομερη ιδεα, το σκεφτομουνα μετα για καμια ωρα ποσο γαματο ηταν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) http://www.gizmodo.com.au/2013/02/how-to-make-mathematically-perfect-nachos/ :o δεν ειχα αστερακια κλπ Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2013 από Toufas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Για τα τορτελίνια ακολουθούμε τον ίδιο τρόπο με την καρμπονάρα; (Εκτός του μπέικον) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 αν θέμε ξύσμα πορτοκάλι ή λεμόνι, τι διάλο εργαλείο χρησιμοποιούμε; Υπάρχει ειδικό; Έχω έναν πολύ ψιλό τρίφτη, αλλά και πάλι το ξύσμα είναι αρκετά χοντρό και ενοχλεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα