gatokoritso Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Με κατι μαγαζακια "Νανου Donuts House" τι παιζει? Ανοιξε ενα διπλα μου και ενα στην Ηλιουπολη. Ανοιγουν μονο 19:00 με 21:00 λεει και γινεται χαμος απ'εξω. Αξιζουν, να στηθω στην ουρα? απο τωρα να περιμενεις στην ουρα.μιλαμε λενε πολυ!!εγω περνω παντοτε με πραλινα και αχνη ζαχαρη.τα πιροσκι δεν ειναι τιποτα τρομερο.παντως ολα ειναι vfm.τσεκαρε το τιμοκατάλογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 για μενα τα καλυτερα , αχνη ζαχαρη - πραλινα , αχνη ζαχαρη- κρεμα βανιλια.... gg 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. Ελεγα μηπως ειναι κανα gimmick αυτο με τις 2 ωρες την ημερα, αλλα μαλλον θα αραξω στην ουρα καποια στιγμη να δοκιμασω. Για γρηγορο πρωινο ειναι ο,τι πρεπει κατι τετοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 απο τωρα να περιμενεις στην ουρα.μιλαμε λενε πολυ!!εγω περνω παντοτε με πραλινα και αχνη ζαχαρη.τα πιροσκι δεν ειναι τιποτα τρομερο.παντως ολα ειναι vfm.τσεκαρε το τιμοκατάλογο μιας και η νενυα με παρατησε, μαλλον θα παντρευτω εσενα θα σου κανω οσα γλυκα θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 εγω παντως την προηγουμενη φορα εφαγα μισο κιλο πιροσκι. νταξει γοιυστα ειναι αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Έχει και Θεσσαλονίκη ένα εργαστήριο με donuts και είναι σαφώς φθηνότερο και σαφώς καλύτερο, το μόνο κακό είναι το ωράριο 16¨00 με 7"00. Αλλά πουλάει χονδρική και είναι τσάμπα (με 5Ε παίρνεις κουτιά όχι αστεία). Αν θέλει κάποιος να το βρει είναι στη Θέρμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) λοιπον ολα εγιναν οπως επρεπε. επηξε οσο επρεπε(στην φωτο ειναι απο ψηγειο) και γευση κομπλε. η συνταγη οντως ειναι οκ. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2013 από kuzko21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Στην φωτό ειναι το attachment απο ενα mail που προφανως δεν εχουμε προσβαση :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Σάρεσαν τα μπισκότα τελικά; Ικανοποιημένος από την συνταγή, ήταν τόσο λαχταριστά όσο έλεγε ο τύπος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Στην φωτό ειναι το attachment απο ενα mail που προφανως δεν εχουμε προσβαση :Ρ sigh , και νομιζα οτι θα επιανε. θα τις ποσταρω αυριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 απο τωρα να περιμενεις στην ουρα.μιλαμε λενε πολυ!!εγω περνω παντοτε με πραλινα και αχνη ζαχαρη.τα πιροσκι δεν ειναι τιποτα τρομερο.παντως ολα ειναι vfm.τσεκαρε το τιμοκατάλογο μιας και η νενυα με παρατησε, μαλλον θα παντρευτω εσεναθα σου κανω οσα γλυκα θες Αχχ μη σε παρακαλώ όχι αλλα γλυκά προσπαθώ να τα σταματήσω για λίγο (το έχω παρακάνει το τελευταίο καιρό...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Σάρεσαν τα μπισκότα τελικά; Ικανοποιημένος από την συνταγή, ήταν τόσο λαχταριστά όσο έλεγε ο τύπος; Η δέυτερη φουρνία που εκανα την Κυριακή στην οποία τα εβγαλα νωρίτερα(γύρω στα 18,5-19 λεπτά αντι για 20) και εβαλα τον φούρνο 170C(μετά απο την υποδειξη του Τούφα σχετικά) βγήκε πολύ καλυτερη. Τα μπισκότα ακόμα και μέχρι χθες που εφαγα παραμένουν σχετικά τραγανά και μαλακά(Στην 1η προσπάθια την Παρασκευή βγήκαν τραγανά και λιγο σκληρά). Σαν γεύση ειναι επίσης πολύ ωραία. Θα ξανακάνω σίγουρα. Η συνταγή εβγαλε 33 μπισκότα σε μενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 λοιπον ολα εγιναν οπως επρεπε. επηξε οσο επρεπε(στην φωτο ειναι απο ψηγειο) και γευση κομπλε. η συνταγη οντως ειναι οκ. done. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 λοιπον ολα εγιναν οπως επρεπε. επηξε οσο επρεπε(στην φωτο ειναι απο ψηγειο) και γευση κομπλε. η συνταγη οντως ειναι οκ. ωραιος! Αντε επομενο βημα να βρεις καμια φαρμα να παρεις ωμο γαλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 ... να βρεις καμια φαρμα να παρεις ωμο γαλα Πω ρε Τουφ, τώρα το θυμήθηκα: είχα πάρει πρόβειο γάλα από ένα μαντρί στο χωριό, φρέσκο φρέσκο λέμε, και μάλιστα ήταν την εποχή που (με είπανε πως) τα πρόβατα βγάζουν το καλύτερο γάλα, Μάιος. Δεν μπόρεσα να το κάνω τότε κάτι, και το έβαλα σε ένα μπουκάλι και στον καταψύκτη. Λέω να κάνω καμιά κρέμα ή κάνα ρυζόγαλο για τα παιδιά. Η γιαγιάκα από δίπλα με είπε ότι θέλει αραίωση 1 προς 1 με νερό, και μετά καλό βράσιμο λέει, να φουσκώσει 3 φορές. Ισχύει; Δεν το έχουμε καταστρέψει το γάλα έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα