Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει καμιά συνταγή για ζυμαρικά με σολωμό, εύκολη και χωρίς εξωτικά υλικά; Επειδή ο σολωμός για πολλούς είναι περίεργη υπόθεση γευστικά, δεν θέλω κάτι εξεζητημένο. Οπότε μόνο σιγουράκια παρακαλώ :)

 

αυτη ειναι δοκιμασμενη και εγκεκριμενη : Link.png Site: http://www.radicio.com/%CE%B6%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C-%CF%83%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CF%8C/">Zυμαρικα με σολομο.

 

βεβαια θελει καπνστο σολομο αλλα και φρεσκο εαν εχεις λογικα μπορεις να τον κουμπωσεις λιγο φουρνο χωρις να τον μαγειρεψεις εντελως και μετα οτι λεει η συνταγη. 

  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτη ειναι δοκιμασμενη και εγκεκριμενη : Link.png Site: http://www.radicio.com/%CE%B6%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C-%CF%83%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CF%8C/">Zυμαρικα με σολομο.

 

βεβαια θελει καπνστο σολομο αλλα και φρεσκο εαν εχεις λογικα μπορεις να τον κουμπωσεις λιγο φουρνο χωρις να τον μαγειρεψεις εντελως και μετα οτι λεει η συνταγη. 

 

Τέλεια, αφού την έχεις δοκιμάσει και δεν είναι π@π@ριά αυτήν θα κάνω.  Ευχαριστώ πολύ. Καπνίστό έχω, no prob.

Δημοσ.

αυτη ειναι δοκιμασμενη και εγκεκριμενη : Link.png Site: http://www.radicio.com/%CE%B6%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C-%CF%83%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CF%8C/">Zυμαρικα με σολομο.

 

βεβαια θελει καπνστο σολομο αλλα και φρεσκο εαν εχεις λογικα μπορεις να τον κουμπωσεις λιγο φουρνο χωρις να τον μαγειρεψεις εντελως και μετα οτι λεει η συνταγη. 

 

 

γιατι εχεις την εντυπωση οτι ο καπνιστος σολωμος ειναι ψημενος;

Δημοσ.

Λοιπόν εψησα τα μπισκότα. Βγήκαν αρκετά νοστιμα αλλα πολύ τραγανά(οχι οτι ήταν ασχημα απλά περίμενα να ειναι καπως πιο αφράτα). 

 

Παραθέτω μια εικόνα με τα πρώτα που βγήκαν απο τον φούρνο.

post-172621-0-34305300-1359752493_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλά φαίνονται, δεν σου άπλωσαν πολύ. Τα δικά μου έγιναν δίσκοι. Αλάτι έβαλες σε κανένα; Η σοκολάτα τι είναι; Εγώ πήρα ιον κουβερτούρα 72% και έγινε τρομερή, την έσπασα σε πιο μεγάλα κομμάτια με το μαχαίρι.

 

Εμένα πάντως παραείναι γλυκά, μουδιάζει το στόμα και πονάνε και τα δόντια. Κάτι με την ζάχαρη παίχτηκε εμένα...

Δημοσ.

ο φουρνος σου ειναι ψιλομαπα jake. Σου αρπαξανε

Παρε ενα θερμομετρο φουρνου, κανα 5ευρω παει το πολυ απο ebay

Δημοσ.

Κουβερτούρα γιώτης σε σταγόνες (55% κακάο αν δεν απατόμαι).  Δεν ειχε τπτ αλλο πέρα απο τις κλασσικες κουβερτούρες και πηρα αυτές για να μην κοβω κομμάτια. Απο αποψη γλυκύτητας είναι όσο πρέπει θα ελεγα.

 

Τούφα ισως τα άφησα λίγο παραπάνω, αυριο που θα ψήσω τα υπόλοιπα θα δοκιμάσω λιγο νωρίτερα απο 20λεπτά. Επισης ειχα βαλει το ταψί στην μεσαία σκάλα αν εχει καμια σχέση αυτό.

Δημοσ.

ο φουρνος σου ειναι ψιλομαπα jake. Σου αρπαξανε

Τι λε ρε Τουφ. Ηρθε κανεις να σου πει εσενα κουβεντα για το σουβιντ σου? Μη νομιζεις τοσο καιρο βλεπω τις φωτογραφιες που ανεβαζεις και με το ζορι σιωπώ.

Δημοσ.

μα αν τα εψησε στην θερμοκρασια που ελεγε σημαινει πως ο φουρνος του τα εχει πιει. Μαλλον ειναι παλιος και ισως να εχει χαλασει ο θερμοστατης

  • Super Moderators
Δημοσ.

Η ΙΟΝ η 72αρα είναι πράγματι πολύ καλή -δεν ξέρω για επίπεδο επαγγελματικό, αλλά ερασιτεχνικά την έχουμε τιμήσει στο σπίτι με πολύ καλά αποτελέσματα.

  • Like 1
Δημοσ.

Χμμ δεν ειναι πολύ παλιός ο φούρνος αλλα το 20λεπτο δεν το μέτρησα ακριβώς. Τα έβαλα περίπου 9 και τα εβγαλα περίπου και 20. Οπότε ισως δικό μου λαθος.

 

Το θερμόμετρο του φούρνου σε τι εξυπηρετεί;

Δημοσ.

ο φουρνος σου ειναι ψιλομαπα jake. Σου αρπαξανε

Παρε ενα θερμομετρο φουρνου, κανα 5ευρω παει το πολυ απο ebay

 

Λιγοτερο. Και τώρα που το λες, ο δικός μου είναι με το ένα πόδι στο μνήμα οπότε ίσως πρέπει να επενδύσω αυτά τα 2 ευρώ.

Δημοσ.

Χμμ δεν ειναι πολύ παλιός ο φούρνος αλλα το 20λεπτο δεν το μέτρησα ακριβώς. Τα έβαλα περίπου 9 και τα εβγαλα περίπου και 20. Οπότε ισως δικό μου λαθος.

 

Το θερμόμετρο του φούρνου σε τι εξυπηρετεί;

Οταν βαλεις 200 βαθμους, ο φουρνος θα εχει τον θερμοστατη μεχρι τους 220 και μετα θα κλεινει η αντισταση και θα ανοιγει παλι οταν εχεις 180. Ετσι θα εχεις 200 βαθμους μεσο ορο. μερικες φορες η αποκληση μπορει να ειναι και 50 βαθμους

Δημοσ.

Επειδή ειμαι ασχετός απο αυτά αν καταλαβα καλά λες οτι ενώ βαζω 180C ο φούρνος μου παίζει παραπάνω έστω κοντά στα 200. Οπότε αν βαλω ενα θερμόμετρο θα μπορέσω να επιλέξω την σωστή θερμοκρασία, πχ 160C η οποία πραγματικά θα δινει 180. Ή καταλαβα λαθος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...