Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατσε ρε Τουφα, η πρασινη σως στο πιατο με τις τρουφες ειναι αγριο σκορδο? Πως?

 

Επισης 7-9 λιρες δεν ειναι εξευτελιστικα φθηνα για πιατο με τρουφες?

 

Εdit: Οταν ειπα τριτο πιατο, εννοουσα την τριτη φωτογραφια.

Δεν ειδα οτι οι 2 πρωτες ηταν το ιδιο πιατο, ο γκαβος

 

 

Τούφας, μάλλον την επόμενη φορά θα σκουπίζω με ένα χαρτί κουζίνας ότι χύνεται πέρα από τον κύκλο της πίτσας πριν την βάλω στο φούρνο.

 

 

 

Ή στραγγιξε τις πρωτα καλα και περνα τις λιγο απο τηγανι να βγαλουν οσο περισσοτερο υγρο γινεται

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κατσε ρε Τουφα, η πρασινη σως στο πιατο με τις τρουφες ειναι αγριο σκορδο? Πως?

 

Επισης 7-9 λιρες δεν ειναι εξευτελιστικα φθηνα για πιατο με τρουφες?

 

 

Ή στραγγιξε τις πρωτα καλα και περνα τις λιγο απο τηγανι να βγαλουν οσο περισσοτερο υγρο γινεται

 

 

Ειναι tapas, μεζεκλικια. Εγω οποτε πηγαινα στο μαγαζι αυτο πριν παω για δουλεια ετρωγα καλα, ποικιλια, και εβγαινε κανα 20λιρο το ατομο 3-4 πιατα ο καθενας

 

Και για την σαλτσα ντοματας, οι αποψεις διιστανται. Οι πιο πολλοι λενε πως πρεπει να μπαινει ωμη πανω στην πιτσα, αλλα αφου λεμε για πουμαρο, δεν θα παθει κατι στο τηγανι ή σε ενα ψιλο σουρωτηρι

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την μαγειρευεις κανονικα σε κατσαρολα ή τηγανι.

Φαντασου οτι μπορεις να φτιαξεις μια κοκκινη σαλτσα σαν αυτην για μακαρονια, αλλα με πιο εντονη γευση για να βαλεις μια λεπτη στρωση πανω στην ζυμη.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατσε ρε Τουφα, η πρασινη σως στο πιατο με τις τρουφες ειναι αγριο σκορδο? Πως?

 

Επισης 7-9 λιρες δεν ειναι εξευτελιστικα φθηνα για πιατο με τρουφες?

 

Εdit: Οταν ειπα τριτο πιατο, εννοουσα την τριτη φωτογραφια.

Δεν ειδα οτι οι 2 πρωτες ηταν το ιδιο πιατο, ο γκαβος

ξεχασα να απαντησω. το σκορδο αν θυμαμαι καλα ειναι ζεματισμενο, και μετα περασμενο στο thermomix και βγαινει ενα υγρο που το περνας απο σιτα

 

και οχι ηταν 3 διαφορετικα πιατα

και το πιατο με την τρουφα ισως να ειχε 10 αλλα δεν θυμαμαι.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thermomix ε?

Ειχε η μανα του κολλητου μου ενα παλιο μοντελο και εφτιαχνε κεικ με αυτο.

Τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναφαει. Ενα απιστευτο σπογγωδες σιροπιαστο κεικ σοκολατας που φτιαχνεται μονο με αυτην την μλκια, απ'οτι μου ειχε πει.

Πανακριβο ομως το μηχανημα.

 

edit.

http://syntageskardias.blogspot.gr/2010/04/blog-post_09.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην συγκεκριμενη συνταγη δεν χρειαζεται το thermomix και τοσο, απλα θες blender που να μπορει να δουλεψει 5 λεπτα σερι χωρις να καει. Ε και ειναι σκυλι το συγκεκριμενο. Αλλα blendtec και αλλα παρομοια κανουν την ιδια δουλεια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ετσι οπως τα βλεπω ειναι πολυ λεπτα , δε θα γινουν σόλες?

 

θα τους σταξεις και λιγο λαδι απο πανω και δεν θα τα ψησεις μεχρι να τους βγει η ψυχη. το πολυ 10 λεπτα θελουν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...