Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δύσκολα θα κανείς δουλειά, η κρέμα γάλακτος του εμποριου στην Ελλάδα είναι άθλια λόγω καραγενανης

Μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο;

Τη εννοείς;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οτι ειναι με πιο χαμηλα λιπαρα και επειδη ειναι περισοτερο νερουλη, βαζουν καραγενανη που ειναι υλικο που βγαινει απο καποια φυκια για να ειναι πιο πηχτη

Δεν ειναι κακη η καραγενανη, αλλα δεν θα επρεπε να ειναι στην κρεμα γαλακτος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με κατι μαγαζακια "Νανου Donuts House" τι παιζει?

Ανοιξε ενα διπλα μου και ενα στην Ηλιουπολη.

Ανοιγουν μονο 19:00 με 21:00 λεει και γινεται χαμος απ'εξω.

 

Αξιζουν, να στηθω στην ουρα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ποια μαρκα? αυτες που εβρισκα ηταν στα 20 περιπου

μακαρι να εχει αλλαξει η κατασταση και να εχω αδικο

adoro ηταν αυτη που εβαλα αν δεν κανω λαθος.

μολις κοιταξα μια arla που εχω ψηγειο , 36% και αυτη και δεν ελεγε κατι γι αυτο το συστατικο μεσα...

αυριο θα σας πω...παντως εχει πηξει λιιιγο.

 

 

Με κατι μαγαζακια "Νανου Donuts House" τι παιζει?

Ανοιξε ενα διπλα μου και ενα στην Ηλιουπολη.

Ανοιγουν μονο 19:00 με 21:00 λεει και γινεται χαμος απ'εξω.

 

Αξιζουν, να στηθω στην ουρα?

 

 

value for money.

τα βρισκω εξαιρετικα επειδη η ζυμη δεν ειναι καθολου λιπαρη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να θεωρηθεί ένα γαλακτοκομικό προϊόν κρέμα πρέπει να έχει λίπος τουλάχιστον 10%. Έχουμε διαφόρους τύπους κρέμας, που ανάλογα για το σκοπό που προορίζονται διαφέρουν ως προς την λιποπεριεκτικότητα και το pΗ. Τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά συνήθως έχουν λιποπεριεκτικότητα που κυμαίνεται από 15 έως 35 %και συνήθως περιέχουν και έναν σταθεροποιητή όπως είναι η καραγενάνη.

 

 

http://foodjunkie.eu/2009/10/07/home-made-butter/

http://natofao.blogspot.co.uk/2011/02/blog-post_28.html

 

 

ισως το εχουν και με το ονομα ε407, αλλα μαλον ο τραγανεους θα ξερει καλυτερα μιας και εχει ασχοληθει με το θεμα εις βαθος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με κατι μαγαζακια "Νανου Donuts House" τι παιζει?

Ανοιξε ενα διπλα μου και ενα στην Ηλιουπολη.

Ανοιγουν μονο 19:00 με 21:00 λεει και γινεται χαμος απ'εξω.

 

Αξιζουν, να στηθω στην ουρα?

 

Γαμούν. 60 λεπτά το donut μεγέθος cd και παχους 3εκ και 5€ σακούλα με 1κιλό μινι donuts(30 κομμάτια). Απο γευση επίσης πολύ καλά. Η καλυτερη γευση ειναι η σοκολατα μπισκότο. Πουλανε και πιροσκι στις ιδιες τιμες αλλα δεν εχω παρει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με κατι μαγαζακια "Νανου Donuts House" τι παιζει?

Ανοιξε ενα διπλα μου και ενα στην Ηλιουπολη.

Ανοιγουν μονο 19:00 με 21:00 λεει και γινεται χαμος απ'εξω.

 

Αξιζουν, να στηθω στην ουρα?

Εξαιρετικο. Δουλευει?

 

Γαμούν. 60 λεπτά το donut μεγέθος cd και παχους 3εκ και 5€ σακούλα με 1κιλό μινι donuts(30 κομμάτια). Απο γευση επίσης πολύ καλά. Η καλυτερη γευση ειναι η σοκολατα μπισκότο. Πουλανε και πιροσκι στις ιδιες τιμες αλλα δεν εχω παρει

Μετραει και το πιροσκι :)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Εντάξει μην υπερβάλλουμε όμως! Ισχύει πάντα το "ο,τι πληρώσεις παίρνεις". Τα συγκεκριμένα ειναι πολύ καλά σε σχέση με την τιμή τους αλλά δεν θα σου μείνουν και αξέχαστα ως προς τη γεύση! Είναι αφράτα, έχουν καλή γέμιση και σωστά απλά υλικά, αλλά μέχρι εκεί!

 

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οτι ειναι με πιο χαμηλα λιπαρα και επειδη ειναι περισοτερο νερουλη, βαζουν καραγενανη που ειναι υλικο που βγαινει απο καποια φυκια για να ειναι πιο πηχτη

Δεν ειναι κακη η καραγενανη, αλλα δεν θα επρεπε να ειναι στην κρεμα γαλακτος

Δίκιο έχεις

Δεν το είχα προσέξει τόσα χρόνια

Και η πλάκα είναι ότι οι γυναίκες προτιμούν αυτές με τα χαμηλά λιπαρά.

Επεξ/σία από siracos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δίκιο έχεις το

Δεν το είχα προσέξει τόσα χρόνια

Και η πλάκα είναι ότι οι γυναίκες προτιμούν αυτές με τα χαμηλά λιπαρά.

 

αυτες που δεν ξερουν να μαγειρευουν. στο δικο μου σπιτι η θα μπει κρεμα 35αρα η δεν θα μπει καμια!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τσεκαρα ξανα συσκευασιες απο κρεμες και ολες εχουν το παραπανω συστατικο...αρλα , φαγε,κλπ (αλλες το γραφουν , αλλες το εχουν ως Ε407)

 

επισης μετα απο σχεδον μια μερα η κρεμα εχει πηξει μπορω να πω , χωρις να εχει φτασει στο σωστο αποτελεσμα.

 

θα την αφησω ενα 12ωρο ακομα , δεδομενου οτι οταν εβαλα τα υλικα ηταν και τα δυο απο το ψηγειο , οποτε σιγουρα θα αργησε να ξεκινησει η διαδικασια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...