Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το ξερω κριςχιχιχι , δεν υπαρχει δικαιολογια ΑΛΛΑ το ταψακι ηταν μικρο ΚΑΙ αυτη τη στιγμη χρειαζομαι κατι για να ανεβασω πιεση.

 

τουφα , ειναι του Alton Βrown που ειχες ποσταρει

 

Link.png Site: http://www.foodnetwork.com/recipes/good-eats/oven-roasted-broccoli-recipe/index.html">το αυτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιας που μπαινω ολο και πιο πολυ στην κλικα των τροφων και του τι μπορεις να κανεις με λιγα πραγματα κ φαντασια συν της ομαδικοτητας/αποδοσης , με ορεξη και αγαπη για τα πραγματα που μας παρεχει η φυση.. Σημερα εκανα ενα ωραιο πιατακι με εναν συναδελφο, απο το πουθενα και με ελαχιστο χρονο.. χαιρομαι που μου/μας βγαινουν αυθορμητα πλεον καποια πραγματα χωρις καθοδηγηση κ.ο.κ (εχω κ εχει μαθει να μαγειρευει- αν κ πολυ τυπικος ο ορος- σε μολις ενα χρονο απο το 0 - τουλαχιστον τα πολυ βασικα) για πειτε γνωμες :-)

μαριναρισμενα φιλετα γλώσσας σε ελαιολαδο/θυμαρι(σωτέ) / καραμελωμενα πατζαρια-καρυδι / μαζι με λαδολεμονο και αφρο πατζαριου

830281_10200604439571189_973909264_o.jpg

Κριμα που ο χειμωνας, ειδικα στην Αθήνα, δεν έχει ιχνος θεσεων εργασιας στο κομματι της εστιασης.. ακομα και με μισθο πρακτικης. Τα εστιατορια ειναι αρκετα μειωμενα με παλια, με λιγοτερο προσωπικο.. κ ετσι δεν δινεται η ευκαιρια της αναπλασης του ταλεντου/γνωσης καποιου νεου.. μενεις στο 0 αν δεν ψαχτεις τρελα μονος, αυτο βλεπω. Ολα αυτα γιατι η ευκαιρια για δουλεια ειναι 3/4/5 μηνες την καλοκαιρινη περιοδο.  Με καπου στις 60-80+ ωρες την εβδομαδα βεβαια, αναλογα.
Ειμαστε μαγειρια οι Ελληνες που αντεχουμε σε πολλα.Περιεργα εργασιακο μερος/ανθρωποι/αντιμετωπιση.. αναγκαστηκα θα καταφυγουμε στο εξωτερικο οσοι ακολουθησουμε κ το γουσταρουμε οπως παει..

 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σημερα ηθελα ντε κ καλα ριζοτο, βαριομουν να βγω να παρω το καταλληλο ριζακι οποτε δεν το κανα με αρμποριο/καρναρολι κλπ
γι αυτο κ ετσι χειλωμενο, αλλα το φχαριστηθηκα

ριζοτακι λαχανικων, χοιρινες ποπιετες λαχανικων, κρεμα γαλακτος

860422_10200615525768337_1359632273_o.jp

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τραχανοτο, δηλαδή τραχανότο όπως ρυζότο;

 

Σέσουλα, δηλαδή σέσκουλα ε;

 

 

Λοιπον, νομίζω αυτό θα ήθελα να το δοκιμάσω περισσότερο από όλα τα ωραία φαγάκια που έχεις ποστάρει εδώ μέσα ε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι ακριβως. 

τραχανας μαγειρεμενος με ζωμο απο τα ζελεδακια σαν ριζοτο, τα σεσΚουλα ειχανε μπλανσαριστει πριν κατι μερες (γιατι το ενα ματσακι απο αυτα πιανει μισο κυβικο μετρο ωμα και ενα ταπερακι ζεματισμενα) και μπικανε για 2 λεπτα στο τελος, μετα μπηκε λιγη κρεμα γαλακτος (θα εληγε)  και καπνιστο τυρι (αυτο ειχα ανοιχτο). 

 

Αρκετα καλο, θα το δοκιμασω με ξυνοχοντρο καποια στιγμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...μετα μπηκε λιγη κρεμα γαλακτος (θα εληγε)...

 

με θυμίζεις την μάναμ, ε. Θα μπορούσε να ρίξει μέσα ακόμα και μια κονσέρβα αντσούγιες αν την έβλεπε ότι έληγε :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...