kuzko21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Υπάρχει καμιά συνταγή για ζυμαρικά με σολωμό, εύκολη και χωρίς εξωτικά υλικά; Επειδή ο σολωμός για πολλούς είναι περίεργη υπόθεση γευστικά, δεν θέλω κάτι εξεζητημένο. Οπότε μόνο σιγουράκια παρακαλώ αυτη ειναι δοκιμασμενη και εγκεκριμενη : Site: http://www.radicio.com/%CE%B6%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C-%CF%83%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CF%8C/">Zυμαρικα με σολομο. βεβαια θελει καπνστο σολομο αλλα και φρεσκο εαν εχεις λογικα μπορεις να τον κουμπωσεις λιγο φουρνο χωρις να τον μαγειρεψεις εντελως και μετα οτι λεει η συνταγη.
arxaggelos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 αυτη ειναι δοκιμασμενη και εγκεκριμενη : Site: http://www.radicio.com/%CE%B6%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C-%CF%83%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CF%8C/">Zυμαρικα με σολομο. βεβαια θελει καπνστο σολομο αλλα και φρεσκο εαν εχεις λογικα μπορεις να τον κουμπωσεις λιγο φουρνο χωρις να τον μαγειρεψεις εντελως και μετα οτι λεει η συνταγη. Τέλεια, αφού την έχεις δοκιμάσει και δεν είναι π@π@ριά αυτήν θα κάνω. Ευχαριστώ πολύ. Καπνίστό έχω, no prob.
evabb Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 αυτη ειναι δοκιμασμενη και εγκεκριμενη : Site: http://www.radicio.com/%CE%B6%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C-%CF%83%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CF%8C/">Zυμαρικα με σολομο. βεβαια θελει καπνστο σολομο αλλα και φρεσκο εαν εχεις λογικα μπορεις να τον κουμπωσεις λιγο φουρνο χωρις να τον μαγειρεψεις εντελως και μετα οτι λεει η συνταγη. γιατι εχεις την εντυπωση οτι ο καπνιστος σολωμος ειναι ψημενος;
bnvdarklord Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπόν εψησα τα μπισκότα. Βγήκαν αρκετά νοστιμα αλλα πολύ τραγανά(οχι οτι ήταν ασχημα απλά περίμενα να ειναι καπως πιο αφράτα). Παραθέτω μια εικόνα με τα πρώτα που βγήκαν απο τον φούρνο.
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Καλά φαίνονται, δεν σου άπλωσαν πολύ. Τα δικά μου έγιναν δίσκοι. Αλάτι έβαλες σε κανένα; Η σοκολάτα τι είναι; Εγώ πήρα ιον κουβερτούρα 72% και έγινε τρομερή, την έσπασα σε πιο μεγάλα κομμάτια με το μαχαίρι. Εμένα πάντως παραείναι γλυκά, μουδιάζει το στόμα και πονάνε και τα δόντια. Κάτι με την ζάχαρη παίχτηκε εμένα...
Toufas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 ο φουρνος σου ειναι ψιλομαπα jake. Σου αρπαξανε Παρε ενα θερμομετρο φουρνου, κανα 5ευρω παει το πολυ απο ebay
bnvdarklord Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Κουβερτούρα γιώτης σε σταγόνες (55% κακάο αν δεν απατόμαι). Δεν ειχε τπτ αλλο πέρα απο τις κλασσικες κουβερτούρες και πηρα αυτές για να μην κοβω κομμάτια. Απο αποψη γλυκύτητας είναι όσο πρέπει θα ελεγα. Τούφα ισως τα άφησα λίγο παραπάνω, αυριο που θα ψήσω τα υπόλοιπα θα δοκιμάσω λιγο νωρίτερα απο 20λεπτά. Επισης ειχα βαλει το ταψί στην μεσαία σκάλα αν εχει καμια σχέση αυτό.
athlios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 ο φουρνος σου ειναι ψιλομαπα jake. Σου αρπαξανε Τι λε ρε Τουφ. Ηρθε κανεις να σου πει εσενα κουβεντα για το σουβιντ σου? Μη νομιζεις τοσο καιρο βλεπω τις φωτογραφιες που ανεβαζεις και με το ζορι σιωπώ.
Toufas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 μα αν τα εψησε στην θερμοκρασια που ελεγε σημαινει πως ο φουρνος του τα εχει πιει. Μαλλον ειναι παλιος και ισως να εχει χαλασει ο θερμοστατης
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Η ΙΟΝ η 72αρα είναι πράγματι πολύ καλή -δεν ξέρω για επίπεδο επαγγελματικό, αλλά ερασιτεχνικά την έχουμε τιμήσει στο σπίτι με πολύ καλά αποτελέσματα. 1
bnvdarklord Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Χμμ δεν ειναι πολύ παλιός ο φούρνος αλλα το 20λεπτο δεν το μέτρησα ακριβώς. Τα έβαλα περίπου 9 και τα εβγαλα περίπου και 20. Οπότε ισως δικό μου λαθος. Το θερμόμετρο του φούρνου σε τι εξυπηρετεί;
arxaggelos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 ο φουρνος σου ειναι ψιλομαπα jake. Σου αρπαξανε Παρε ενα θερμομετρο φουρνου, κανα 5ευρω παει το πολυ απο ebay Λιγοτερο. Και τώρα που το λες, ο δικός μου είναι με το ένα πόδι στο μνήμα οπότε ίσως πρέπει να επενδύσω αυτά τα 2 ευρώ.
Toufas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Χμμ δεν ειναι πολύ παλιός ο φούρνος αλλα το 20λεπτο δεν το μέτρησα ακριβώς. Τα έβαλα περίπου 9 και τα εβγαλα περίπου και 20. Οπότε ισως δικό μου λαθος. Το θερμόμετρο του φούρνου σε τι εξυπηρετεί; Οταν βαλεις 200 βαθμους, ο φουρνος θα εχει τον θερμοστατη μεχρι τους 220 και μετα θα κλεινει η αντισταση και θα ανοιγει παλι οταν εχεις 180. Ετσι θα εχεις 200 βαθμους μεσο ορο. μερικες φορες η αποκληση μπορει να ειναι και 50 βαθμους
bnvdarklord Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Επειδή ειμαι ασχετός απο αυτά αν καταλαβα καλά λες οτι ενώ βαζω 180C ο φούρνος μου παίζει παραπάνω έστω κοντά στα 200. Οπότε αν βαλω ενα θερμόμετρο θα μπορέσω να επιλέξω την σωστή θερμοκρασία, πχ 160C η οποία πραγματικά θα δινει 180. Ή καταλαβα λαθος;
Toufas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 καπως ετσι. Θα ξερεις που βαζεις τον διακοπτη για να εχεις πιο κοντα σε αυτο που θες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα