Toufas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 γιατι εχεις την εντυπωση οτι ο καπνιστος σολωμος ειναι ψημενος; Δεν ειπα κατι τετοιο , αλλα οταν καπνιζεται ,σιγουρα αφυδατωνεται και εχει υποστει ενα ειδος μαγειρεματος... Λογικα δεν βγαινει απο κει ωμός.(οπως μπηκε δηλαδη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Και βγηκε το πιο ωραιο rosti που εχω φτιαξει ποτε μου. Την επομενη φορα θα βαλω πιο πολυ πατατα, τωρα εβαλα 2 μικρες Secreto iberico, rosti, chili coriander dressing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 απο παρουσιαση παντως, μαπα το πιατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δεν με ενδιαφερει η παρουσιαση των πιατων οταν μαγειρευω σπιτι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 εχεις καμια φωτο απο πιατο σου οταν σε ενδιαφερει; να δουμε την τεχνη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Ναι εχω αλλα τι σημασια εχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 ενταξει αμα δεν γουσταρεις αστο. δεν ρωτησα απο κακια παντως αλλα απο καθαρη περιεργεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Σολομο φιλέτο σε αντικολλητικό τηγανι ρίχνω λίγο λαδι ή βουτηρο και το αφου καψει καλα το τηγάνι κατεβάω φωτιά και τον βαζω κανα 5-6 λεπτά απο την πετσα και 1-2 απο την αλλη πλευρά. Κάνω κατι λάθος; Γιατι σε πιο χοντρά φιλέτα αν και αυξάνω τον χρόνο μαγειρέματος καμια φορά δεν ψήνεται πολύ καλά από μέσα ή καιγεται λιγάκι απο εξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Σολομο φιλέτο σε αντικολλητικό τηγανι ρίχνω λίγο λαδι ή βουτηρο και το αφου καψει καλα το τηγάνι κατεβάω φωτιά και τον βαζω κανα 5-6 λεπτά απο την πετσα και 1-2 απο την αλλη πλευρά. Κάνω κατι λάθος; Γιατι σε πιο χοντρά φιλέτα αν και αυξάνω τον χρόνο μαγειρέματος καμια φορά δεν ψήνεται πολύ καλά από μέσα ή καιγεται λιγάκι απο εξω. Ειχα linkarei ενα video πιο παλια, αλλα φουρνο δοκιμασες να το βαλεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 To τριτο πιατο ποσο κοστιζει Τουφα? Επισης το πρασινο τι ειναι? Pea butter? Γενικοτερα, κανε μια περιγραφη των πιατων να ζηλεψουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Στην πίτσα που φτιάχνω βάζω τοματάκι ψιλοκομμένο pumaro επειδή μου αρέσει πολύ η γεύση του. Το πρόβλημα είναι ότι τα υγρά από το υλικό αυτό χύνονται έξω από την πίτσα και μαυρίζουν στον φούρνο. Έχετε καμιά ιδέα παιδιά τι να κάνω; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Χυμα απο πανω το βαζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 To τριτο πιατο ποσο κοστιζει Τουφα? Επισης το πρασινο τι ειναι? Pea butter? Γενικοτερα, κανε μια περιγραφη των πιατων να ζηλεψουμε! kαλκανι, πουρες απο μωβ αγκιναρες , chips απο αυτες, και baby σεσκουλα Λαβρακι απο cornwall ψημενο σε κρουστα απο αλατι, baby σεσκουλα, πουρες απο λεμονια αμαλφι(ειναι γλυκα και αρωματικα), και τηγανιτα μυδια Πατατες jersey royals, αγριο σκορδο (το πρασινο που ρωταγες), κροκετες κατσικισιου τυριου και τρουφα Οι τιμες ηταν 7-9 λιρες για το καθε πιατο. Στην πίτσα που φτιάχνω βάζω τοματάκι ψιλοκομμένο pumaro επειδή μου αρέσει πολύ η γεύση του. Το πρόβλημα είναι ότι τα υγρά από το υλικό αυτό χύνονται έξω από την πίτσα και μαυρίζουν στον φούρνο. Έχετε καμιά ιδέα παιδιά τι να κάνω; Ευχαριστώ. Πιο λιγη ντοματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Τούφας, μάλλον την επόμενη φορά θα σκουπίζω με ένα χαρτί κουζίνας ότι χύνεται πέρα από τον κύκλο της πίτσας πριν την βάλω στο φούρνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα