Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

γιατι εχεις την εντυπωση οτι ο καπνιστος σολωμος ειναι ψημενος;

Δεν ειπα κατι τετοιο , αλλα οταν καπνιζεται  ,σιγουρα αφυδατωνεται και εχει υποστει ενα ειδος μαγειρεματος...

Λογικα δεν βγαινει απο κει ωμός.(οπως μπηκε δηλαδη)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και βγηκε το πιο ωραιο rosti που εχω φτιαξει ποτε μου. Την επομενη φορα θα βαλω πιο πολυ πατατα, τωρα εβαλα 2 μικρες

 

IZbdG2O.jpg

Secreto iberico, rosti, chili coriander dressing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σολομο φιλέτο σε αντικολλητικό τηγανι ρίχνω λίγο λαδι ή βουτηρο και το αφου καψει καλα το τηγάνι κατεβάω φωτιά και τον βαζω κανα 5-6 λεπτά απο την πετσα και 1-2 απο την αλλη πλευρά. Κάνω κατι λάθος; Γιατι σε πιο χοντρά φιλέτα αν και αυξάνω τον χρόνο μαγειρέματος καμια φορά δεν ψήνεται πολύ καλά από μέσα ή καιγεται λιγάκι απο εξω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σολομο φιλέτο σε αντικολλητικό τηγανι ρίχνω λίγο λαδι ή βουτηρο και το αφου καψει καλα το τηγάνι κατεβάω φωτιά και τον βαζω κανα 5-6 λεπτά απο την πετσα και 1-2 απο την αλλη πλευρά. Κάνω κατι λάθος; Γιατι σε πιο χοντρά φιλέτα αν και αυξάνω τον χρόνο μαγειρέματος καμια φορά δεν ψήνεται πολύ καλά από μέσα ή καιγεται λιγάκι απο εξω.

Ειχα linkarei ενα video πιο παλια, αλλα φουρνο δοκιμασες να το βαλεις?

 

 

 

 

 

SudOzBd.jpg

4nF55Fj.jpg

hBHCMIs.jpg

0juN1ud.jpg

 

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην πίτσα που φτιάχνω βάζω τοματάκι ψιλοκομμένο pumaro επειδή μου αρέσει πολύ η γεύση του.

Το πρόβλημα είναι ότι τα υγρά από το υλικό αυτό χύνονται έξω από την πίτσα και μαυρίζουν στον φούρνο.

Έχετε καμιά ιδέα παιδιά τι να κάνω;

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To τριτο πιατο ποσο κοστιζει Τουφα? :P

Επισης το πρασινο τι ειναι? Pea butter?

 

Γενικοτερα, κανε μια περιγραφη των πιατων να ζηλεψουμε!

kαλκανι, πουρες απο μωβ αγκιναρες , chips απο αυτες, και baby σεσκουλα

Λαβρακι απο cornwall ψημενο σε κρουστα απο αλατι, baby σεσκουλα, πουρες απο λεμονια αμαλφι(ειναι γλυκα και αρωματικα), και τηγανιτα μυδια

Πατατες jersey royals, αγριο σκορδο (το πρασινο που ρωταγες), κροκετες κατσικισιου τυριου και τρουφα

Οι τιμες ηταν 7-9 λιρες για το καθε πιατο.

 

Στην πίτσα που φτιάχνω βάζω τοματάκι ψιλοκομμένο pumaro επειδή μου αρέσει πολύ η γεύση του.

Το πρόβλημα είναι ότι τα υγρά από το υλικό αυτό χύνονται έξω από την πίτσα και μαυρίζουν στον φούρνο.

Έχετε καμιά ιδέα παιδιά τι να κάνω;

Ευχαριστώ.

Πιο λιγη ντοματα

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τούφας, μάλλον την επόμενη φορά θα σκουπίζω με ένα χαρτί κουζίνας ότι χύνεται πέρα από τον κύκλο της πίτσας πριν την βάλω στο φούρνο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...