..MementoMori.. Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Κατσε ρε Τουφα, η πρασινη σως στο πιατο με τις τρουφες ειναι αγριο σκορδο? Πως? Επισης 7-9 λιρες δεν ειναι εξευτελιστικα φθηνα για πιατο με τρουφες? Εdit: Οταν ειπα τριτο πιατο, εννοουσα την τριτη φωτογραφια. Δεν ειδα οτι οι 2 πρωτες ηταν το ιδιο πιατο, ο γκαβος Τούφας, μάλλον την επόμενη φορά θα σκουπίζω με ένα χαρτί κουζίνας ότι χύνεται πέρα από τον κύκλο της πίτσας πριν την βάλω στο φούρνο. Ή στραγγιξε τις πρωτα καλα και περνα τις λιγο απο τηγανι να βγαλουν οσο περισσοτερο υγρο γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Κατσε ρε Τουφα, η πρασινη σως στο πιατο με τις τρουφες ειναι αγριο σκορδο? Πως? Επισης 7-9 λιρες δεν ειναι εξευτελιστικα φθηνα για πιατο με τρουφες? Ή στραγγιξε τις πρωτα καλα και περνα τις λιγο απο τηγανι να βγαλουν οσο περισσοτερο υγρο γινεται Ειναι tapas, μεζεκλικια. Εγω οποτε πηγαινα στο μαγαζι αυτο πριν παω για δουλεια ετρωγα καλα, ποικιλια, και εβγαινε κανα 20λιρο το ατομο 3-4 πιατα ο καθενας Και για την σαλτσα ντοματας, οι αποψεις διιστανται. Οι πιο πολλοι λενε πως πρεπει να μπαινει ωμη πανω στην πιτσα, αλλα αφου λεμε για πουμαρο, δεν θα παθει κατι στο τηγανι ή σε ενα ψιλο σουρωτηρι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 δηλαδη τι αλλος τροπος υπαρχει αντι να βαζουμε την σαλτσα ντοματας ωμη στην πιτσα; εγω παντα ωμο πουμαρο με κομενα ντοματακια εβαζα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Την μαγειρευεις κανονικα σε κατσαρολα ή τηγανι. Φαντασου οτι μπορεις να φτιαξεις μια κοκκινη σαλτσα σαν αυτην για μακαρονια, αλλα με πιο εντονη γευση για να βαλεις μια λεπτη στρωση πανω στην ζυμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=WzYmI1_3IHI#t=510s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 μαλιστα, καλο αυτο, θα το δοκιμασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 το μενου σημερα ειχε κιμαδοπιτα με πουρε η συνταγη απο εδω http://thatseat.blogspot.de/2012/07/blog-post_20.html 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Κατσε ρε Τουφα, η πρασινη σως στο πιατο με τις τρουφες ειναι αγριο σκορδο? Πως? Επισης 7-9 λιρες δεν ειναι εξευτελιστικα φθηνα για πιατο με τρουφες? Εdit: Οταν ειπα τριτο πιατο, εννοουσα την τριτη φωτογραφια. Δεν ειδα οτι οι 2 πρωτες ηταν το ιδιο πιατο, ο γκαβος ξεχασα να απαντησω. το σκορδο αν θυμαμαι καλα ειναι ζεματισμενο, και μετα περασμενο στο thermomix και βγαινει ενα υγρο που το περνας απο σιτα και οχι ηταν 3 διαφορετικα πιατα και το πιατο με την τρουφα ισως να ειχε 10 αλλα δεν θυμαμαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Thermomix ε? Ειχε η μανα του κολλητου μου ενα παλιο μοντελο και εφτιαχνε κεικ με αυτο. Τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναφαει. Ενα απιστευτο σπογγωδες σιροπιαστο κεικ σοκολατας που φτιαχνεται μονο με αυτην την μλκια, απ'οτι μου ειχε πει. Πανακριβο ομως το μηχανημα. edit. http://syntageskardias.blogspot.gr/2010/04/blog-post_09.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Στην συγκεκριμενη συνταγη δεν χρειαζεται το thermomix και τοσο, απλα θες blender που να μπορει να δουλεψει 5 λεπτα σερι χωρις να καει. Ε και ειναι σκυλι το συγκεκριμενο. Αλλα blendtec και αλλα παρομοια κανουν την ιδια δουλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Εχω κατι ετοιμα σνιτσελ στο ψυγειο. Πανε, κοτοπουλο. Επειδη δε θελω να τα φαω πιτα στο λαδι πως τα μαγειρευουν αυτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 φουρνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Ετσι οπως τα βλεπω ειναι πολυ λεπτα , δε θα γινουν σόλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Ετσι οπως τα βλεπω ειναι πολυ λεπτα , δε θα γινουν σόλες? θα τους σταξεις και λιγο λαδι απο πανω και δεν θα τα ψησεις μεχρι να τους βγει η ψυχη. το πολυ 10 λεπτα θελουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Αν βαλω σε ενα τηγανι ελαχιστο λαδι και μετρια φωτια παλι 10 λεπτα θελουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα