evabb Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 την ειχε ποσταρει η εβα , την ειχα δοκιμασει και ηταν πολυ καλη. pretty much the same με ο,τι ειπε ο billdanos... αχα, βαριομουν να ψαξω το ποστ μου για να το ξαναβαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Ειχα προσφατα μια κουβεντα σχετικα με τον επαγγελματια vs αυτον που μαγειρευει στο σπιτι του. Πρεπει να βρω καποιο που να δειχνει μια service σε εστιατοριο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 η συνταγη ηταν αυτη: αλλα επειδη δεν ηθελα να παρω ετοιμο κιμα, πηρα ενα κομματι απο τον ωμο και το αλεσα στο μιξερ. Ηταν πολυ καλο, και αρκετα πιο βαρυ απο οτι του φαινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Για τον θειο Λεφτερ (το τελος!) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 τι ψάρι είναι τούτο; Στα ελληνικά. Άσπρο κάτασπρο σαν χιόνι, ΤΑΜΑΜ για κάρβουνο σε λέω! Εγώ θα το πετούσα πάνω στην φουφού χωρίς να το ακουμπήσω καν με το μαχαίρι Καλλιτέχνης ο μάστορης με το μαχαίρι όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 ψήσσα/ιππογλωσσα το λεει το λεξικο. σαν το καλκανι ειναι περιπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 καλκάνι με θύμισε κι εμένα, αλλά το καλκάνι είναι πιο στρογγυλό. Δεν έχω ξανακούσει τέτοιο πράμα πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 να τος http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/xchg/SID-5ECFC865-F2AB8A84/lidl_gr/hs.xsl/5282.htm ειναι βορειας θαλασσας μονο απο οτι βλεπω τελικα! Καλκανι παντως δεν βρηκα οταν ημουν κατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Γενικά είναι σπάνιο το καλκάνι. Στην λαϊκή μας εδώ έχω βρει 1 ή δύο φορές όλο κι όλο, στα τόσα χρόνια. Το καλοκαίρι στας διακοπάς μου στην Νέα Πέραμο βρίσκω συχνότερα, στάνταρ θα αγοράσω 1-2 φορές κάθε καλοκαίρι. Να σου πακετάρω κανένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 αντε μην σου ερθω για να παρω και τα τσιπουρα που εχεις ταξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 ψήσου. Η πόρτα είναι ανοιχτή. Για την ακρίβεια, δεν έχω καν πόρτα εκεί που διακοπάρω, ξέφραγο αμπέλι εντελώς. Θα πάμε και στον ροζ μοδεράτορα για γκαϊφέ, κάνει καλό γκαϊφέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Να σημειώσω ότι, κατόπιν απαίτησης της κοπέλας μου, ξαναέκανα τη μανιταρόσουπα αλλά με μικρές αλλάγές: τα άσπρα μανιτάρια είχαν τελειώσει στο σμ οπότε έβαλα πορτομπέλλο, και από ζωμό άλλαξα την αναλογία: για τη μισή δόση του Καλλίδη (δηλ. 250-300γρ μανιτάρια) έβαλα 1 "φρέσκο" κύβο λαχανικών (αυτόν από τα ψυγεία) και μια κοφτή κουταλιά "νοστιμιά". Μας άρεσε ακόμη περισσότερο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Σημερα ηταν μερα του roasted μπροκολιου απο το βιντεακι του τουφ. παρατηρησεις: για μενα 2 σκελιδες σκορδο ηταν πολυ...πιστευω ηθελε λιγοτερο επισης , θεωρω οτι ειναι καλυτερο να το πολτοποιηθει και να το ανακατεψεις με το λαδι πρωτα , παρα να το κοψεις σε φετες , ωστε να παει σε ολο το μπροκολο η ιδια ποσοτητα. και τελος επειδη δεν ειχα το ψωμακι που ελεγε μεσα , ετριψα ψωμι του τοστ , απλα θελει πανω απο 2 λεπτα ωστε να ξεραθει αρκετα και να ειναι τραγανο οταν βγει. αυτα. πολυ καλο, προφανως εγκρινεται. φωτοζζζζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 για μενα 2 σκελιδες σκορδο ηταν πολυ...πιστευω ηθελε λιγοτερο Νταξει φλώρος.&- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 απο το foodwishes λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα